Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همهشری آنلاین به نقل از شهر، محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه درباره مشکلات ناوگان حمل و نقل و ورود اتوبوس‌های جدید به چرخه حمل و نقل عمومی پایتخت گفت:‌ قرارداد خرید ۱۷۵ دستگاه اتوبوس منعقد شده است که ۱۱۰ دستگاه آن، طی روزهای آینده و در مراسمی رسمی به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: تعدادی از اتوبوس های بخش خصوصی نیز به دلیل انقضای زمان فعالیت مخازن گاز متوقف شده بودند که با پیگیری‌های صورت گرفته، مجوز لازم از سازمان استاندارد برای تعویض مخازن اخذ و با شرکت‌های تولید کننده این اتوبوس‌ها برای تعویض مخازن قرارداد منعقد خواهیم کرد.

 ترفع با بیان اینکه به منظور حمایت از بخش خصوصی هزینه‌های تعویض مخازن را شرکت واحد پرداخت خواهد کرد، گفت: در مرحله اول مخازن گاز ۱۷۰ دستگاه تعویض خواهند شد و به تدریج مخازن مابقی اتوبوس‌ها تعویض و به چرخه خدمت رسانی باز می گردند.

 ترفع درباره تامین اتوبوس از شرکت‌های خارجی گفت:‌ الزام قانونی داریم که اولویت تأمین اتوبوس را به شرکت‌های داخلی اختصاص دهیم. در حال رایزنی برای انعقاد قراردادهای جدید هستیم و امیدواریم از طریق تولیدکنندگان داخلی و تأمین منابع مالی بتوانیم تا پایان سال مجددا اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران اضافه کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در واکنش به نارضایتی مردم از تأخیر ورود اتوبوس‌ به ایستگاه‌ها که به دلیل کمبود ناوگان رخ می‌دهد، اظهار کرد: حمل و نقل عمومی خدمتی است که به آحاد مردم ارائه می‌شود و بخش خصوصی می بایست هزینه ارائه این خدمات را دریافت کند.

وی با اعلام اینکه قیمت گذاری نرخ کرایه‌ها با شورای اسلامی شهر است و اگر بخش خصوصی بخواهد در این زمینه فعالیت کند، نمی تواند قیمت حقیقی تمام شده فعالیت در ناوگان را دریافت کند، ادامه داد: مصوبات شورای اسلامی شهر در زمینه نرخ کرایه به تصویب فرمانداری می‌رسد و بخش خصوصی می‌بایست تابع مصوبات ابلاغی باشد.

ترفع افزود: در نتیجه این اختلاف قیمت برای بخش خصوصی باید به گونه ای جبران شود و جبران آن وظیفه حاکمیت است که می بایست بخشی از آن به وسیله دولت و بخشی از آن توسط شهرداری تقبل شود.

ترفع لزوم عمل به تعهدات شهرداری و دولت در قبال مطالبات ناوگان حمل و نقل عمومی را به عنوان مسأله‌ای که باید روی آن تمرکز شود، مورد تأکید قرار داد و گفت: البته شهرداری به وظیفه خود در این زمینه عمل کرده و این کار را با خرید اتوبوس و پرداخت یارانه به بخش عمومی و خصوصی انجام داده است.

 وی ادامه داد: اما اگر دولت نیز به وظایف خود عمل کند، شرایط تغییر می کند و دیگر به گونه ای نخواهد بود که اتوبوس دیر به دیر به ایستگاه برسد و نارضایتی شهروندان را در پی داشته باشد. 

 ترفع گفت: کما اینکه دولت تا سال ۸۹ به وظایف خود در تأمین اتوبوس عمل می‌کرد، اما از آن سال تاکنون دیگر به تعهدات خود عمل نکرده و در نتیجه همه مسئولیت به دوش شهرداری‌ها افتاده است.

وی با بیان اینکه امروز با اتوبوس‌های کاملا فرسوده روبرو هستیم که بخشی از آنها به دلیل فرسودگی در پارکینگ‌ها متوقف هستند و برخی از آنها نیز که در ناوگان مشغول به کار هستند، در حین فعالیت به دلیل فرسودگی متوقف و از چرخه خدمت رسانی خارج می شوند، گفت: این امر باعث نارضایتی مسافرانی می‌شود که در مسیر می مانند و از این رو دولت باید بر حل مسأله اتوبوس‌ها چه در بخش تعمیرات و چه در زمینه خرید فکر اساسی کند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی در پایان خاطرنشان کرد: برای اینکه اتوبوس‌های بخش خصوصی به شرایط مطلوب برسند، چه در زمینه خرید اتوبوس و چه برای ایجاد تعادل در قیمت تمام شده به کمک دولت نیاز داریم و معتقدیم تا زمانی که دولت پای کار نباشد، این مشکل کماکان وجود خواهد داشت.

 ۲۷۵ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می‌شود

همچنین، به نقل از مهر، سید مجتبی شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در «برنامه تهران ۲۰» به بررسی معضل ترافیک و کمبود وسایل حمل و نقل عمومی در تهران پرداختند.

شفیعی در پاسخ به سوال مجری برنامه با مضمون برنامه شهرداری برای افزایش وسایل نقلیه عمومی چیست، اظهار داشت: هم اکنون حدود ۹۰۰ دستگاه اتوبوس به خاطر مشکل مخزن سی ان جی و اورهال متوقف است، هماهنگی‌هایی لازم صورت گرفته است که تا پایان سال همه آنها به ناوگان حمل و نقل عمومی بپیوندد. تعداد ۱۱۰ دستگاه اتوبوس نیز خریداری شده است که تا هفته آینده آماده به کار می‌شوند و مجموعاً تا آخر امسال حدود ۲۷۵ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می‌شود.

وی ادامه داد: ۶۸ دستگاه واگن و ۱۰ هزار تاکسی جدید (برای جایگزینی با تاکسی‌های فرسوده) نیز تا پایان امسال برای خدمات رسانی به شهروندان به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده می‌شود.

در ادامه سردار محمدحسین حمیدی با نمایش نمودار وضعیت ترافیک شهر تهران از سال ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۰ تصریح کرد: از سال ۱۳۹۴ تا کنون ترافیک شهر تهران به طور سالانه افزایش داشته که تنها در سال ۱۳۹۹ شاهد کاهش حجم ترافیک تهران هستیم که مشخصاً به اعمال محدودیت‌ها بر می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: حجم ترافیک شهر تهران در سال ۱۴۰۰ هنوز به آمار ترافیکی در سال ۱۳۹۸ نرسیده که احتمال می‌رود با کاهش محدودیت‌های کرونایی و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها روند ترافیکی امسال نیز افزایش یابد و از سال ۱۳۹۸ نیز پیشی بگیرد.

همچنین سردار حمیدی در خصوص (طرح موتوریار) ایده ابداعی پلیس راهور توضیح داد: در قالب استفاده از مجازات‌های جایگزین، موتورسواران متخلف را به جای آنکه جریمه کنیم، بر تن موتور سیکلت سوار متخلف کاور پلیس می‌پوشانیم و طی یک بازه زمانی (متناسب با میزان تخلفش) به او آموزش میدانی می‌دهیم تا به مردم و جامعه کمک کند.

کد خبر 635577 برچسب‌ها اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری تهران ناوگان حمل و نقل عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی دستگاه اتوبوس ترافیک شهر اتوبوس ها بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد

شهردار اصفهان گفت: در صدد هستیم بخشی از خط دو متروی اصفهان تا پایان سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد و ایستگاه دارک تا قدس در اولویت نخست قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از گذر کمرزرین و ایستگاه‌های فاز نخست خط دو قطار شهری اصفهان اظهار کرد: در گذر کمر زرین به یافته‌هایی دست یافتیم که بخشی از هویت شهر است، از این‌رو تیم کاوش در این گذر حاضر شده‌اند و در حال بررسی آثار کشف شده هستند.

وی افزود: در حال حاضر برای مرحله نخست در تلاش هستیم تا این گذر به سرعت در مسیر استفاده شهروندان قرار گیرد، از این‌رو عوامل در حال رسیدگی و آماده‌سازی گذر هستند.

شهردار اصفهان تاکید کرد: پاساژ زرین واقع در این گذر یکی از درست‌ترین اتفاقات معماری در این کلان‌شهر است، زیرا معماران در طراحی این بازار با نگاه به گذشته و هویت شهر، اقداماتی انجام داده‌اند که صدمه‌ای به شخصیت شهر وارد نشود.

قاسم‌زاده با بیان اینکه بازار زرین، یک پاساژ نوساز است که از گذشته روایت گرفته و به زبان امروز ترجمه شده است، گفت: این موضوع به معنای حفظ شخصیت شهر است، زیرا در راستای روایت گذشته در حال احداث است.

وی با بیان اینکه حفظ روایت کلان یا کلان روایت شهر یکی از مصادیق درست و موفق ساخت بنا است، ادامه داد: پاساژ زرین نیز با همین موضوع شکل گرفته است.

اکتشافات گذر کمرزرین با فرضیه‌های زیادی مواجه است و باید مورد بررسی باستان‌شناسان قرار گیرد

شهردار اصفهان با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مهم درباره گذر کمر زرین خاطرنشان کرد: زندگی در این محور باید جریان پیدا کند، زیرا این میدان، شلوغ‌ترین، پویاترین و حیاتی‌ترین میدان شهر بوده، اما سال‌های زیادی است که این میدان توسط گرد غربت اذیت می‌شود، از این‌رو هرچه سریع‌تر باید زندگی در این محور جریان پیدا کند.

قاسم‌زاده گفت: اکتشافات گذر کمرزرین با فرضیه‌های زیادی مواجه است و باید مورد بررسی باستان‌شناسان قرار گیرد، همچنین با این اکتشافات، نشانه‌ای از گذشته خود را پیدا کردیم و معبر نیز با حفظ نشانه‌ها باید هرچه زودتر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

اوراق مشارکت، بخشی از این تأمین مالی این پروژه است

وی در جریان بازدید و بررسی روند پیشرفت ایستگاه‌های فاز نخست خط دو متروی این کلان‌شهر نیز گفت: در صدد هستیم بخشی از خط دو متروی اصفهان تا پایان سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد و ایستگاه دارک تا قدس در اولویت نخست قرار دارد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه امروز از ایستگاه‌های فاز نخست خط دو قطار شهری بازدید شد، تاکید کرد: روند پیشرفت این ایستگاه‌ها بسیار خوب بوده و عملیات نازک‌کاری بعضی از ایستگاه‌ها از جمله عمان‌سامانی شروع شده است.

قاسم‌زاده گفت: روند پیشرفت دیگر ایستگاه‌های خط دو قطار شهری، قابل قبول است و امیدواریم تا پایان سال جاری بخشی از خط دو قطار شهری این کلان‌شهر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با اشاره به تأمین مالی قطار شهری این کلان‌شهر ادامه داد: اوراق مشارکت، بخشی از این تأمین مالی این پروژه است که سال گذشته رقم خوبی در این زمینه به این کلان‌شهر اختصاص یافت و بخش دیگر آن از طریق درآمدهای شهری تأمین می‌شود، همچنین تیم مالی شهرداری به‌صورت جدی پیگیر هستند تا با تأمین منابع مالی وقفه‌ای در اقدامات پیمانکاران ایجاد نشود.

کد خبر 750484

دیگر خبرها

  • بهره برداری از فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • تشکیل ۴۳۴ پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون شهری آذربایجان غربی
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند