Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

براساس اعلام بیژن ذوالفقارنسب مشاور وزیر ورزش، مدیرعامل پرسپولیس تا پایان هفته مشخص خواهد شد.

پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس در اراک و نمایش ضعیف این تیم مقابل آلومینیوم، حملات زیادی به مجید صدری شد و حالا شنیده می شود به احتمال ۹۰ درصد، مجید صدری از پرسپولیس رفتنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهمین اساس افراد مختلفی به عنوان جانشین مجید صدری معرفی شده اند که در زیر به آنها خواهیم پرداخت:

محمد دادکان؛ پول نمی خواهد اما دو گزینه هیئت مدیره دارد!

محمد دادکان بازیکن اسبق پرسپولیس و رئیس سابق فدراسیون فوتبال از شانس زیادی برای نشستن روی صندلی مدیریت این باشگاه و جانشینی صدری برخوردار است.

او اعتبار زیادی نزد بازاری ها و تجار پرسپولیسی دارد و پول هم نمی خواهد. شنیدیم محمد دادکان اعلام کرده که قادر است ۲۰۰ میلیارد تومان هم پول بیاورد و یک ریال هم از وزارتخانه یا سایر نهادهای دولتی نمی خواهد.

با این حال دکتر دادکان یک شرط دارد که آن را زمان وزارت سلطانی فر هم مطرح کرد که وزارتخانه نپذیرفت. دادکان هنوز هم می گوید که ۲ عضو هیئت مدیره را خودش معرفی کند، ۲ عضو دیگر را وزارت ورزش انتخاب کرده و یک فردی که همه قبولش دارند به عنوان مرضی الطرفین برگزیده شود تا هیئت مدیره ۵ نفره کار را جلو ببرند. باید منتظر ماند و دید وزارت ورزش و حمید سجادی با این شرط موافقت می کنند یا نه؟

حبیب کاشانی؛ پول می آورد اما سجادی خودش باید زنگ بزند!

دیگر گزینه جدی جایگزینی مجید صدری برای مدیریت باشگاه پرسپولیس، حبیب کاشانی است. مدیرعامل سابق پرسپولیس که سابقه قهرمانی در لیگ هفتم را همراه این تیم دارد عضو شورای شهر تهران است. بنابراین او نیز برای تأمین منابع مالی مشکلی نداشته و قادر است پول بیاورد اما حبیب کاشانی هم شرط دارد: «باید خود حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش و جوانان مستقیم زنگ بزند.»

جالب آن که حبیب کاشانی در مصاحبه اخیر خودش عنوان کرد محمد دادکان مدیرلایق تری نسبت به اوست.

علی اکبر طاهری؛ بازنشسته است!

حدود ۴ سال پیش علی اکبر طاهری بعد از نزدیک به چهار سال از این سمت کناره‌گیری کرد، در نهایت علیرغم رایزنی برای بازگشت، روی تصمیم خود مصمم ماند تا وزارت ورزش و جوانان تصمیم به جایگزینی او داشته باشد.

طاهری که به دلیل بازنشستگی و طبق قانون عدم بکارگیری بازنشستگان قادر به ادامه حضور در این باشگاه نبود، در نهایت از سمت خود کنار رفت تا بر اساس تصمیم جدید حمیدرضا گرشاسبی به عنوان سرپرست موقت این باشگاه فعالیت خود را آغاز کند.

طاهری در طول دوران حضور خود در این باشگاه، ضمن ایجاد ثبات حضور کادرفنی، توانست یک عنوان قهرمانی لیگ برتر، یک قهرمانی در سوپرکاپ، حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا و یک نائب قهرمانی لیگ برتر را کسب کند و این تیم از نظر شرایط مالی نیز به ثبات خوبی دست یافته بود تا به این شکل یکی از موفق ترین مدیران دو دهه اخیر این باشگاه به کار خود خاتمه داد. با این وجود او به دلیل قانون بازنشستگی نمی تواند در پرسپولیس مشغول به کار شود. قانونی که شامل حال دادکان و کاشانی نمی شود.

ابراهیم شکوری؛ شانسی ندارد چون نمی تواند پول بیاورد!

ابراهیم شکوری یا رضا درویش (مدیرعامل سابق سایپا) نیز از جمله افرادی هستند که بیشتر اسامی آنها در فضای مجازی به گوش می رسد. این دو اما شانسی برای نشستن روی صندلی مدیریت باشگاه پرسپولیس ندارند چرا که قادر به تأمین منابع مالی لازم نیستند کمااینکه خود ابراهیم شکوری نیز چندی پیش به این موضوع اعتراف کرده بود.

توضیح ضروری؛ هواداران پرسپولیس این روزها خواسته به حقی از وزارت ورزش و جوانان دارند و آن هم انتخاب یک مدیرعامل کاربلد با توانایی تأمین منابع مالی است. مدیری که بتواند آرامش را به پرسپولیس برگرداند و وظیفه وزارت ورزش و جوانان و شخص حمید سجادی است این خواسته را برآورده کنند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: بیژن ذوالفقارنسب پرسپولیس محمد دادکان حبیب کاشانی علی اکبر طاهری باشگاه پرسپولیس ابراهیم شکوری ابراهیم شکوری باشگاه پرسپولیس بیژن ذوالفقارنسب پرسپولیس حبیب کاشانی علی اکبر طاهری محمد دادکان مدیرعامل پرسپولیس ورزش و جوانان وزارت ورزش محمد دادکان حبیب کاشانی مجید صدری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۲۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند

رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به واگذاری ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی گفت: از مالکان جدید استقلال و پرسپولیس توقع داریم دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند و اجازه دهند استقلال و پرسپولیس با ثبات، به آرامش برسند.

محمدمهدی فروردین در گفت و گو با ایسنا واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی را تحقق خواسته مردم و واکنش مثبت دولت به خواسته نمایندگان مردم در مجلس دانست و گفت: توسعه و ارتقای جایگاه فوتبال ایران در سطح بین المللی بدون عبور از فوتبال دولتی ممکن نیست. اگر قرار به رقابت با فوتبال کشورهای در حال توسعه و یا پیشرفته باشیم، باید قواعد بازی حرفه ای ها را رعایت کنیم.

وی ادامه داد: دوره فوتبال دولتی به سر آمده و هر سال سختگیری های کنفدراسیون فوتبال آسیا و مجامع بین‌المللی روی فوتبال ایران بیشتر می شود به طوری که در سال های اخیر دیدیم چگونه تیم های ایرانی به دلیل رعایت نکردن قاعده حرفه ای و نداشتن معیارهای کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا آسیب دیدند و حتی بعضا جواز حضور در آسیا را از دست دادند.

دولت رئیسی به رویای چندساله واگذاری استقلال و پرسپولیس جامه عمل پوشاند

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: از مدتها قبل ضرورت انتقال مالکیت تیم‌های دولتی به بخش خصوصی احساس می شد چرا که پیش نیاز باشگاه‌داری همین تغییر و تحول است. تا وقتی دولت متولی باشد، به واسطه تعویض پی در پی مدیریت باشگاه ها که برگرفته از تغییر دولت ها و تغییر رویکردهاست، امکان ساختار سازی در باشگاه ها میسر نمی شود و از سطح تیم داری فراتر نمی رویم. بر همین اساس مجلس خواهان واگذاری تیم های دولتی به بخش خصوصی شد و خوشبختانه همزمان کنفدراسیون فوتبال آسیا روی مالکیت مشترک سرخابی‌ها انگشت گذاشت و با همکاری دولت و وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی، این اقدام سرعت گرفت. در نهایت، دولت آیت الله رئیسی به این رویای چند ۱۰ ساله که استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند، جامه عمل پوشاند.

فروردین از رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، وزیر اقتصاد، رئیس سازمان خصوصی سازی و تمامی دولتمردانی که در واگذاری استقلال و پرسپولیس به هلدینگ پتروشیمی و بانک های خصوصی نقش و همکاری داشتند، قدردانی کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی به عنوان زبان و چشم و گوش ملت، پیگیر واگذاری استقلال و پرسپولیس از دولت به بخش خصوصی بود و حالا که دولت به این خواسته منطقی، واکنش مثبت نشان داده، قطعا مجلس نقش نظارتی خود را حفظ خواهد کرد. از مالکان جدید استقلال و پرسپولیس هم توقع داریم دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه ها نباشند و اجازه دهند استقلال و پرسپولیس با ثبات، به آرامش برسند.

وی در پایان تاکید کرد: استقلال و پرسپولیس همیشه ویترین فوتبال و حتی ورزش ما بودند؛ اگر انتقال مالکیت آنها و واگذاری این باشگاه ها از دولت به بخش خصوصی موفقیت آمیز باشد، فصل تازه ای برای ورزش ایران آغاز می شود. خوشبختانه هر دو مجموعه ای که مالکیت سرخابی ها را برعهده گرفته اند، توان تبدیل این مجموعه ها به باشگاه های واقعی را دارند و می توانیم شاهد رشد کیفی و اقتصادی استقلال و پرسپولیس باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وقاحت که در آزادی رخ داد توهین به همه زنان بود
  • بیانیه تند پرسپولیس در مورد اتفاقات بازی با سپاهان
  • گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد
  • رئیس شبکه سه تماشاچی ویژه الکلاسیکوی ایران
  • مهاجم اسبق پرسپولیس برای بازی با قرمزها برمی‌گردد
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به درگذشت مسعود اسکویی
  • حق پخش فقط متعلق به استقلال و پرسپولیس نیست
  • واکنش وزیر ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه های استقلال و پرسپولیس
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • تغییر نام استقلال و پرسپولیس ربطی به وزارت ورزش ندارد | تمام شد؛‌ شما دیگر هیچ مسئولیتی ندارید