Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ساخت چند سیلوی موشکی در چین که قادر است، موشک‌های اتمی دوربرد را پرتاب کند، بر نگرانی آمریکا افزوده است.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان» کارشناسان فدراسیون دانشمندان آمریکایی اعلام کردند که چین پیشرفتی چشمگیر در ساخت سیلوهای مخفی موشکی در بخش غربی این کشور داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مت کوردا» و «هانس کریستنسن»، نویسندگان این گزارش که روز سه‌شنبه منتشر شد، نوشتند که میدان‌های سیلوی موشکی هنوز تا عملیاتی شدن کامل فاصله دارند و باید دید چین چگونه آنها را مسلح و عملیاتی می‌کند.

با این حال، گزارش‌های اخیر از فعالیت‌های چین بر نگرانی مقامات آمریکایی در مورد پیشرفت سریع نظامی چین افزوده است. توسعه اولین میدان سیلو موشکی اواخر ژوئن گزارش شد. به دنبال گزارش دیگری از این سازمان که در ماه ژوئیه در مورد توسعه مشکوک چین برای دومین میدان سیلوی موشکی منتشر شد، فرماندهی راهبردی ایالات متحده در توییتر نوشت: «این دومین بار در دو ماه گذشته است که آنچه ما همیشه درباره تهدیدی فزاینده که جهان با آن روبه‌روست، مشخص شد».

 

دریاسالار«چارلز ریچارد» فرمانده مقر راهبردی ایالات متحده، در ماه اوت گفت که  شاهد یک شکست راهبردی از چین هستیم. او گفت: «رشد انفجاری و نوسازی نیروهای اتمی و متعارف چین می‌تواند چیزی باشد که من آن را نفس گیر توصیف می‌کنم».

تصاویر ماهواره‌ای تجاری تحلیل شده‌ نیز نشان می‌دهد چینی‌ها در حال ساخت تقریباً ۳۰۰ سیلوی موشکی جدید هستند.

این در حالی است که ایالات متحده به تازگی گفت که چین یک موشک ابرفراصوت را آزمایش کرد. «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک آمریکا آن را بسیار نگران کننده خواند. وی همچنین گفت که توانمندی‌های نظامی چین بسیار بیشتر از آن است.

با این حال، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت که آزمایش ماه اوت فضاپیما بود، نه موشک.

سی‌ان ‌ان در انتهای این گزارش نوشت، چین مدت‌هاست که به سیاست بازدارندگی حداقلی متعهد شده است، به این معنی که زرادخانه اتمی خود را در حداقل سطح لازم برای بازدارندگی دشمن از حمله نگه می‌دارد.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا سیلوی موشکی فدراسیون زرادخانه اتمی سیلوی موشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۲۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟

روزنامه کی‌یف پست در گزارشی مدعی شده که ایالات متحده ۸۱ فروند هواپیمای جنگی قدیمی و از رده خارج دوران شوروی را از قزاقستان خریداری کرده است.

به گزارش روزیاتو، قزاقستان که در حال ارتقای ناوگان هوایی خود است، ۱۱۷ هواپیمای جنگنده و بمب افکن متعلق به دوران شوروی از جمله رهگیر‌های میگ-۳۱، جنگنده بمب افکن‌های میگ-۲۷، جنگنده‌های میگ-۲۹ و بمب افکن‌های سو-۲۴ مربوط به دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ را به حراج گذاشته است.

به گفته این روزنامه اوکراینی، ارزش فروش اعلام شده یک میلیارد تنگه (واحد پول قزاقستان) قزاقستانی یا ۲.۲۶ میلیون دلار بوده است که بر اساس آن، معادل میانگین ارزش هر هواپیما ۱۹،۳۰۰ دلار برآورد می‌شود. به نقل از کی‌یف پست، کانال تلگرامی اوکراینی Insider UA تایید کرده است که ایالات متحده ۸۱ فروند از این هواپیما‌های جنگی قدیمی و از رده خارج را خریداری کرده است.

MiG-۳۱

به گزارش این روزنامه، انگیزه پشت خرید این جنگنده‌های ساخت شوروی توسط ایالات متحده فاش نشده است، اما احتمال استفاده از آن‌ها در اوکراین، جایی که هواپیما‌های مشابه در حال خدمت هستند، افزایش یافته است. ریپورتر، یک سایت خبری انگلیسی زبان روسی گفته که این فروش از طریق شرکت‌های خارج از کشور انجام شده است. به گفته کی‌یف پست، با توجه به اتکای مداوم اوکراین به سلاح‌های دوران شوروی، این هواپیما‌ها می‌توانند به عنوان منبع قطعات یدکی یا به صورت استراتژیک به عنوان طعمه در فرودگاه‌ها مستقر شوند.

Mig-۲۹

بر اساس گزارش مجله Airforce Technology، جنگنده Mikoyan MiG-۳۱ یک رهگیر مافوق صوت است که برای دفاع از حریم هوایی شوروی طراحی شده و در دوران جنگ سرد نقش مهمی ایفا کرد. میگ-۲۷ که از میگ-۲۳ گرفته شده است، یک هواپیمای با تخصص در حمله به اهداف زمینی بوده و در درگیری‌هایی مانند جنگ شوروی و افغانستان به کار گرفته شد. میگ-۲۹ در نبرد‌های هوا به هوا تبحر داشت، به طور گسترده صادر شد و همچنان در خدمت برخی از نیرو‌های هوایی در سراسر جهان قرار دارد. با وجود قدمت بالایش، Su-۲۴ – یک بمب افکن تاکتیکی مناسب عملیات در تمام شرایط آب و هوایی – همچنان در خدمت چندین نیروی هوایی، از جمله نیرو‌های هوافضای روسیه و نیروی هوایی اوکراین قرار دارد.

sukhoi su-۲۴

قزاقستان که قبلاً بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود، روابط نزدیکی با روسیه داشته و از نظر تاریخی یکی از قوی‌ترین متحدان این کشور بوده است. اما این رابطه پس از حمله روسیه به اوکراین تغییر کرده، قزاقستان بیشتر با غرب همسو شد که خشم برخی‌ها در روسیه را برانگیخت. بر اساس تحلیل کی‌یف پست، تلاش‌های این کشور آسیای مرکزی برای ارتقای قابلیت‌های نظامی‌اش همزمان با تعامل فزاینده آن با کشور‌های غربی، نشان‌دهنده دور شدن قزاقستان از روابط تاریخی با مسکو است.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در مارس ۲۰۲۳ از قزاقستان دیدن کرد و تصریح کرد که ایالات متحده قویا از “استقلال و تمامیت ارضی آن” حمایت می‌کند. برخی از طرفداران پرسروصدای روسیه پیشنهاد کرده اند که روسیه پس از حمله به اوکراین باید به سراغ قزاقستان برود. یکی از مفسران تلویزیون روسی، ولادیمیر سولوویوف، تصریح کرده که کشورش «باید به این واقعیت توجه کند که مشکل بعدی قزاقستان است، زیرا فرآیند‌های نازیستی مشابه می‌تواند مانند اوکراین در آنجا رخ دهند». توافق‌نامه‌های متعدد در زمینه تجارت، آموزش، محیط‌زیست و ذخایر معدنی نشان‌دهنده تعمیق روابط بین قزاقستان و کشور‌های غربی است، در حالی که این کشور در حال مدیریت چالش‌های ژئوپلیتیکی ناشی از رقابت کشور‌های همسایه مانند روسیه، چین و افغانستان است.

دیگر خبرها

  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • موج حمله موشکی جدید از لبنان به اراضی اشغالی
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح نگران کننده‌ای رسیده است
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • حمله موشکی حزب الله لبنان به میرون
  • بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله موشکی به میرون