Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیر مخابرات منطقه مرکزی گفت: هزینه نگهداری هر خط تلفن برای شرکت مخابرات ۲۳ هزار تومان است که با توجه به تعرفه‌های تلفن ثابت، مبلغ بسیار بالایی برای مخابرات است.

علیرضا لطفی روز گذشته، سه‌شنبه ۱۱ آبان در جمع خبرنگاران در اراک، اظهار کرد: در حال حاضر ۶۰۰ هزار خط تلفن ثابت در استان مرکزی وجود دارد که تعرفه این خطوط با وجود اینکه قیمت ارز چند ده برابر شده است، حدود ۱۸ سال است که ثابت مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مخابرات ملزم است در ازای هر صورت حساب مبلغ ۲۴۰۰ تومان به بانک‌ها بپردازد در صورتی که ۵۰ درصد صورتحساب خطوط تلفن ثابت از این مبلغ پایین‌تر است لذا مخابرات ترجیح می‌دهد برای این مشترکین صورتحساب صادر نکند.

لطفی ادامه داد: پیشنهادی توسط مخابرات به شورای رقابت مبنی بر دریافت هزینه نگهداری خطوط ثابت از مشترکین ارسال و تایید شده است که درصورت تصویب در کمیسیون سازمان تنظیم مقررات رادیویی، اجرا خواهد شد، اما رقم آن هنوز مشخص نیست و برای هر استان با توجه به هزینه‌های مختلف، متفاوت است. با اجرا شدن این طرح مخابرات می‌تواند خدمات ارزنده‌تر و با کیفیت‌تری به مخاطبین خود ارائه دهد.

وی توضیح داد: تعداد مشتریان تلفن همراه مخابرات مرکزی ۲میلیون و ۱۰۰ هزار مشتری است که ضریب نفوذ آن ۹۵ درصد است. همچنین تعداد مشتریانی که از مخابرات اینترنت تهیه می‌کنند ۱۵۰ هزار مشترک است و ضریب نفوذ ۳۳ درصدی را داراست که سهم بازار ۸۳ درصدی را برای مخابرات دارد. مخابرات منطقه مرکزی جزو رتبه های اول کشور در بحث خدمات اینترنت تلفن ثابت است و ۸۳ درصد از مشترکینی که از اینترنت تلفن ثابت استفاده می‌کنند مشترک مخابرات منطقه مرکزی هستند.

لطفی خاطرنشان کرد: در ارتباطات روستایی بالای هزار روستا یا بالغ بر ۹۰ درصد روستاها دارای تلفن ثابت هستند هرچند کیفیت خطوط برخی روستاها در سطح خوبی نیست. در ۲۵ درصد از این روستاها خدمات رسانی در حوزه اینترنت را داریم.

وی افزود: روستاهای دارای پوشش تلفن همراه بالغ بر ۹۰۰ روستا هستند. برخی روستاها با توجه به مخاطرات و دور افتاده بودن آنها دارای درصد پوشش متفاوتی هستند یعنی برای مثال تنها ۶۰ درصد یک روستا دارای پوشش است و برخی خانه ها آنتن دهی مناسب را ندارند که با وجود شرایط انها این ارتباط حداقلی هم مناسب است. گفتنی است روستا های دارای پوشش اینترنت همراه اول بالغ بر ۱۰۰ روستاست که از پوشش دهی خوب و با سرعتی برخوردارند.

لطفی گفت: جایگزین کردن کافوی نوری به جای شبکه‌های قدیمی در ۳۶ منطقه اراک، توسعه شبکه کامل در ۲۶ نقطه ساوه، توسعه شبکه کافوی نوری در سه منطقه نیم‌ور محلات، ایجاد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پورت دیتای خانگی در ۶۶ منطقه و توسعه شبکه روستایی در سه منطقه از مهمترین طرح‌های در دست اقدام مخابرات استان مرکزی است. همچنین برای بیش از ۵۰ کیلومتر در روستاهای استان مرکزی فیبرنوری کشیده شده و امید است  تا پایان سال جاری به بیش از ۱۰۰ کیلومتر برسد.

انتهای‌پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مخابرات تلفن همراه استان مرکزی استان مرکزی تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هرچند وقت یک‌بار گزارشی از ضریب نفوذ اینترنت ثابت، سیار و تلفن همراه در کشور منتشر می‌کند و در گزارشی که به تازگی توسط این سازمان منتشر شده، به بررسی وضعیت اینترنت ثابت و سیار وضعیت شبکه ارتباطی کشور پرداخته شده است.  

براساس این گزارش نفوذ اینترنت پهن باند ثابت از ۱۳/۰۸ درصد در پاییز سال ۱۴۰۱ به ۱۲/۹ درصد در پاییز سال ۱۴۰۲ رسیده است. همچنین ضریب نفوذ پهن باند سیار با رشد قابل توجهی روبه رو بوده است. درواقع ضریب نفوذ  پهن باند سیار در پاییز دوسال گذشته (۱۴۰۱) از ۱۲۰/۸۷  به ۱۲۷/۷۷ پاییز در سال گذشته رسیده است که حکایت از رشد ۵/۷۱  درصدی در این حوزه دارد.

همچنین در بخش دیگری از این گزارش به وضعیت شکایت ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ هم اشاره شده است که ۷۵ درصد شکایت ها متعلق به حوزه ثابت بوده و ۲۵ درصد شکایت‌ها به حوزه سیار تعلق دارد.

از سوی دیگر در این گزارش به تعداد سایت‌های ۵G اپراتورهای ارتباطی تا پایان پاییز سال گذشته هم پرداخته شده که بر اساس آن تاکنون ۸۰۷ سایت نسل پنجم که متعلق به اپراتور دوم تلفن همراه است در کشور ایجاد شده است.

دیگر خبرها

  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • ویدئوی دیدنی از تاثیر حجاب و پوشش روی مشتری های یک فروشنده خانم | از شماره تلفن خواستن برای خریدهای بعدی تا ...
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم