Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- با حمایتی که از سوی مقام معظم رهبری و دولت نسبت به کالای ایرانی صورت گرفته است، انتظار می‌رود تولیدکنندگان داخلی به سمت ارتقاء محصولات خود از نظر کیفیت بروند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، از زمانی که به یاد دارم بازار لوازم خانگی خارجی در کشورمان حرف اول را می‌زد و مردم نیز تنها به لوازمی با مارک‌ها و برندهای خارجی اعتماد داشتند اما در چند سال اخیر تورم و از طرفی نبود قطعات اولیه و خدمات نمایندگی‌ها به‌دلیل تحریم‌ ایران از سوی آمریکا سبب شد تا مردم به سمت کالای ایرانی روی بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته جلوگیری از واردات لوازم خانگی دو شرکت کره‌ای نیز سبب شد لوازم خانگی داخلی رونق بهتری پیدا کنند.

حال با حمایتی که نسبت به کالای ایرانی صورت گرفته باید تولیدکنندگان داخلی به سمت ارتقاء محصولات خود از نظر کیفیت بروند تا علاوه بر ارائه خدمات و کیفیت لوازم خانگی نه تنها در حوزه داخلی بلکه در حوزه بین‌المللی نیز بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.

در کنار حمایت‌های صورت گرفته از سوی دولت، این انتظار وجود دارد تا تولید لوازم خانگی ایرانی به سمت کیفیت و به‌روزرسانی سوق پیدا کند تا مردم نیز رغبتی برای خرید کالای ایرانی پیدا کنند. از طرفی قیمت کالاهای ایرانی در سطح کشور باید به میزانی برسد که مردم ترجیح ندهند به‌دلیل گرانی لوازم خانگی ایرانی به سمت لوازم خارجی قاچاق و بدون گارانتی روی بیاورند.

سازمان حمایت حامی گران‌فروشی در بازار لوازم خانگی؟/ خبری از کاهش قیمت‌ها نیستتولیدکننده لوازم خانگی: هزینه تولید بالا رفته، دولت مانع تغییر قیمت نشودآشفته بازار لوازم خانگی در میز مناظره تسنیم/ فتاحی:توقع ارزانی بی‌جاست؛با ممنوعیت مادام‌العمر مخالفیم/ پازوکی:چرا هزینه تولید را فقط مردم و کسبه بدهند؟

رئیس اتحادیه لوازم خانگی خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: ممنوعیت واردات لوازم خانگی از سایر کشورها ابزاری حمایتی برای تولیدکننده محسوب می‌شود از طرفی اینکه هیچگونه واردات لوازم خانگی نخواهیم داشت وظیفه تولیدکنندگان دوچندان می‌شود ضمن اینکه سطح انتظارات از تولید داخلی لوازم خانگی نیز افزایش پیدا می‌کند.

رضا رزقیان‌مقدم افزود: در حال حاضر در کشور لوازم خانگی با کیفیتی داریم که  حتی با شرکت‌های کره‌ای رقابت می‌کنند، بنابراین با توجه به جایگاه خوبی که در زمینه لوازم خانگی داریم انتظار می‌رود علاوه بر حمایت داخلی، لوازم خانگی ایرانی به سایر کشورها نیز صادر شود.

وی با بیان اینکه باید موانع پیش‌روی صادرات لوارم خانگی هر‌چه زودتر برداشته شود، گفت: در زمینه لوازم خانگی 161 شرکت تولید‌کننده در کشور داریم که به‌صورت شبانه‌روز‌ی فعالیت می‌کنند تا کالای باکیفیت و با ضمانت به بازار ارائه دهند و از طرفی با ارتقاء و کیفیتی که در این زمینه رسیده‌اند، بازار رقابتی خارج از کشور را نیز تجربه و بتوانند کالاهای خود را نیز صادر کنند.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی خراسان‌رضوی گفت: با توجه به شرایط تحریمی و ارزی کارخانجات، می‌توان ظرفیت تولید را افزایش داد و بحث صادرات لوازم خانگی به کشورهای همسایه و آسیای میانه در دستور کار دولت قرارگیرد.

رئیس انجمن لوازم خانگی خراسان‌رضوی نیز اظهار داشت: با ممنوعیت واردات از کشورهای مختلف تولید داخلی رونق می‌گیرد  البته اگر مشکلات و موانعی که سر راه تولید قرار دارد، برداشته شود. صادرات لوازم خانگی در گذشته با کشورهای آسیایی وجود داشت‌ و امروز نیز باید با قوانین حمایتی از پیشرفت و صادرات این عرصه پشتیبانی صورت گیرد چرا‌که امروز بیش از گذشته لوازم خانگی داخلی قابلیت رقابت با دیگر محصولات مشابه خارجی را دارند.

محمد مظاهری تصریح کرد: با جلوگیری از واردات کالاهای خارجی دو شرکت کره‌ای به کشور، این انتظار از تولیدکنندگان داخلی وجود دارد که تولید خود را به‌روز رسانی کنند و همسو با تکنولوژی روز دنیا پیش بروند. دولت ابزارهای حمایتی زیادی از جمله کنترل واردات و اعطای تسهیلات در اختیار دارد که می‌تواند تولید کنندگان را به سمت کالای مرغوب و با کیفیت تشویق کند.

انتهای پیام/281/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالای ایرانی لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها می‌گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشور‌های عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکو‌های نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشور‌های عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می‌شود: «نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.

برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهر‌های ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند.»

همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می‌کند: «تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال‌های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود، چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟