Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست ستاد سمن‌های شهر تهران با اشاره به نقش سمن‌ها در اداره پایتخت گفت: سمن‌ها باید در مدیریت شهری سهیم باشند و ما برای استفاده از این ظرفیت برنامه ویژه‌ای داریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نخستین نشست هم اندیشی نمایندگان سمن‌ها با سرپرست ستاد سمن‌های شهر تهران امروز با حضور سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران و سرپرست ستاد سمن‌ها و نمایندگان ۴۱ سازمان مردم نهاد در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این نخستین نشست از سلسله نشست‌های نمایندگان سمن‌ها با سرپرست ستاد سمن‌ها بود که قرار است به صورت مداوم و با توجه به دسته بندی‌های صورت گرفته برگزار شود.

در این نشست نمایندگان سمن‌های حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی با استقبال از برگزاری چنین نشستی به بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود جهت فعالیت پرداخته و طرح‌ها و پیشنهادات خود را جهت هم افزایی و تسهیل فعالیت سمن‌ها به سرپرست ستاد سمن‌ها ارائه کردند.

سید احمدی علوی نیز با بیان اینکه ستاد سمن‌های شهر تهران خانه سازمان‌های مردم نهاد محسوب می‌شود و درب ستاد به روی همه سمن‌ها و نمایندگان آن‌ها باز است گفت: خدمتی که سمن‌ها به جامعه ارائه می‌کنند، خدمتی است که نگاه اقتصادی در آن مطرح نیست.

وی افزود: ما سمن‌ها را بازوی مدیریت شهری میدانیم و میخواهیم از ظرفیت سمن‌ها در کنار مدیریت شهری استفاده کنیم. این کار هم هزینه مدیریت شهر را کاهش می‌دهد و هم سبب افزایش کیفیت زندگی شهروندان می‌شود.

به گفته سرپرست ستاد سمن ها، این ستاد حلقه وصل سمن‌ها با شورا و بدنه شهرداری خواهد بود و سمن‌ها حتما از حمایت معنوی هیات امنای ستاد سمن‌های شهر تهران بهره‌مند خواهند شد.

وی با بیان اینکه حمایت معنوی از سازمان‌های مردم نهاد وظیفه اصلی ستاد سمن هاست افزود: شاید نتوانید حمایت مالی آنچنانی داشته باشیم، اما می‌توانیم تسهیل گر برنامه‌های این سازمان‌ها باشیم.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار کارگروه‌های تخصصی در ستاد سمن‌ها با مشارکت نمایندگان یادآور شد: ذیل این کارگروه کمیته‌های تخصصی هم جهت پیگیری بهتر ایجاد می‌شود.

علوی خطاب به نمایندگان سمن‌های حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی گفت: ما در کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر نیز آماده همکاری با شما و استفاده از ظرفیت‌های سمن‌های این حوزه هستیم. برای شروع نیز خدمت شما عرض کنم که امروز تهران نیاز به برنامه ریزی برای دوران پسا کرونا دارد و این دقیقا به حوزه فعالیت شما مربوط می‌شود.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: موضوعاتی که شما با آن سر و کار دارید به روح و روان مربوط می‌شود و برای درمان افسردگی ناشی از قرنطینه کرونایی باید به روش‌های جدید روی بیاوریم و این کار سمن‌های فعال در حوزه گردشگری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدیریت شهری شهر تهران شورای شهر شهرداری ستاد سمن های شهر تهران نمایندگان سمن ها میراث فرهنگی مدیریت شهری مدیریت شهر شورای شهر سازمان ها مردم نهاد سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، مهدی چمران با حضور در ساختمان شورای شهر بجنورد در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته شوراها، اجرای مدیریت یکپارچه شهری را اساسی‌ترین مسئله شوراهای کشور دانست و اظهار کرد: امیدوار هستیم که در دولت سیزدهم، مجلس این مطالبه شوراها را تصویب کند تا عملیاتی شود.

وی گفت: ضروری است که مجلس پشتیبان اجرای این رویکرد و برنامه در بدنه مناطق شهری باشد.

رئیس شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: عمل به اجرای مدیریت یکپارچه شهری در برنامه توسعه هفتم کشور مدنظر قرار گرفته است.

وی در ادامه بر لزوم بهره گیری از ناوگان حمل و نقل برقی نیز اشاره و عنوان کرد: این امر در پایتخت در دستور کار شورای شهر و شهرداری تهران قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل برقی، ناوگانی پاک است که آلودگی‌های هوا و صوت را ندارد، عنوان کرد: در پایتخت، ابتدا، عده‌ای درباره وارد کردن اتوبوس‌های برقی به چرخه ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران مخالفت کردند.

رئیس شورای شهر تهران افزود: آنان بیان می‌کردند با توجه به اینکه هنوز زیرساخت بهره گیری از ناوگان حمل و نقل درون شهری برقی را نداریم فعلا دست نگه داریم تا مقدمات اجرای آن آماده سازی شود.

وی گفت: با این وجود، شورای شهر تهران تصمیم گرفت که به طور همزمان آماده سازی و تامین زیرساخت های ناوگان اتوبوس برقی همچنین خرید اتوبوس های برقی را دنبال کند و به پیش ببرد.

چمران اعلام کرد: در این راستا، شهرداری و شورای تهران با وزارت صمت در زمینه تهیه و خرید اتوبوس های برقی برای ناوگان حمل و نقل درون شهری تهران قرارداد منعقد کرد.

وی افزود: در عین حال، شهرداری تهران نسبت به ایجاد جایگاه های شارژ برقی برای اتوبوس‌های برقی که خریداری خواهند شد، اقدام کرده و تا به کنون تعدادی جایگاه را نیز ایجاد کرده است.

رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۴، ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای شهر تهران خریداری خواهد شد.

وی در ادامه به شورای شهر و شهرداری بجنورد نیز پیشنهاد کرد: طی تعامل با دانشگاه‌ها مطالعات بابت اینکه تا چه حدی وجود ناوگان اتوبوس برقی برای شهر بجنورد ضروری است یا ضروری نیست، انجام شود.

چمران افزود: در این مطالعات بررسی شود که این اقدام تا چه حدی بر کاهش آلودگی هوا در شهر بجنورد موثر خواهد بود.

وی تصریح کرد: در صورتیکه مطالعات، بهره گیری از اتوبوس‌های برقی برای شهر بجنورد را ضروری دانست و تایید کرد، شورای شهر استان ها در زمینه تهیه اتوبوس‌های برقی کمک خواهد کرد.

رئیس شورای شهر تهران در خاتمه به اهمیت منظر شهری نیز تاکید کرد و گفت: شورای شهر تهران در این زمینه کمیته نمای شهری را تشکیل داده است و این کمیته از استادان دانشگاه دعوت کرد تا نسبت به تهیه نماهای ساختمانی متناسب با هویت و فرهنگ ایرانی اقدام کنند.

وی همچنین با تصریح بر این مطلب که نماهای وارداتی با فرهنگ و معماری ایرانی غریبه هستند، بیان کرد: شورای شهر تهران طی مصوبه ای بهره گیری از معماری وارداتی را ممنوع کرد.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229283 برچسب‌ها شورای شهر تهران بجنورد

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است