Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش تجهیزات تامین اکسیژن جهت بیمارستان های استان در طول پیک پنجم کرونا از طریق افزایش دستگاه های تولید و ذخیر سازی بیمارستانی با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال طی 6 ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ، دکتر پژمان شاهرخی گفت: با توجه به نیازسنجی انجام شده در خصوص کمبود اکسیژن در بیمارستان های دانشگاهی و دستورات و پیگیری مستمر دکتر حسین فرشیدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ظرفیت تولید و ذخیره سازی اکسیژن در کلیه بیمارستان های دانشگاهی استان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شاهرخی با اشاره به اهمیت ارتقاء وضعیت بیمارستان های دانشگاهی استان اظهار داشت: دستگاه های مربوط به حوزه تامین اکسیژن تحویل شده از ابتدای سال ۱۴۰۰ ؛ تعداد ۵ دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری ثابت، تعداد ۳ دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری  کانتینری ؛ تعداد ۳ دستگاه مخزن اکسیژن مایع، تعداد ۷۴ عدد کپسول اکسیژن ۱۰ لیتری و  تعداد ۱۱۴۰ عدد کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری را شامل می شود.

وی در ادامه افزود : افزایش این تجهیزات به دستگاه های قبلی تولید اکسیژن مراکز درمانی استان سبب افزایش چندین برابری ظرفیت تولید اکسیژن استان و نقش بسزایی در درمان بیماران کرونا و کاهش تعداد موارد فوتی داشته است.

این تجهیزات به ارزش ۲۷۰ میلیارد ریال می باشد که بر طبق نیاز در بین کلیه بیمارستان های دانشگاهی استان توزیع شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان های دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۶۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟