Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تن واردات برنج، برای جبران کسری نیاز برنج کشور باید انجام شود که با واردات برنج به‌صورت غیرمستقیم شاهد توقف افزایش قیمت برنج ایرانی خواهیم بود. مسیح کشاورز در گفت‌وگو با میزان، در خصوص میزان ثبت واردات برنج و تأثیر آن بر بازار داخلی گفت: روز گذشته معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به دفتر مقررات سازمان توسعه تجارت اعلام کردند که از ۱۰ آبان ثبت سفارش برنج انجام شود، اما به این معنا نیست که واردات و تخصیص برنج نیز از همین تاریخ انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: طبق تقویم دوره ممنوعیت برنج از اول آذرماه امکان تخصیص واردات صورت می‌گیرد و در این ۱۵ روز می‌توانیم عملیات ثبت سفارش را انجام دهیم.   کشاورز در ادامه گفت: بنابراین ثبت سفارش در این ۱۵ روز باعث می‌شود عملیات اداری زودتر انجام‌شده همچنین برنج نیز سریع‌تر وارد کشور شود.   دبیر انجمن واردکنندگان برنج بیان کرد: برنجی را که هم‌اکنون ثبت سفارش می‌کنیم از اواسط آذرماه وارد کشور می‌شود.

وی در خصوص تأثیر واردات برنج بر بازار اظهار کرد: ثبت واردات برنج تأثیر مستقیم بر قیمت برنج خارجی و کمبود در بازار را دارد همچنین به‌صورت غیرمستقیم نیز شاهد توقف افزایش قیمت برنج ایرانی می‌شویم که امیدواریم در طول زمان نیز واردات برنج باعث کاهش قیمت برنج ایرانی نیز شود تا مصرف‌کننده بتواند برنج را دوباره به سفره خود بازگرداند.

کشاورز خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرایط برنج، شرایط خوبی نیست و برنج ایرانی خیلی گران شده است ممکن است سهم بازار به سمت برنج خارجی برود و تقاضا برای برنج خارجی وجود داشته باشد ابتدا باید متوجه شویم تقاضا چه مقدار است که به‌مرور زمان مشخص می‌شود.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تن واردات برنج، برای جبران کسری نیاز برنج کشور باید انجام شود.     بیشتر بخوانید: درخواست انجمن واردکنندگان برنج برای لغو ممنوعیت وادرات برنج در مهر ماه

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی واردات برنج

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی واردات برنج واردات برنج برنج ایرانی قیمت برنج ثبت سفارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان

صالح محمدی گفت: زمان خزانه‌گیری برنج در شالیزارهای داخل شبکه آبرسانی، فومنات و اراضی خارج از شبکه از طریق تقویم زراعی اطلاع‌رسانی شد که برنجکاران باید با توجه به آن کشت و کار را انجام دهند.

وی عنوان کرد: نشاء برنج نیز در ۲۰ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری استان انجام شد.


شخم اولیه ۱۷۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه شخم اولیه ۱۷۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان معادل ۷۲.۲۶ درصد انجام شده‌است، اضافه کرد: با توجه به اهمیت شخم اولیه، شالیکاران برخودار از منابع آب سنتی و آب‌های سطحی با استفاده از این فرصت حتما نسبت به انجام شخم و آماده‌سازی شالیزار اقدام کنند.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۱۸۹ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان معادل ۷۹.۴ درصد به روش نشاء مکانیزه و مابقی سنتی کشت شد و ۲۰۱ هزار هکتار معادل ۸۴.۴۵ درصد به شیوه مکانیزه برداشت شد.

وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود که امسال نیز ۲۰۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان به شیوه مکانیزه کشت شود و برداشت ۲۱۰ هزار هکتار از شالیزارها هم به همین روش انجام شود.

به گفته محمدی، انجام کار وجین مکانیزه نیز برای ۳۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان پیش‌بینی شده‌ است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از شالیکاران خواست تا برنج را برپایه تقویم زراعی کشت کنند.

به ازای هر هکتار شالیزار حدود ۵۰ تا ۶۰ کیلو بذر برای خزانه‌گیری توصیه می‌شود، شالیکاران قبل از جوانه‌دار کردن بذر، آزمون خاک را در محل خزانه انجام دهند و بذر برنج را ضدعفونی کنند.

شالیکاران برای جدا کردن بذرهای کاملا پُر و سنگین از بذرهای پوک و نیمه پر باید بذر مورد نظر را در محلول آب و نمک قرار دهند، برای این کار باید به آب، نمک اضافه شود تا غلظت آب افزایش یابد، بطوری که یک تخم مرغ به اندازه یک سکه بالای آب قرار گیرد در اینصورت غلظت آب نمک برای بوجاری مناسب است.

بذرها در داخل محلول آب نمک ریخته و هم زده شود بذری‌هایی که در بالای آب قرار گیرند یا در وسط آب غوطه‌ور شدند غالبا ناسالم و غیر بذری هستند و باید توسط یک آبکش از بذرهای سالم جدا و برای مصرف غیربذری استفاده شود.

بذری‌هایی که کاملا ته نشین می‌شوند، بذرهای مناسب برای کاشت بوده که باید سریع از آب نمک خارج و چند مرتبه با آب معمولی شسته شود بطوری که نمک از بذرها کاملا جدا تا هیچگونه اثر سوء بر روی جوانه زنی بذر ایجاد نکند.

منبع : ایرنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان