Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید کشمیری با اشاره به خرید دستگاه رادیوتراپی شتاب دهنده خطی برای درمان بیماران سرطانی اظهار داشت: این دستگاه با مشارکت یکی از خیران عرصه سلامت خریداری و تحویل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همکاری خیر سلامت در خرید دستگاه یاد شده را ستودنی دانست و بیان کرد: دستگاه رادیوتراپی شتاب دهنده خطی یاد شده اکنون تحویل داده شده که به سبب آماده نشدن ساختمان آن در انبار نگهداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ساختمان محل نصب دستگاه رادیوتراپی شتاب دهنده خطی برای درمان بیماران سرطانی در حال احداث است تصریح کرد: به سبب نبود انبار مناسب با شرایط خاص در دانشگاه علوم پزشکی، در انباری با شرایط استاندارد و مناسب و زیرپوشش بیمه حوادث، آتش‌سوزی، دوربین‌های حفاظتی، دستگاه رطوبت‌سنج، و نظارت ویژه تجهیزات پزشکی نگهداری می‌شود.

کشمیری با اشاره به اینکه ساختمان نصب دستگاه رادیوتراپی شتاب دهنده خطی برای درمان بیماران سرطانی به‌زودی آماده می‌شود افزود: ساختمان محل نصب این دستگاه دارای دیوار بتونی با ۴ متر قطر در حال ساخت است و با تکمیل ساختمان، دستگاه یاد شده در این محل نصب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هزینه خرید دستگاه رادیوتراپی شتاب دهنده خطی برای درمان بیماران سرطانی را ۱۸ میلیارد تومان دانست و خاطر نشان کرد: این دستگاه با همکاری یکی از خیران از محل هیئت امنا ارزی با ارز ترجیحی خریداری شده که تاکنون خیر یاد شده ۱۰ میلیارد تومان آن پرداخت کرده است.

وی بیان کرد: کالا‌های پزشکی برای مراکز درمانی از محل هیئت امنا ارزی که بدون تشریفات گمرکی است خریداری و وارد می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دستگاه رادیوتراپی درمان سرطان دانشگاه علوم پزشکی یاد شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • ماجرای استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری
  • ماجرای سرقت مجسمه ۵ میلیاردی مرد مجسمه ساز چه بود؟
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان