Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، «سادیر جباراف» رئیس جمهور قرقیزستان در اجلاس سران جهان در بیست و ششمین کنفرانس اعضای کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات اقلیمی سخنرانی کرد.

وی پیشنهاد کرد در نشست «گلاسکو» بودجه هدفمند و جداگانه برای ایجاد یک صندوق ویژه در سازمان ملل برای کشورهای کوهستانی نیازمند و در حال توسعه از جمله قرقیزستان فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جباراف خاطرنشان کرد قرقیزستان از توافقنامه آب و هوای پاریس حمایت می‌کند و قصد دارد وضعیت را در داخل بهبود بخشد، اما برای اجرای پروژه‌ها به سرمایه گذاری‌های مالی بزرگ نیاز است.

 وی به برنامه‌های کشورش برای مقابله با مشکل تغییرات آب و هوایی اشاره کرد و گفت: قرقیزستان به روح و اهداف توافق پاریس متعهد است و قصد دارد تا سال 2030 انتشار گازهای گلخانه‌ای را تا 44 درصد کاهش دهد. اکنون سهم قرقیزستان در ساختار انتشار جهانی اندک، حدود 0.03 درصد است که مربوط به زندگی روزمره مردم است.

رئیس جمهور افزود: مقامات هزینه اجرای اقدامات میان مدت فوری برای کاهش تغییرات آب و هوایی را حدود 7 میلیارد دلار برآورد کرده‌اند.

وی تاکید کرد تا سال 2050 قرقیزستان با کربن زدایی به پلت فرم توسعه سبز دست یابد. نیروی محرکه این سیاست، منابع انرژی تجدیدپذیر در درجه اول انرژی آبی خواهد بود. مقامات در نظر دارند نیروگاه‌های برق آبی کوچک و متوسط ​​برای تبدیل کامل بخش صنعت و بخش مسکن و خدمات عمومی به برق به جای زغال سنگ و نفت کوره بسازند؛ البته ساخت نیروگاه‌های برق آبی در کشور آغاز شده است.

رئیس جمهور در سخنانش از سرمایه گذاران کشورهای توسعه یافته برای همکاری در مجموعه نیروگاه‌های آبی، از جمله بر اساس اصول مشارکت عمومی و خصوصی دعوت کرد.

وی گفت: بدون فناوری‌های پیشرفته، نوآوری‌ها و دانش، دستیابی همزمان به رشد اقتصادی «سبز» و کربن زدایی در چارچوب زمانی برنامه‌ریزی‌شده برای قرقیزستان آسان نخواهد بود. برای قرقیزستان بسیار مهم است که یخچال‌های طبیعی، منابع آبی و کوه‌هایی با قدمت چند صد ساله خود را نه تنها در برابر تغییرات آب و هوایی، بلکه از فعالیت‌های اقتصادی ناعادلانه نیز حفظ کند و ما باید به طور مشترک با این مخالفت کنیم.

جباراف افزود: برنامه‌ها و پروژه‌های مناسب‌سازی در بخش‌های آسیب‌پذیر کشور اجرا می‌شود که با توجه به اینکه ۹۴ درصد از خاک کشور را کوهستان‌ها تشکیل می‌دهند، حجم اقداماتی که باید انجام شود بسیار زیاد است. اجرای آن نزدیک به 3 میلیارد دلار برآورد شده است.

وی ادامه داد: از آنجایی که یخچال‌های طبیعی ما در حال ذوب شدن هستند و رودخانه‌ها و اکوسیستم‌های کوهستانی در معرض خطر انقراض هستند، ما نمی‌توانیم به تنهایی عمل کنیم و به کمک جامعه بین المللی نیاز داریم.

شایان ذکر است که رئیس جمهور قرقیزستان در حاشیه اجلاس با «ماساتسوگو آسکاوا» رئیس بانک توسعه آسیایی و با «محمد بن سلیمان الجاسر» رئیس بانک توسعه اسلامی جداگانه دیدار کرد و درمورد همکاری‌های دو جانبه اجتماعی و اقتصادی را مورد بحث و بررسی قرار داد.

جباراف در دیدار با رئیس بانک توسعه آسیایی با اشاره به اینکه  تعامل قرقیزستان با بانک توسعه آسیایی در اولویت سیاست‌های اقتصادی خارجی است، گفت: ما از کمک‌های ارائه شده توسط بانک توسعه آسیایی در توسعه اجتماعی-اقتصادی، ثبات کلان اقتصادی و مبارزه با همه گیری ویروس کرونا بسیار قدردانی می‌کنیم و از گسترش بیشتر همکاری‌های برنامه‌ای و پروژه‌ای در چارچوب برنامه بانک توسعه آسیایی برای سال‌های 2021-2024 حمایت می‌کنیم.

به عنوان یک هدف برای پنج سال آینده، رئیس جمهور پیشنهاد کرد که سبد مالی آب و هوا به 150 میلیون دلار افزایش یابد.

آسکاوا از آمادگی این سازمان برای تقویت همکاری با قرقیزستان خبر داد و خاطرنشان کرد که موضوع افزایش سبد اقلیم پس از این جلسه با هیئت مدیره بانک توسعه آسیایی بررسی خواهد شد.

در پایان بین قرقیزستان و بانک توسعه آسیای برنامه 5 ساله برای توسعه قرقیزستان تا سال 2026 به امضا رسید که در آن توجه ویژه به توسعه مناطق کوهستانی این کشور می‌شود.

همچنین رئیس جمهور قرقیزستان در حاشیه اجلاس با «محمد بن سلیمان الجاسر» رئیس بانک توسعه اسلامی (IDB) ملاقات و گفت و گو کرد.

در این دیدار همکاری و مشارکت در زمینه تغییرات آب و هوایی مورد بحث قرار گرفت.

جباراف برای حمایت از گسترش همکاری با بانک مذکور در زمینه کشاورزی و جنگلداری، منابع آب و انرژی در مقیاس کوچک، پروژه‌های نوسازی زیرساخت‌های انرژی به منظور کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ابراز آمادگی کرد.

وی با اشاره به اینکه به منظور دستیابی به کربن زدایی در قرقیزستان، ساخت نیروگاه‌های برق آبی از جمله نیروگاه‌های کوچک آغاز شده است، برای همکاری در این راستا ابراز علاقه کرد.

رئیس بانک توسعه اسلامی به نوبه خود به سطح بالای همکاری بین دو طرف اشاره و آمادگی خود را برای گسترش بیش از پیش زمینه‌های همکاری‌های دوجانبه و همچنین تقویت و تعمیق روابط دوجانبه اعلام کرد و افزود: بانک توسعه اسلامی کارشناسان خود را برای دیدار با کابینه وزیران قرقیزستان به منظور گفت و گو در مورد پروژه‌های مشترک اعزام خواهد کرد.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: تغییرات آب و هوایی رئیس جمهور پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۷۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟

ایتنا - اینستاگرام اعلام کرد که الگوریتم خود را با هدف کمک به حساب‌های کاربری که دنبال‌کنندگان کمتری دارند، تغییر می‌دهد.
بر اساس اعلام اینستاگرام، محتواسازان کوچک که مخاطبان کمتری دارند با تغییر الگوریتم این رسانه اجتماعی به راحتی محتواهای دست اول خود را به‌دست کاربران می‌رسانند.

شرکت متا با تغییراتی که در الگوریتم پیشنهاد بخش لیز اعمال می‌کند، محتواهای دست اول را بیشتر از گذشته به کاربران پیشنهاد می‌دهد. 

همچنین با این تغییرات، سیستم رتبه‌بندی محتوای اینستاگرام پست‌هایی که فقط محتواهای دیگران را بازنشر می‌کنند، کمتر پیشنهاد می‌دهد.

در گذشته، سیستم رتبه‌بندی محتوای اینستاگرام پست‌های محتواسازانی که دنبال‌کنندگان بیشتری داشتند، و همچنین اکانت‌هایی که محتواهای دیگران را بازنشر می‌کردند را بیشتر از تولیدکنندگان محتواهای دست اول و کوچک به کاربران پیشنهاد می‌کرد.

 

با تغییرات جدید در الگوریتم اینستاگرام، اکانت‌هایی که دنبال‌کنندگان بیشتری دارند دیگر در اولویت قرار نمی‌گیرند.

بر اساس اعلام اینستاگرام، این تغییرات در ماه‌های آینده قابل مشاهده خواهد بود.

اینستاگرام مدتی است که تغییرات مهمی را در نحوه استفاده کاربران از این پلتفرم ایجاد کرده است. شرکت متا تصمیم گرفته است که به توصیه محتوای سیاسی و اجتماعی پایان دهد. این شرکت پیشتر اقدام‌های متعددی را برای محافظت از کاربران کودک انجام داده است.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی