Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: ۸۶ درصد آب زیرزمینی گلستان در بخش کشاورزی مصرف می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ سید محسن حسینی اظهار کرد: می‌توان با مدیریت صحیح در مصرف آب علاوه بر حفظ معیشت، بدون آسیب زدن به درآمدهای مردم و با شناسایی و اجرای طرح ها و راهکارهای مناسب، در مصرف این ماده حیاتی صرفه‌جویی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : در سال آبی گذشته ۲۹ درصد کاهش  بارش باران و نزدیک به ۲ درجه افزایش دما در سطح استان داشتیم این امر باعث شد رودخانه استان با حدود ۴۰ تا ۸۰ درصد کمبود آب و آب ها ی زیرزمینی با ۲۰ درصدکاهش مواجه شوند.

حسینی اضافه کرد: در استان گلستان ۸۶ درصد منابع آب های زیرزمینی در بخش کشاورزی، ۲ درصد در حوزه صنعت و ۱۲ درصد آن نیز به مصارف شرب و بهداشت می‌رسد.

وی درخصوص تدابیر این شرکت در صرفه‌جویی بخش کشاورزی گفت: ما در این راه در اولین گام به دنبال ترویج و آموزش عمومی و بعد بدنبال  استفاده از روش‌های نوین آبیاری و دیگری اصلاح الگوی کشت و روی آوردن به کشت گیاهان کم آب طلب هستیم.

وی گفت : میزان آب تجدیدپذیر در استان ۲.۵ میلیارد متر مکعب است که از این میزان، ۱.۷ میلیارد مترمکعب قابل برنامه ریزی است که البته در برخی سالها با توجه به شرایط خشکسالی، آب در دسترس کمتر از این مقدار است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان  گفت: برنامه‌های پیش بینی شده از سوی متولیان تهیه و توزیع آب زمانی اثربخش است که مردم نیز با رعایت الگوی صحیح مصرف آب، از اسراف پرهیز و با صرفه جویی در مصرف این ماده حیات بخش، فرصت استفاده از آب را برای نسل های آینده نیز فراهم کنند.

وی افزود : در استان گلستان با حدود ۲ نفر میلیون جمعیت، در طول سال برای هر فرد ۱۲۵۰ مترمکعب آب برای مصارف مختلف وجود دارد که این میزان از میانگین کشوری پایین‌تر است.

حسینی اظهار کرد: یکی از فعالیت‌های عمده که همیشه مورد تاکید شرکت های آب و فاضلاب نیز قرارگرفته، مدیریت مصرف با هدف کنترل و کاهش مصارف غیرضروری است.

وی در پایان به مصادیق مدیریت مصرف آب شرب اشاره و گفت: استفاده از شیرهای اهرمی، استفاده از مخزن ذخیره به ازای هر واحد مسکونی و پمپ  و گزارش استفاده غیر مجاز از آب را می توان از جمله موضوعات قابل توجه مشترکین اشاره کرد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • 42.5 درصد حجم مخازن سدهای استان گلستان آب دارند
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی