Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکترعطاالله محمدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جراحی اندمتریوز به صورت لاپاراسکوپی روی خانم ۳۸ ساله که درگیری شدید هر ۲ تخمدان وکف لگن،حالبها و رکتوم با چسپندگی شدید رحم و لوله های رحمی و تخمدانهابه کف لگن،که باعث نازایی شده بود با موفقیت انجام شد.

وی افزود: این عمل جراحی برای اولین بار در استان کردستان به صورت لاپاراسکوپی انجام شده است و قبل از این بیماران برای جراحی اندومتریوز به صورت لاپاراسکوپی به تهران یا سایر شهرهای بزرگ کشور مراجعه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصص جراحی عمومی فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی پیشرفته در کردستان در مورد بیماری اندومتریوز نیز گفت: اندومتریوزیس نوعی بیماری است که در آن بافت نابجای رحمی به علت ناشناخته در قسمتهای مختلف شکم قرار گرفته وباعث درد شدید در زمان پریود زنان خواهد شد.

وی یادآور شد: اما مهمترین عارضه اندرومتریوز در سنین باروری با درگیری کف لگن و لوله‌های رحمی رحم وتخمدانها علاوه بر درد شدید لگنی به علت چسپندگی ایجاد شده باعث نازایی می شود و در صورتیکه با درمان دارویی بهبودی پیدا نکند نیاز به عمل جراحی دارد.

دکتر محمدی اعلام کرد: بهترین روش برای جراحی اندرومتریوز روش لاپاراسکوپی است که دستکاری کمتر لگن را به همراه دارد، ضمن اینکه درد پس ازعمل جراحی وعوارض آن کمتر است و احتمال باروری وحاملگی بعدی دور از انتظار نیست.

جراحی لاپاراسکوپی به روشی گفته می‌شود که جراح با برش‌های ریز با استفاده از دوربین به شکم بیمار وارد می‌شود و عمل جراحی را انجام می‌دهد و دستگاهی که با آن این عمل انجام می‌شود لاپاراسکوپی نام دارد.

این عمل برای اولین بار در سال ۱۹۸۵ در آمریکا انجام شد و حدود ۱۶ سال است که وارد ایران شده و در مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ انجام می‌شود.

لاپاراسکوپی(Laparoscopy) نوعی جراحی درون بین است که در این روش بدون باز کردن شکم، حفره داخل شکم و لگن کاملاً روشن و نمایان می‌شود.

برچسب‌ها آندومتریوز دانشگاه علوم پزشکی کردستان سنندج عمل جراحی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آندومتریوز دانشگاه علوم پزشکی کردستان آندومتریوز دانشگاه علوم پزشکی کردستان سنندج عمل جراحی عمل جراحی انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس گفت: عمل جراحی خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس با موفقیت انجام شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خروج تومور 10 کیلویی از شکم زن 35 ساله توده‌هايي به نام تومور

دیگر خبرها

  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟