Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: اعضای خانواده کارگر خدمات‌شهری شهرداری مشهد که اخیرا دارای فرزندان ۴ قلو شده، به صورت رایگان تحت پوشش بیمه تکمیل درمان قرار می‌گیرند و تمام هزینه‌های بیمارستان نیز توسط شهرداری پرداخت شده است.

به گزارش ایمنا، فاطمه سلیمی با اشاره به برگزاری اولین جلسه هیأت امنا مراکز پزشکی شهرداری مشهد، اظهار کرد: در این جلسه دستورکارهای مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت که یکی از مهمترین آنها، پوشش خدمات بیمه‌ای برای کارکنان شهرداری است که به بیماری‌های صعب‌العلاج گرفتار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رویکرد شورای ششم، رویکردی حمایتی نسبت به بدنه نیروی انسانی مدیریت شهری است، گفت: برهمین اساس، تمامی کارمندان شهرداری، بدون پرداخت هیچگونه هزینه مازادی، تحت پوشش بیمه‌ای بیماران صعب‌العلاج قرار می‌گیرند.

سلیمی افزود: این چتر حمایتی شامل افراد مبتلا به انواع سرطان‌ها، نقص ایمنی اولیه یا اکتسابی، پیوند عضو، بیماران مبتلا به دیابت و هپاتیت B و C، معلولیت ذهنی با ضریب هوشی زیر ۵۰ درصد و … می‌شود.

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: تا سال گذشته ۲۷۰۰ نفر از همکاران رسمی، پیمانی، مستخدم موقت و مدیریت پیمان (تأمین نیرو)، عضو صندوق سلامت شهرداری مشهد بوده‌اند که امسال این تعداد با توجه به حذف صندوق سلامت و اضافه شدن این دستورالعمل به ۲۳ هزار و ۴۱۸ نفر ارتقا یافته است.

سلیمی با بیان اینکه تلاش اصلی ما این است که با استفاده از تمام ظرفیت‌ها، امکاناتی را فراهم آوریم تا حداقل پرداختی از سوی بیماران را داشته باشیم، خاطرنشان کرد: تمامی هزینه‌های این دستورالعمل با تصویب شورای ششم و هیأت امنای مراکز پزشکی از سوی شهرداری مشهد پرداخت خواهد شد.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به کارگر خدمات شهری شهرداری مشهد داشت که با لطف و عنایت خداوند متعال، صاحب فرزندان ۴ قلو شده است و گفت: با تصمیم اتخاذ شده، تمام هزینه‌های بیمارستان که حدود ۷۵۰ میلیون ریال بوده را شهرداری پرداخت خواهد نمود.

سلیمی افزود: تمامی اعضای این خانواده ۶ نفره نیز به مدت سه سال، به صورت رایگان، تحت پوشش بیمه تکمیل درمان قرار گرفته‌اند.

کد خبر 533016

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مشهد شهرداری مشهد 4 قلو شوراي شهر مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟