Web Analytics Made Easy - Statcounter

«رستگار یوسفی» روز چهارشنبه در نشست بیمه زنان خانه‌دار که در  سرسرای فرماندار جوانرود برگزار شد، به بار اصلی فرهنگ سازی در خانواده ها برای مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: برای گذر از وضعیت کرونایی در این شهرستان به نقش موثر بانوان نیاز است.

وی بر ضروت توسعه فرهنگ بیمه در جامعه نیز تاکید کرد و اظهار داشت: بیمه زنان خانه‌دار و بیمه روستائیان و عشایر فرصتی است برای آن دسته از زنان خانه‌داری که در جایی مشغول به کار نیستند اما با پرداخت حق بیمه می‌توانند در دوران میانسالی و کهنسالی از مزایای بازنشستگی و دریافت مستمری برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار جوانرود با تاکید بر توانمندسازی بانوان خاطرنشان کرد: امور خانواده و بانوان فرمانداری با همکاری  فنی و حرفه ای و دیگر نهادها باید آموزش های لازم را در زمینه های مختلف برای توانمندسازی بانوان فراهم کنند.

یوسفی افزود: باید تلاش کنیم زنان کارآفرین شوند تا در تامین حداقل های زندگی دچار مشکل نشوند، باید روحیه خودباوری بانوان تقویت شود تا حضور موثرتر، پررنگ تر و با برنامه تری در اجتماع داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه سلامت خانواده در گرو سلامت جامعه است، یادآورشد: هرچه حضور بانوان در عرصه های اجتماعی بیشتر شود، ایده های جدیدتری خلق خواهد شد.

مدیر تامین اجتماعی شهرستان جوانرود نیز گفت: در راستای اجرای اصل ۲۹ قانون اساسی مبنی بر تحت پوشش قرار گرفتن آحاد مردم و برای حفظ کرامت، امنیت و استقلال مالی؛ بیمه زنان خانه‌دار به اجرا درآمد.

«سلیم نادری» با بیان اینکه علاوه بر زنان متاهل، زنان مجرد نیز می‌توانند تحت پوشش بیمه زنان خانه‌دار قرار گیرند، افزود: همه زنان و دخترانی که بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند می‌توانند از مزایای این بیمه برخوردار شوند.

وی اظهار داشت : متقاضیان می‌توانند از طرح بیمه زنان خانه‌دار تأمین اجتماعی از قبیل بازنشستگی، از کار افتادگی، خدمات درمانی و فوت (قبل و پس از بازنشستگی) استفاده کنند.

شهرستان جوانرود  با بیش از ۷۵ هزار نفر در ۸۶ کیلومتری شمال  غرب کرمانشاه واقع شده است.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی کرونا زنان سرپرست خانواده کرمانشاه جوانرود

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی کرونا زنان سرپرست خانواده سازمان تامین اجتماعی کرونا زنان سرپرست خانواده کرمانشاه جوانرود بیمه زنان خانه دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • کلنگ اولین پارک بانوان شهریار به زمین زده شد
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟