Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، داریوش مصطفوی، رییس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال پس از جلسه امروز(چهارشنبه) مدیران باشگاه‌ها با مدیران سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال اظهار کرد: جلسه ابعاد مختلفی داشت. هدف جلسه روی تبلیغات محیطی و صدا و سیما بود که عایدی برای فدراسیون فوتبال دارد. ما هم درباره کمیته‌های بدوی و استیناف برای باشگاه‌ها صحبت کردیم و از جدیت کارمان گفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به آن‌ها گفتیم که این موضوع را شوخی نگیرند و به آن‌ها گفتیم حتی برای کسی که در فدراسیون کار خدماتی انجام می‌دهد در آیین‌نامه تنبیهاتی در نظر گرفته شده است. در صورتی که مطابق آیین‌نامه عمل نکنند جریمه خواهند شد. آقای عزیزی خادم هم اعلام کرد که فدراسیون مخالفتی با درآمد بیش‌تر باشگاه‌ها ندارد.

او افزود: پس از آن هم آقای آجورلو صحبت کردند. آقای صدری هم صحبت کردند و از ارکان فدراسیون تشکر کردند. باقی باشگاه‌ها هم صحبت کردند و نگرانی‌شان مسائل مالی است. اساس و اصول فوتبال رو تبلیغات رادیو و تلویزیون است که باشگاه‌ها نگران این موضوع بودند. قرار شد این گروه جلساتی با رییس فدراسیون داشته باشند تا این مشکل حل شود. با درآمدهای فعلی فوتبال حرفه‌ای جلو نمی‌رود. ما قوانین حرفه‌ای را به آن‌ها تعلیم می‌دهیم ولی نمی‌توانیم درآمد حرفه‌ای را برای باشگاه‌ها تامین کنیم. ما اگر هنرمان زیاد باشد باید تبلیغات رادیو و تلویزیون را بگیریم و باشگاه‌ها دیگر نیازی ندارند.

رییس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای ادامه داد: درباره کمیته صدور مجوز حرفه‌ای دو کمیته از سوی AFC تعیین شده است. آن‌ها افرادی را گلچین کردند. باشگاه سپاهان، فولاد و به خصوص گل‌گهر مجوز حرفه‌ای را گرفتند اما باشگاه‌های حرفه‌ای ما مرتب مدیرعامل عوض می‌کنند. من امیدوارم یک مدیرعامل در این دو باشگاه بتواند ۱۰ سال کار کند. زمان فتح‌الله زاده و اولیایی خوب کار می‌شد اما الان هرروز یک مدیرعامل غیر مرتبط انتخاب می‌شود. برنامه باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به کمیته استیناف آمد و اگر ما رای کمیته بدوی را تایید می‌کردیم شک نکنید این‌ها محروم می‌شدند و جرایم سنگینی شامل‌شان می‌شد.

رییس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای با بیان این‌که اگر رای کمیته بدوی را تایید می‌کردیم این دو تیم محروم می‌شدند، گفت: جریمه سنگینی هم به آن‌ها نیز تعلق می‌گرفت. در این آیین نامه حرفه‌ای صدور مجوز حرفه‌ای، بالغ بر ۱۸۰۰ صفحه از باشگاه‌ها تعهد می‌گیریم و باشگاه‌ها باید این‌ها را بارگذاری کنند. در یک تاریخ مشخص یعنی ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ باید این را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال می‌کردیم اما متاسفانه این دو باشگاه تعلل کردند.

او ادامه داد: ما باید به باشگاه‌هایی مثل استقلال، پرسپولیس، تراکتور، سپاهان و گل گهر با محبت نگاه کنیم. من می‌دانم که باید با این باشگاه‌ها چگونه برخورد کرد. جلسه‌ای برگزار شد و در نهایت باتوجه به آیین نامه حرفه‌ای ای اف سی عمل کردیم. در صفحه ۸ آیین نامه انضباطی آمده است که ۸ نوع تنبیه برای باشگاه‌هایی که مدارک را بارگذاری نکرده‌اند می‌تواند تعلق بگیرد. البته دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حسن نیت‌شان را نشان داده‌اند اما چون دو مدیرعامل باشگاه جدیدا آمدند ممکن است همه چیز را ندانند.

مصطفوی اضافه کرد: من یادم است یکی از مسوولان ما به یکی از مسوولان باشگاه پرسپولیس گفته بود که مدارک‌تان کامل نیست و او گفت که ما در ریاض هستیم و وقتی برگردیم مسائل را حل می‌کنیم. این آقا نمی‌دانست باید چه کار کند و بنابراین باید بیش‌تر به آن‌ها توضیح دهیم. این صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه می‌تواند جریمه به همراه داشته باشد یا مدیرعامل و اعضای هیات مدیره را برکنار کند و با همه کسانی که کوتاهی می‌کنند کار دارد. امروز هم قرار شد یک میلیارد جریمه‌شان را بیاورند و تعهدشان را بدهند. مرگ یک دفعه و شیون یک دفعه و بالاخره باید بفهمند دارند چه کاری انجام می‌دهند.

او با بیان این‌که اگر ما فشار می‌آوریم که آیین نامه را رعایت کنیم از آن طرف هم باید درآمدهای حق پخش و تبلیغات محیطی را هم به آن‌ها بدهیم، عنوان کرد: در آیین نامه حرفه‌ای مساله بانوان هم مطرح شده و در آینده به آن هم باید بپردازیم. نصف مملکت ما را بانوان تشکیل می‌دهند و نمی‌توانیم به همه خانم‌ها بگوییم به ورزشگاه نیایند. ما دروغ نمی‌توانیم بگوییم و باید نظرمان را به کنفدراسیون فوتبال آسیا بگوییم. ما کلیات را تعهد دادیم و فیفا هم بسیار برای ورود بانوان مصمم است و حتی خود اینفانتینیو از رییس‌جمهور وقت قول گرفت که این مشکل حل شود.

مصطفوی در پایان گفت: امیدوارم دولت، رییس جمهور و وزیر این مسائل را حل کنند اما به هر حال چه کمک کنند و چه نکنند، ما رای‌مان را باید بدهیم و این رای لازم‌ الاجراست. رایی که کمیته صدور مجوز می‌دهد قابل تجدید نظر نیست و اگر این‌ها می‌خواهند تجدید نظر بخواهند باید به CAS بروند. به هر حال حل مساله بانوان کار سختی نیست و بانوان ما بسیار شریف و منظم هستند و در جایگاه خودشان می‌آیند و بازی‌ها را تماشا می‌کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: صدور مجوز حرفه ای فدراسیون فوتبال کمیته استیناف باشگاه ها آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۰۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد

وزیر آموزش و پرورش گفت:‌ بعد از ۱۲ سال اولین آیین‌نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش‌آموزان در هیئت دولت تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضامراد صحرایی در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا به ویژه شهیدان مطهری، رجایی و باهنر، پنج هزار معلم شهید و ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید و دانش‌آموزان شهید غزه اظهار داشت: معلم جایگاه خطیر و رفیعی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی دارد.

وی با بیان اینکه معلم کسی است که نیکی‌ها را می‌آموزد، افزود: در ادبیات رهبر معظم انقلاب درباره معلم گفته می‌شود او سازنده زیرساخت سرافرازی کشور است؛ معلم کسی است که هویت آینده کشور را معماری می‌کند و به دست او سرمایه انسانی آینده کشور ساخته می‌شود و معلم کسی است که بزرگترین امانت ملت یعنی فرزندان به دست اوست و معلم شخصیت آنها را پرورش می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان پرورش‌دهندگان فضیلت هستند، ادامه داد: از همه کسانی که در یک سال گذشته آموزش و پرورش را در انجام وظایف خود یاری رسانده‌اند، قدردانی و تشکر کنم.

صحرایی درباره عملکرد آموزش و پرورش همچنین گفت: آموزش و پرورش در دوره جدید سعی کرده است با ایجاد حلقه اتحاد، انسجام، همدلی، همفکری، هماهنگی، همسویی و جلب مشارکت همه دستگاه‌های تأثیرگذار در تعلیم و تربیت، امر مهم تربیت فرزندان این سرزمین را دنبال کند که یکی از سر حلقه‌های این اتحاد ائمه جمعه و جماعت هستند که به مثابه پیران و پدران مردم در دیار خود می‌توانند یاریگر نظام تعلیم و تربیت باشند.

وی با بیان اینکه در سالی که گذشت بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تمرکز کردیم، افزود: خشنودیم که به اطلاع شما نمازگزاران برسانیم که در اجرای این سند توفیقات چشمگیری حاصل شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سند تحول بنیادین، نظام تعلیم و تربیت اسلامی را پایه‌گذاری می‌کند، ادامه داد: مبنای این سند نظریه تعلیم و تربیت دینی و بومی است و به همین دلیل است که اجرای آن بسیار اهمیت دارد؛ ما در آینده بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اقداماتی که این سند خواسته، آموزش و پرورش کشور را اداره خواهیم کرد و برای آن نقشه راه طراحی کرده‌ایم که مطابق آن پیش خواهیم رفت.

صحرایی با بیان اینکه کار مهم دیگری که در آموزش و پرورش طی یک سال گذشته انجام شد، اصلاح فرآیند جذب معلم بود، ادامه داد: معلم با جایگاه رفیع و عظیمی که دارد باید با دقت، صحت و خردمندانه انتخاب شود؛ او باید فردی باشد که ما در واگذاری امانت‌های خود به او اطمینان کامل حاصل کنیم. بنابراین در سالی که گذشت تاریخی‌ترین استخدام کشور اتفاق افتاد، نه از این جهت که حدود ۷۰ هزار معلم جدید وارد آموزش و پرورش شد که از لحاظ کمیت بی‌سابقه است چرا که این رقم معادل با رقم جذب در چند وزارتخانه است.

وی با بیان اینکه آنچه کار ما را متمایز کرد این بود که از لحاظ کیفیت، معلمان ویژه‌ای را انتخاب کرده‌ایم، عنوان کرد: سعی کرده‌ایم گزینش را بسیار دقیق پیاده کنیم و کسانی را پیدا کنیم که علاوه بر دانش، عشق و علاقه معلمی داشته باشند، امانتداران خوبی برای کشور باشند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه فرزندان این سرزمین ۳۰ سال در دستان معلمان هستند، اظهار کرد: هر معلمی به طور متوسط در طول خدمت خود هزار دانش‌آموز را تربیت می‌کند و جریان تربیتی یک جریان پیوسته و مستمر است؛ بنابراین معلم کارمند نیست و انتخاب او باید با دقت ویژه اتفاق می‌افتاد که چنین شد.

صحرایی با اشاره به اینکه بعد دیگر کار این است که دانشگاه فرهنگیان که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و از روز نخست شکل‌گیری انقلاب اسلامی مقوله تربیت معلم مورد توجه قرار داشته در چند سال گذشته بیش از هر زمان دیگری مورد توجه بود، گفت: دانشگاه فرهنگیان هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت وضعیت بهتری نسبت به گذشته دارد، البته وضعیت آن با وضع مطلوب فاصله فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی به ما داده شده است، افزود: دانشگاه فرهنگیان بازهم افزایش ظرفیت داشته و در هفته گذشته برای اولین بار در تاریخ کشور آزمون اختصاصیش را برگزار کرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای جذب ۳۰ هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان بیش از ۶۰۰ هزار متقاضی در دانشگاه فرهنگیان داشتیم، ادامه داد: این نشان می‌دهد معلمی چقدر مورد توجه مردم است. کنکور اختصاصی و نظام جذب استاد اختصاصی دارد و یک معماری جدید برای تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان پایه‌گذاری شده است.

صحرایی با بیان اینکه کار مهم دیگر ما در سال گذشته تقویت بیش از پیش معاونت پرورشی بود، عنوان کرد: ما برای هر مدرسه به یک مربی پرورشی نیاز داریم که متأسفانه تعداد بسیار زیادی از مدارس کشور مربی و معاون پرورشی نداشتند؛ امروز آزمون استخدامی جذب مربی پرورشی و تربیت بدنی و مشاور در سراسر کشور برگزار شد و دقایقی پیش به پایان رسید، ۴۰۰ هزار نفر از علاقه‌مندان با یکدیگر رقابت کردند که ۱۹ هزار نفر از آن‌ها در این رشته جذب خواهند شد.

وی با بیان اینکه در امور پرورشی کارهای بزرگی انجام شد، گفت: اولین اقدام طرحی به نام «امید، ایمان، خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت» که همه کلمات آن برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب است طراحی شد و بر مبنای آن سامانه‌هایی ایجاد شد و فعالیت‌های پرورشی گسترده در سراسر کشور انجام گرفت.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیش از ۸ میلیون دانش‌آموز در این طرح فراگیر شرکت کردند و بیش از ۸ هزار گروه سرود در کشور شکل گرفت، بیش از ۱۳.۵ میلیون نفر روز اردوی راهیان پیشرفت، راهیان نور، زیارت اولی‌ها و سایر اردوها برگزار کردیم که امسال نیز نهضت اردویی را دنبال خواهیم کرد.

صحرایی با بیان اینکه مراسم اعتکاف سال گذشته تاریخی بود، افزود: ۴۴۰ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲۸۰۰ مدرسه معتکف شدند و دشمنان که گفته بودند نسل جدید همانند نسل گذشته نیستند را ناامید کردند.

وی ادامه داد: ۱۲۷ درصد رشد معتکفین در میان دانش آموزان را داشتیم، در ماه مبارک رمضان محفل‌های قرآنی دانش آموزی شکوه پیوسته‌ای داشت، ۲۰ هزار محفل در ماه مبارک رمضان برگزار و از خادمان و قهرمانان قرآنی تجلیل شد. جشن‌های تکلیف برگزار و باشگاه قله‌های فرهنگی و ادبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شکل گرفت که نشان از عزم این کانون جهت تحول در امور پرورشی و تربیتی است.

وزیر آموزش و پرورش با تشریح اقدامات انجام شده برای تقویت مدارس دولتی، اظهار داشت: قانون برای آنها تدوین شده و پیوسته به دنبال اصلاح وضع آنها هستیم؛ قانون مدارس غیردولتی توسط مجلس اصلاح شد، مهدهای کودک در سراسر کشور ساماندهی و بعد از ۱۲ سال اولین آئین نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آئین نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش آموزان از هیئت دولت بیرون آمد.

منبع: ایرنا

کد خبر 750315

دیگر خبرها

  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • ۲۳دلیل برای اثبات دروغ بی‌بی‌سی
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده