Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بستان آباد گفت: تأخیر و قصور در اجرای احکام قطعی دادگاه قابل قبول نیست.

خبرگزاری میزان - علی محمودیان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بستان آباد در دیدار با رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان با انتقاد از عدم اجرای احکام قطعی دادگاه در مورد تغییرکاربری‌های غیر مجاز گفت: بیش از ۲۰۰ فقره حکم قطعی که با تلاش شبانه روزی همکاران قضایی و اداری در دستگاه قضایی شهرستان صادر و آماده اجرا می‌باشد به دلیل کوتاهی مسئولان اجرایی در جهاد کشاورزی معطل مانده و اجرا نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: تأخیر و تقصیر در عدم اجرای احکام قطعی تخلف بوده و قطعاً با مسببان و مسئولان مربوطه برخورد خواهد شد.

دادستان بستان آباد ادامه روند فعلی را از عوامل افزایش ساخت و ساز و تغییرکاربری‌های غیر مجاز اراضی زراعی و کشاورزی عنوان کرد و افزود: وقتی چنین استنباطی در جامعه حاکم شود که برخوردی با متعرضان به اراضی کشاورزی نمی‌شود روز به روز شاهد افزایش این جرائم و تخلفات در منطقه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: لزوم بازنگری در سیاست کیفری حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی

در ادامه عنایتی مدیر جهاد کشاورزی نیز علت تأخیر در اجرای احکام قطعی را کمبود ماشین آلات و امکانات سخت افزاری برشمرد و گفت: تلاش می‌کنیم با تأمین ماشین آلات مورد نیاز در اسرع وقت با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی نسبت به اجرای احکام صادره اقدام نمائیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بستان آباد اراضی کشاورزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اراضی کشاورزی اجرای احکام قطعی بستان آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۰۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی معتمدی پور با بیان اینکه حفاظت از اراضی کشاورزی به جد در این استان پیگیری می‌شود افزود: حفاظت از عوامل تولید در بخش کشاورزی به ویژه عامل زمین کشاورزی نه فقط برای حمایت از اقتصاد کشاورزی بلکه برای حمایت از کل اقتصاد کشور امری ضروری است. وی از بهره‌برداران بخش کشاورزی استان خواست تا بدون استعلام از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی نکنند تا متحمل هزینه و خسارت نشوند. معتمدی پور افزود: عوامل گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی و باغی به طور مستمر در حال گشت بوده و تغییر کاربری‌های غیر مجاز را شناسایی و اقدام لازم انجام می‌شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضمن قدردانی از فرمانده نیروی انتظامی استان به خاطر امنیت و ثبات موجود در این استان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های امن کشور است و این امر به خاطر تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های خدوم ناجا محقق شده است. مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد هم گفت: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی کشاورزی و باغی در پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ حدود ۱۳ مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در محدوده روستای موردراز شهرستان بویراحمد با حضور، نماینده دادستان، یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان و با همکاری نیروی انتظامی، قلع و قمع شد.  جهرم شاکریان ادامه داد: قلع و قمع انجام شده در مساحت۳هزار و ۵۰۰ متر مربع در اراضی کشاورزی بوده که شامل ۹ مورد دیوارکشی غیر مجاز در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ بوده است.

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • افزایش ۲۰ درصدی رهاسازی آب از سد زولاچای سلماس
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت