Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی تشنه دل روز چهارشنبه در آستانه سفر رئیس جمهوری به رسانه ها افزود: بخش صنعت و معدن استان سمنان با یکهزار و ۷۶۷ واحد صنعتی استان سمنان را به یکی از قطب‌های صنعتی شرق کشور تبدیل کرده است اما این بخش نیز با مشکلات و چالش‌هایی همراه است که توجه به آن در سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به استان سمنان ، هدف مسئولان استانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: استان سمنان در حوزه صنعتی به لحاظ تعداد پروانه‌های موجود صنعتی، رتبه پانزدهم کشوری را دارد که رتبه بسیار خوبی محسوب می‌شود چرا که جمعیت استان کم است، سمنان به نسبت جمعیت از تنوع بسیار خوبی در زمینه واحدهای صنعتی در کشور برخوردار است.

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان،  بیشترین انتظار و برنامه‌ریزی‌ها در بخش صنعت و معدن را در زمینه تأمین زیرساخت‌های توسعه صنعتی، معدنی و تجاری عنوان کرد و گفت: استان سمنان به جهت موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به تهران در محور ارتباطی شرقی- غربی و نیز شمالی و جنوبی قرار دارد به همین دلیل جذابیت ویژه‌ای در زمینه‌های صنعتی، معدنی و تجاری دارد اما در این حوزه‌ها بخصوص حوزه سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی با چالش‌ها یا حتی بحران‌های بزرگی مواجه است.

 تشنه دل ‌افزود: بزرگ‌ترین بحران در استان سمنان کمبود آب است و این موضوع باید در جای دیگری بررسی شود چرا که فقدان مصرف بهینه آب در بخش‌های دیگر، منجر به این شده که استان سمنان حتی در زمینه برخورداری صنعت از سهم آب استان از میانگین کشوری به میزان پنج درصد، کم است و فقط از سه درصد سهم دارد.

تامین فلزات و اقلام پتروشیمی مواد اولیه مورد نیاز صنایع سمنان

 وی با تأکید بر اینکه تلاش می شود رئیس جمهوری و هیات همراه در زمینه صنعت و معدن استان سمنان با مشکلات واحدهای تولیدی استان بیشتر آشنا شوند تا منجر به تصمیمات مؤثر و راهگشا شود، گفت: برخی از واحدهای صنعتی استان نیازمند استفاده از ورق‌های فلزی هستند و مواد اولیه آنها مواد پتروشیمی است که در این زمینه با تنگنا مواجه هستند و باید برای آنها تصمیم‌گیری شود یا این که مواد اولیه برخی از صنایع وارداتی است و با مشکلات عدیده‌ای در زمینه تأمین و تخصیص ارز مواجه هستند.

 وی تصریح کرد: عمده مشکلات این واحدهای تولیدی به تهیه مواد اولیه، تخصیص ارز و تأمین منابع مالی است که شامل سرمایه‌ در گردش و به ویژه سرمایه‌های ثابت و نوسازی صنایع است که در صورت حل نشدن آنها، به چالش جدی تبدیل خواهد شد.

  رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با تأکید بر اینکه استان سمنان، بار مازاد توسعه صنعتی تهران را به دوش می‌کشد، تصریح کرد: به همین میزان هم توجه مسئولان کشوری را در زمینه زیرساخت‌ها نیاز داریم چون بسیاری از صنایعی که نمی‌توانند در تهران مستقر شوند به سمت استان سمنان مستقر می شوند و ضرورت دارد که موضوعات زیرساختی، زیست‌محیطی و منابع استانی بیشتر لحاظ شود.

رئیس جمهوری فردا پنجشنبه ۱۳ آبان به استان سمنان سفر می کند.

برچسب‌ها سمنان وزارت صنعت معدن و تجارت سید ابراهیم رییسی توسعه ایران توسعه اقتصادی تولید داخلی اشتغال زایی سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری پروندهٔ خبری استان سمنان میزبان نهمین سفر استانی رییس‌جمهوری عزم دولت سیزدهم برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی تولید و رونق اشتغال استان سمنان ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان وزارت صنعت معدن و تجارت سید ابراهیم رییسی سمنان وزارت صنعت معدن و تجارت سید ابراهیم رییسی توسعه ایران توسعه اقتصادی تولید داخلی اشتغال زایی رئیس جمهوری استان سمنان مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی اظهار کرد: گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند، تصریح کرد: باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. یکی دیگر از عوامل واردات نیاز‌های فوری است، اما اگر از قبل این نیاز‌ها اعلام شود، تولیدکنندگان توان تامین آن را دارند.


دیگر خبرها

  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد