Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه ام‌تی‌ان، دارندۀ ۴۹ درصد از سهام «ام‌تی‌ان ایرانسل»، جایگاه دومین اپراتور ارتباطی در فهرست کارفرمایان برتر جهان را به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در رتبه‌بندی جدید مجلۀ اقتصادی «فوربز (Forbes)» از برترین کارفرمایان جهان در سال ۲۰۲۱ میلادی، گروه ام‌تی‌ان (MTN Group) موفق شده تا در میان اپراتور‌های ارتباطی، در مقام دوم و در میان شرکت‌های ارائه‌دهندۀ خدمات ارتباطی (Telecommunications Services, Cable Supplier)، در جایگاه سوم جهانی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ام‌تی‌ان در این فهرست، که شامل رتبه‌بندی ۷۵۰ شرکت بین‌المللی حائز بیشترین امتیاز در زمینه‌های کاری مختلف است، با ۹ پله صعود نسبت به رده‌بندی قبلی، در میان اپراتور‌های ارتباطی، پس از شرکت «دویچه تله‌کام» و بالاتر از شرکت‌هایی مانند «اورنج»، «گروه تیم»، «کی‌تی»، «ورایزن»، «وودافون»، «گروه بی‌تی» و… قرار گرفته است.

در میان شرکت‌های ارائه‌دهندۀ خدمات ارتباطی حاضر در این فهرست نیز، ام‌تی‌ان، پس از شرکت‌های «هوآوی» و «دویچه تله‌کام»، در رتبۀ سوم قرار گرفته و جایگاهی بالاتر از شرکت‌هایی مانند «نوکیا» و «اریکسون» را به دست آورده است.

رتبه‌بندی مجلۀ فوربز، بر اساس نظرسنجی از ۱۵۰هزار نفر از کارکنان تمام وقت و پاره وقت شرکت‌های بین‌المللی به دست آمده است. در این نظرسنجی، با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا و نوع مواجهۀ شرکت‌ها با این پدیدۀ جهانی، از کارمندان شرکت‌های مختلف، در ۵۸ کشور جهان، خواسته شده بود تا مؤسسه‌ها و شرکت‌های بین‌المللی را بر اساس جنبه‌هایی مانند وجهه، تأثیرگذاری اقتصادی، توسعۀ استعدادها، مسؤولیت اجتماعی، ایجاد فرصت‌های برابر برای همۀ کارکنان و… ارزیابی کنند. ۷۵۰ شرکتی که بالاترین امتیاز را در نظرسنجی به دست آوردند، در این رتبه‌بندی قرار گرفتند.

ام‌تی‌ان، سهامدار ۴۹ درصدی «ام‌تی‌ان ایرانسل» که در حال حاضر در ۲۱ کشور جهان رسماً در حال فعالیت است، طی سال اخیر میلادی، با اجرای استراتژی جدید خود، موسوم به «Ambition ۲۰۲۵»، تلاش کرده تا با انجام اقداماتی مانند ارائۀ مهارت‌های مختلف به کارکنان، ایجاد یک محل کار دلپذیر و منعطف با توجه به شرایط کرونایی، کمک به ایجاد محیطی پایدار و… کیفیت خدمات خود را ارتقا دهد.

همچنین از آنجا که ارتباطات حضوری مردم در زمانۀ حاضر، دچار محدودیت شده است، سعی کرده تا بتواند مردم را بیش از پیش و بهتر از قبل، با یکدیگر مرتبط کند، ارتباط شرکت‌ها را با مشتریانشان حفظ کند و ضمن تداوم ارائۀ خدمات ضروری، نوآوری و عرضۀ خدمات جدید را نیز امکان‌پذیر سازد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ایرانسل رتبه بندی ام تی ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۱۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • (تصویر) هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز‌ترین محصولات خودرویی جهان در چین
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه