Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سید روح اله لطیفی سخنگوی گمرک اظهار داشت: سرجمع تجارت غیرنفتی کشور در رویه‌های صادرات و واردات در هفتمین ماه سال 1400 از لحاظ وزنی 19 میلیون و 554 هزار تن به ارزش 9 میلیارد و 886 میلیون دلار بوده است که سهم صادرات در این ماه (30روز)، 15 میلیون و 187 هزار تن به ارزش پنج میلیارد و 268 میلیون دلار بوده است که نسبت به صادرات کشور در مهرماه سال 99 از لحاظ ارزش رشد هشت درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: صادرات کشور در مهرماه نسبت به شهریورماه امسال نیز  با رشد پنج درصدی در وزن و 27 درصدی در ارزش همراه بوده است. 

لطیفی در مورد مقاصد کالاهای ایرانی در شهریور ماه گفت: عراق با پنج میلیون و 852 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 643 میلیون دلار در رتبه نخست قرار دارد، بعد از عراق، چین با دو میلیون و 56 هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و 120 میلیون دلار در رتبه دوم قرار گرفت، در صورتی که عراق و چین در ماه گذشته رتبه‌های دوم و سوم را دارا بودند، کشور ترکیه که در شهریور ماه رتبه نخست مقاصد صادراتی کالاهای ایرانی را به خود اختصاص داده بود، در مهر ماه با سه میلیون و 782 هزارتن به ارزش یک میلیارد و 88 میلیون دلار در رتبه سوم قرار گرفت، امارات متحده عربی هم با 788 هزار تن کالا به ارزش 347 میلیون دلار در رتبه چهارم و نهایتا افغانستان با 274 هزار تن خرید کالا از ایران به ارزش 127 میلیون دلار در مهر ماه پنجمین مقصد صادرات کالای ایرانی بود که متاسفانه کاهش محسوسی در خرید از کشورمان  در چند ماه اخیر داشته است.

سخنگوی گمرک در باره میزان واردات در مهرماه گفت: در مهر ماه امسال چهار میلیون و 367 هزارتن کالا به ارزش چهار میلیارد و 618 میلیون دلار از گمرکات اجرایی کشور ترخیص قطعی شد که نسبت به واردات در مهر ماه سال 99 از لحاظ وزن 64 درصد و از لحاظ ارزش 48 درصد رشد داشته است. اما در مقایسه با شهریور ماه 1400 که جهش دوبرابری در ترخیص کالا نسبت به معدل پنج ماه گذشته را شاهد بودیم کاهش 18 درصدی در وزن و 29 درصدی در ارزش به ثبت رسیده که با وجود کاهش نسبت به ماه قبل، اما میزان مناسبی از ترخیص در این ماه را شاهد بودیم که بسیار بالاتر از معدل ماهیانه ترخیص در گذشته است. 

وی  در مورد کشورهای طرف معامله تامین کالاهای مورد نیاز کشورمان گفت: امارات با 949 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 291 میلیون دلار، چین با 373 هزارتن کالا به ارزش یک میلیارد و 65 میلیون دلار، ترکیه با 382 هزار تن کالا به ارزش 426 میلیون دلار، سوئیس با 177 هزارتن کالا به ارزش 135 میلیون دلار و آلمان با 37 هزار تن کالا به ارزش 134 میلیون دلار، پنج کشور اول طرف معامله با کشورمان در مهرماه بودند.

لطیفی در مورد میزان کالاهای عبوری از ایران در مهر ماه گفت: در هفتمین ماه امسال یک میلیون و 92 هزارتن کالای خارجی از مسیر ایران عبور کرده است که نسبت به مهر ماه سال قبل که 716 هزار تن کالای خارجی از مسیر کشورمان عبور کرده بود 52.5 درصد رشد داشته است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سخنگوی گمرک صادرات کالا هفت ماهه عراق ارزش یک میلیارد هزار تن کالا به ارزش میلیون دلار در رتبه هزار تن به ارزش هزارتن کالا مهر ماه ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۱۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد

علیرضا حسینی مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: حجم خروجی بازنشستگی پیش از موعد و مشاغل سخت و زیان آور استان مرکزی از سال ۱۳۹۲، باعث منفی شدن تراز درآمد هزینه در این اداره‌کل شد و این سیر نزولی تا قبل از سال گذشته ادامه داشت.

وی بیان کرد: اقدامات خوبی در سال ۱۴۰۲ در زمینه اشتغالزایی، راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاه‌ها و تلاش تامین اجتماعی استان مرکزی برای شناسایی کارگاه‌هایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تامین اجتماعی این استان در سال گذشته تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود را انجام داد و در مجموعه سال خوبی سپری شد و با افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری (کارگری) به بیش از ۱۵ هزار نفر تا اسفندماه مواجه شد.

حسینی اظهار کرد: تعداد کارگاه‌های فعال سطح استان مرکزی نیز تا اسفندماه سال گذشته به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.

وی گفت: تمام منابع جذب شده سال گذشته تامین اجتماعی استان مرکزی با تعامل در حوزه کارفرمایی به دست آمد و هیچگونه اجباری صورت نگرفت.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: حق بیمه و تقسیط بدهی بدهکارانی کلان این استان نیز در سال گذشته به موقع پرداخت شد که این مهم تاثیر به سزایی در کسب منابع برای تامین اجتماعی استان مرکزی داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • توسعه بازارهای تجاری با روش های غیرسنتی
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • تراز تجاری ایران با آفریقا باید علاوه بر مثبت بودن پایدار باشد
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!