Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@17:08:45 GMT

دولت آمریکا باید تصمیمات سخت بگیرد

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۸۲۱۶۸

دولت آمریکا باید تصمیمات سخت بگیرد

معاون سیاسی وزیر کشور و دبیر علمی همایش بین المللی افول آمریکا با بیان اینکه زمان آن فرا رسیده است که آمریکایی‌ها جرات کنند هم انقلاب اسلامی و هم جمهوری اسلامی را به مثابه قدرت منطقه‌ای به رسمیت بشناسند؛ تصریح کرد: دولت آمریکا باید بر تردیدهای خود غلبه کرده و تصمیم‌های سخت بگیرند و بی چون و چرا به تعهدات خود عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدباقر خرمشاد معاون سیاسی وزیر کشور و دبیر علمی همایش بین المللی افول آمریکا با رویکرد جهان پسا آمریکا که در محل لانه جاسوسی آمریکا برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی، مدافع حرم و سلامت گفت: اگر امروز امنیت وجود دارد و در این مکان گرد هم جمع شدیم، مدیون از خودگذشتگی شهدا هستیم.

معاون سیاسی وزیر کشور سخنان خود را با طرح این سوالات آغاز کرد که چرا امروز از جهان پسا آمریکا سخن گفته می‌شود؟ چرا بیست سال قبل از چنین ادبیاتی استفاده نمی‌شد؟ آیا واژه پساآمریکا ناظر بر افول قدرت آمریکا در عرصه بین‌الملل، یا عرصه داخلی خود یا هر دو است؟ رواج این واژه تا چه حد ناشی از ضعف و افول قدرت آمریکا و تا چه حد ناشی از ظهور قدرت‌های جدید مانند چین است؟ بحران‌های داخلی یا بحران کرونا یا بحران سیاسی در انتخابات ایالات متحده آمریکا یا خروج (بخوانیم اخراج) آمریکا از افغانستان و عراق و سوریه تا چه میزان به ترویج واژه پُست‌ آمریکا کمک کرده است؟

وی در این خصوص گفت: ظلم و ستم آمریکا در چند سال اخیر فراگیر، عمیق و غیرقابل تحمل بوده و آمریکا در مسیر ستمگری و ظلم روند صعودی طی کرده و تعداد زیادی از کشورهای جهان را تحقیر کرده است و استقبال از واژه پساآمریکا پاسخ جهان به این ستم‌هاست.

معاون سیاسی وزارت کشور افزود: از جمله ستم‌هایی که امروز شاهد هستیم این است که اقتصاد چندین کشور با چند صد میلیون نفر جمعیت تحت فشارهای خرد کننده قرار گرفته است.

خرمشاد به شرایط امروز افغانستان، یمن، عراق، سوریه، لبنان، کوبا، ونزوئلا و ایران اشاره کرد و گفت: چرا باید اقتصاد این کشورها با چند صد میلیون جمعیت تحت تاثیر فشار و تحریم آمریکا باشد. کثرت این ستم و شدت تحقیرشدگی این ملت‌ها است که جهان را مستعد استقبال از جهان پساآمریکا می‌کند.

وی با بیان اینکه تحریم ظالمانه چند ده ساله بر ملت ایران یک ستم تاریخی بزرگ است، اضافه کرد: در حال حاضر در آحاد ملت ایران این سوال نهادینه شده است که چرا در شرایطی که دولت ایران به حق یا ناحق، پای میز مذاکره‌ای نشست و تعهداتی داد و طرف مقابل هم تعهداتی داد ولی آمریکا یکطرفه زیر میز مذاکره زد و بعد شروع به تحریم‌های بیشتر کرد. مگر نه اینکه گفته شد مساله را حل کنیم و هردو طرف به تعهدات خود عمل کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: در ادبیات ایرانیان این اقدام چیزی جز ستم نیست و همان ستمی است که آمریکایی‌ها در براندازی مرحوم مصدق انجام دادند و الان هم در حال تکرار همان هستند. این ستم اخیر ستم بزرگتری است که از حافظه ملت ایران و ملت‌های دیگر بیرون نخواهد رفت.

خرمشاد با بیان اینکه رجال آمریکایی باید از طوفان برخاسته از تحقیر ملت‌ها بترسند، تاکید کرد: اگر روند جهان پساآمریکا اندکی دیگر پیش برود شورش ملت‌ها به دلیل فشار سخت و ناجوانمردانه آمریکا، شورشی سخت خواهد بود.

وی گفت: شهادت سردار بزرگ حاج قاسم سلیمانی را به این ستم‌ها اضافه کنید. چرا و به چه دلیل؟ باید اذعان و تاکید کرد که هم آه ملت ایران و هم مقاومت و هم دست انتقام آنها تعیین کننده پایان نبرد چند دهه‌ای خواهد بود که امریکا خود را گرفتار آن کرده است.

معاون سیاسی وزیر کشور اضافه کرد: با گذشت ۴۳ سال زمان آن فرارسیده است که آمریکایی‌ها جرات کنند و با یک تصمیم گیری  سخت و عاقلانه هم انقلاب اسلامی و هم جمهوری اسلامی را به مثابه قدرت منطقه‌ای به رسمیت بشناسند. آنها  باید بر تردیدهای خود غلبه کرده و تصمیم‌هایی نظیر تصمیم خروج از افغانستان را بگیرند. زمان آن رسیده است که  بی چون و چرا به تعهدات خود عمل کنند. همانطور که طرف‌هایشان خصوصا جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود عمل می‌کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون سیاسی جهان جاسوسی جنگ سلامت چین ایالات متحده آمریکا افغانستان عراق سوریه کشورهای جهان وزارت کشور اقتصاد ونزوئلا ایران ملت ایران دولت ادبیات شورش انقلاب جمهوری اسلامی ایران جاسوسی وزارت کشور معاون سیاسی وزیر کشور تعهدات خود عمل ملت ایران ملت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۲۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت

به گزارش قدس آنلاین، تحولات عمیق و جدیدی در دانشگاه‌های مهم جهان در حال رخ دادن است. دانشجویان دانشگاه‌های مهم ایالات متحده آمریکا مانند کلمبیا،‌ هاروارد، ام آی تی، براون و ... که سابقه حمایت از رژیم اسرائیل را دارند، خواهان منصرف کردن این دانشگاه‌ها از حمایت مالی رژیم صهیونیستی هستند.

حتی برخی دانشجویان اعلام کرده‌اند روابط علمی و تجاری دانشگاه باید با دانشگاه‌های اسرائیلی قطع شود و سرمایه‌گذاری بر تسلیحات و حمایت مالی به هر طریقی ممنوع اعلام شود. این دانشجویان نخبه که عمدتاً وابسته به طبقه خواص و اشراف از دانشگاه‌های باسابقه با صبغه حمایت از اسرائیل هستند، در اتفاق نادری حمایت علنی خود را از فلسطین اعلام کردند.

دومینوی حوادث تلخی مانند شهادت حدود ۳۴هزار نفر فلسطینی که بیشتر آنان زنان و کودکان بوده‌اند، حمله به بیمارستان‌ها وماشین‌های آشپزخانه بین‌المللی، وجدان‌های خفته جهان را بیدار کرده است. پاسخ جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی نیز پوشالی بودن اسرائیل را به رخ جهان کشید و در این میان آزادمردان جهان به‌خصوص دانشجویان آمریکایی و اروپایی با حضور دو هفته‌ای خود خواستار توقف نسل‌کشی و آپارتاید و کوچ اجباری شده‌اند. 

در میان این هیاهو، اخباری مبنی بر احتمال تبادل پیام برای مذاکره میان ایران و آمریکا به گوش می‌رسد. جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم اهل فلوریداست که معتقد است اکنون فرصت مناسبی است جمهوری اسلامی ایران نقش جدی‌تری در تحولات کنونی ایفا کند. این فعال آمریکایی در گفت‌وگو با قدس به نکات مهمی اشاره می‌کند. بخشی از گفت‌وگو را در ادامه مطالعه می‌کنید.

آقای یوبل! با توجه به وضعیت کنونی تحولات آمریکا و پاسخ موشکی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی، آیا مذاکره میان دو کشور در شرایط کنونی مفید خواهد بود و در حال حاضر زمان مناسبی برای مذاکره است یا خیر؟ آیا می‌توان گفت در شرایط فعلی آمریکا می‌تواند به عنوان یکی از طرف‌های برجام مورد اعتماد سایران قرار بگیرد؟
من معتقدم (ساختار و بنیاد این دولت به گونه‌ای است که) هرگز نمی‌توان به هیچ دولتی از آمریکا اعتماد کرد. چراکه  این کشور سابقه بسیار طولانی در راه انداختن جنگ‌ها به نفع طبقه سرمایه دار جامعه خود دارد. در حالی که برخی افراد معتقدند برخی از جنگ‌ها واقعاً در راستای منافع ملی ایالات متحده اهمیت دارد، اما من معتقدم واقعاً هیچ یک از جنگ‌ها به نفع مردم آمریکا نبوده است.

برخی معتقدند درشرایط کنونی اوضاع به نفع جمهوری اسلامی ایران است. آیا آمریکا در چنین شرایطی پای میز مذاکره خواهد آمد؟
می‌دانم ممکن است آنچه می‌گویم تندروی به نظر برسد، اما احساس می‌کنم دولت آمریکا به ( دلیل نوع ساختار) باید به‌صورت کامل (بنیادین) سرنگون یا نابود شود. بسیاری از مردم داخل ایالات متحده، دیدگاهی مشابه من در این مورد دارند. اما تعداد کمی از آنان چنین چیزی را بیان می‌کنند؛ زیرا می‌ترسند شغل خود را از دست بدهند یا شاید اف‌بی‌آی در خانه‌شان به سراغ آنان بیاید.

به نظرتان اوضاع فعلی در ایالات متحده تا کجا پیش خواهد رفت؟ آیا این احتمال وجود دارد دولت مرکزی از برخی اصول خود عدول کند؟
من معتقدم فشار علیه صهیونیسم و قدرت یهود در داخل ایالات متحده آمریکا همچنان افزایش خواهد یافت. همچنین ممکن است شاهد تبدیل برخی از تظاهرات‌ها به شورش باشیم. اگر شورش‌ها به اندازه کافی گسترده و مخرب شوند، شاید آمریکا در برخی از ایالت‌ها، کنترل بر برخی مناطق شهری را از دست بدهد. اگر اوضاع به طور قابل توجهی بدتر شود، حتی شاید بتوان شاهد تجزیه ایالات متحده به چند کشور جدید باشیم و این امر در نهایت به نابودی آمریکا منجر خواهد شد و از طرفی قدرت دولت به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

آقای جان یوبل، شما به عنوان فعال در زمینه مبارزه با صهیونیسم بفرمایید رسانه‌های ایرانی چه نقشی را می‌توانند ایفا کنند و برای ارتباط جمهوری اسلامی ایران با نیروهای مخالف دولت در ایالات متحده چه الزاماتی را ضروری می‌دانید؟ 
من فکر می‌کنم در این مرحله، رسانه‌های انگلیسی زبان در ایران به ویژه پرس تی وی باید ابتکار عمل را در دست بگیرند و تلاش کنند با فعالان آمریکایی در شهرهای مختلف ارتباط برقرار کنند و با برخی از آنان ارتباط را حفظ کنند. این امر سبب می‌شود 

رسانه‌های ایرانی بتوانند اخبار و ویدئوهای بیشتری از آنچه در اعتراضات در داخل ایالات متحده اتفاق می‌افتد را دریافت کنند و به این شکل شناخت بهتری از فضای داخلی آمریکا بدست بیاورند.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • ببینید | ادعای یک اصولگرا درباره دخالت‌های خاص همسر و داماد رئیسی در تصمیمات دولت!
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • وعده صادق، عبور از بازدارندگی خودساخته رژیم صهیونیستی بود
  • سرلشکر رشید: رژیم صهیونیستی جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد
  • رشید:۲۴۰جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت