Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز  وارد شدن واکسن شرکت بهارات بیوتک به نام «کوواکسین» به فهرست مصرف اضطراری سازمان جهانی بهداشت امکان صادرات آن را به کشورهایی که برای تصمیم‌گیری در این باره به توصیه این سازمان متکی هستند، ایجاد می‌کند.

گرفتن این مجوز همچنین به میلیون‌ها هندی که این واکسن را دریافت کرده‌اند، برای سفر به خارج از این کشور کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان جهانی بهداشت در توئیتی اعلام کرد که گروه مشاوره فنی این سازمان به این نتیجه رسیده‌اند که سودمندی‌های «کوواکسین» به طور قابل‌توحهی از خطرات آن بیشتر است و این واکسن با معیارهای این سازمان برای حفاظت در برابر کووید-۱۹ تطبیق دارد.

قرار بود این گروه مشاور هفته پیش درباره کوواکسین تصمیم بگیرند، اما آنها پیش از ارزیابی نهایی درباره سودمندی و خطر این واکسن برای استفاده جهانی خواستار توضیحات بیشتر شرکت بهارات بیوتک درباره آن شدند.

کوواکسین همچنین بوسیله «گروه کارشناسان مشاور راهبردی» سازمان جهانی بهداشت هم بازبینی شده است و این گروه مصرف دو دوز آن را با فاصله چهار هفته برای همه افراد ۱۸ ساله و بالاتر توصیه کرده است.

واکسن شرکت بهارات بیوتک هفتمین واکسن کرونایی است که مجوز مصرف اضطرای سازمان جهانی بهداشت را می‌گیرد. شش واکسن دیگر شامل دو واکسن با فناوری mRNA ساخت شرکت‌های فایزر/بیونتک و مدرنا، واکسن‌های با فناوری ناقل آدنوویروسی ساخت شرکت‌های آسترازنکا و جانسون‌اندجانسون و واکسن‌های از نوع غیرفعال‌شده شرکت‌های چینی سینوواک بیوتک و سینوفارم می‌شوند. «کوواکسین» هم از نوع واکسن‌های غیرفعال‌شده است.

این تایید سازمان جهانی بهداشت همچنین راه را برای هند برای عمل به تعهداتش در برنامه جهانی «کوواکس» برای فراهم کردن دسترسی برابر به واکسن‌های کرونا برای کشورهای کم‌درآمد و با درآمد متوسط باز می‌کند.

شرکت بهارات بیوتک که «کوواکسین» را با همکاری یک سازمان پژوهشی دولتی هند ساخته است، از اوائل ماه ژوئیه (تیر ماه) ارسال اطلاعات درباره آن را به سازمان جهانی بهداشت آغاز کرده بود.

کد خبر 635792 برچسب‌ها كروناويروس واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن کرونا سازمان جهانی بهداشت شرکت بهارات بیوتک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۲۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌غربی گفت: «پرواز استانبول - تهران به‌دلیل بدحال شدن یکی از مسافران خود در شامگاه نهم اردیبهشت، ناچار به فرود اضطراری در فرودگاه ارومیه شد.»

محمدعلی نائل قراملکی روز دوشنبه افزود: پرواز شماره ۶۶۲۰ شرکت هواپیمایی آتا در مسیر استانبول - تهران به دلیل وجود بیمار بدحال با درخواست خلبان در فرودگاه ارومیه به زمین نشست.

 
 وی اضافه کرد: پس از فرود این پرواز در فرودگاه ارومیه، رسیدگی به وضعیت بیمار انجام شده و اقدامات اولیه توسط اورژانس مستقر صورت گرفته و بیمار به یکی از بیمارستان‌های ارومیه منتقل شد.

وی اظهار کرد: این پرواز نیز با همکاری نیرو‌های عملیاتی فرودگاه ارومیه در سریع‌ترین زمان ممکن فرودگاه ارومیه را بامداد دوشنبه به مقصد فرودگاه امام ترک کرد.

بیمار بدحال این پرواز پس از بهبودی با هماهنگی‌های صورت گرفته صبح امروز، دوشنبه با پرواز شرکت هواپیمایی آتا عازم تهران شد.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند