Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، چوبدار فوق تخصص نوزادان با حضور در برنامه مادر، کودک شبکه سلامت با اشاره به غربالگری نوزادان اظهار کرد: غربالگری به روش هایی اطلاق می شود که با آنها می‌توان افراد با ظاهر سالمی را که از نظر ابتلا به یک بیماری خاص در معرض خطر بیشتر هستند را از افراد سالم شناسایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باید توجه کرد در مورد افرادی که پرخطر محسوب می شوند برای تشخیص قطعی باید آزمایش های تکمیلی انجام شود افزود: امروزه در بسیاری از کشورها برنامه های غربالگری نوزادان به صورت گسترده در دست انجام است که با استفاده از چند آزمایش ساده بر روی خون نوزادان صورت می‌گیرد.

چوبدار خاطرنشان کرد : پس از تولد نوزاد یک غربالگری برای سنجش میزان شنوایی نوزاد، یک غربالگری برای بررسی وجود بیماری کم‌کاری کاری تیروئید، فاویسم و فنیل کتونوری باید انجام شود.

این فوق تخصص نوزادان با اشاره به اینکه غربالگری شنوایی قبل از ترخیص نوزادان از بیمارستان انجام می شود ادامه داد: آزمایشات غربالگری در بین روز سوم تا ۵ روزگی نوزاد صورت می گیرد، بهترین زمان جهت نمونه برداری در غربالگری بیماری های متابولیک ارثی نوزادان بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از تولد نوزاد است.

وی گفت: این زمان با توجه به تغذیه کافی نوزاد با شیرمادر ، تعادل لازم بین برقراری مسیر های متابولیک در بدن نوزاد و افزایش متابولیک های قابل اندازه گیری با اجتناب از تأخیر در تشخیص بیماری و بروز علائم برقرار می‌شود لذا مناسب ترین زمانی که اجماع نظر کارشناسان روی آن وجود دارد ۷۲ ساعت پس از تولد سه روزگی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تست کرونا غربالگری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ بهرامی با اشاره به اهمیت رسیدگی به موقع به پرونده‌های کمیسیون پزشکی گفت : متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی استان در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰ روز بود.

این مسوول همچنین از جمله اقدامات انجام شده برای کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها را استفاده از سیستم‌های الکترونیکی اعلام کرد و گفت: ثبت‌نام و نوبت‌دهی به‌صورت الکترونیکی انجام، و کلیه مدارک و مستندات به‌صورت الکترونیکی تبادل می‌شود.

وی افزود: برگزاری جلسات کمیسیون به‌صورت منظم از آیتم‌های تاثیرگذار در روند رسیدگی به پرونده هاست که در این راستا تمامی جلسات به‌طور منظم و با حضور همه اعضا برگزار می‌شود.

رئیس اداره کمیسیون‌های پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه بررسی پرونده‌ها با کاهش تشریفات اداری به حداقل رسیده است، از بیمه‌شدگان و کارفرمایان خواست، در صورت نیاز به طرح درخواست در کمیسیون پزشکی از طریق سامانه‌های الکترونیکی و یا مراجعه به کارگزاری تامین اجتماعی اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • ◄ زمان افتتاح فرودگاه کربلا اعلام شد!
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟