Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@09:43:11 GMT

به ضد واکسن‌ها سخت‌گیری می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۸۵۴۳۰

دبیر بورد مراقبت‌های ویژه و دبیر کمیته علمی کرونا گفت: مردم باید این آگاهی را کسب کنند که اگر واکسن بزنند و ایمنی جمعی حاصل شود از میزان ابتلا به کرونا، بستری شدن و مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری تا حد بسیاری کاسته می‌شود و از این رو باید آن‌ها را برای تزریق واکسن کرونا تشویق کنیم تا این بیماری کنترل شود و با پیک‌های بعدی در کشور مواجه نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا جماعتی در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه ۳۸ درصد از افراد جامعه به تزریق واکسن اقدام نکرده اند، با اعمال چه محددویت‌هایی می‌توان این رقم را کاهش داد؟، گفت: کمیته علمی کرونا تنها امور مربوط به مباحث علمی این بیماری را به عهده دارد و محدودیت‌های هوشمند از طریق وزارت کشور و ریاست جمهوری اعمال می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه ما به عنوان کمیته علمی تمامی مباحثی که در رابطه با واکسیناسیون است را از طریق رسانه‌ها به مردم اعلام کنیم تا آگاهی آن‌ها در این خصوص افزایش پیدا کند، ادامه داد: مردم باید این آگاهی را کسب کنند که اگر واکسن بزنند و ایمنی جمعی حاصل شود از میزان ابتلا به کرونا، بستری شدن و مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری تا حد بسیاری کاسته می‌شود و از این رو باید آن‌ها را برای تزریق واکسن کرونا تشویق کنیم تا این بیماری کنترل شود و با پیک‌های بعدی در کشور مواجه نشویم.

بیشتر بخوانید: ضربه کرونا به بیماران سرطانی/ چند توصیه‌ برای واکسیناسیون مبتلایان به سرطان

دبیر کمیته علمی کرونا افزود: بر طبق مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده است، افرادی که در دو دز واکسن را تزریق کرده اند و پیش از آن به کرونا مبتلا شدند در مقایسه با اشخاصی که تنها دچار  این بیماری شدند و واکسن دریافت نکرده اند، ۵ برابر بیشتر ایمن هستند به عبارتی ابتلا به کرونا و دریافت دو دز واکسن ارزش بیشتری دارد و از ابتلا‌ی مجدد به کووید به مقدار قابل توجهی جلوگیری می‌کند.

دبیر بورد مراقبت‌های ویژه ضمن تاکید نقش رسانه‌ها در تشویق مردم به انجام واکسیناسیون، در خصوص اجباری شدن کارت واکسن کرونا برای ازدواج اظهار کرد: اینگونه بحث‌ها حاشیه‌ای هستند و موضوع اصلی در خصوص واکسیناسیون این است که مردم نسبت به این امر آگاهی پیدا کنند که با دریافت واکسن هم خودشان و هم اعضای خانواده خود را در مقابل این بیماری ایمن می‌کنند و هم اینکه با این اقدام جامعه از مواجهه با پیک‌های خطرناک در امان می‌ماند و همچنین در خصوص اقدامات تنبیهی هم وزارت کشور و ریاست جمهوری می‌توانند محدودیت‌هایی را برای واکسن نزده اعمال کنند تا در کنار اقدامات تشویقی بتوانیم به افزایش میزان واکسیناسیون در کشور کمک کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا واکسن کرونا کمیته علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۵۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!