Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استانها خبرگزاری تقریب، آیت الله مصطفی محامی شامگاه چهارشنبه در نشست با علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان که با حضور استاد دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در زاهدان برگزار شد، اظهارداشت: بدرستی سیستان و بلوچستان به عنوان پایتخت وحدت اسلامی نامگذاری شده زیرا همدلی، صمیمیت و اتحاد بین شیعه و سنی در این استان بسیار عمیق و ناگسستنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: برای حفظ وحدت و اتحاد بین شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان باید اقدامات موثری انجام شود تا این همدلی و وحدت برای همیشه ماندگار باشد و هیچ خللی به آن وارد نشود. 

نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: یکی از مهمترین راه‌های حفظ وحدت و انسجام بین شیعه و سنی تقویت آموزش‌های دانشگاهی آن هم از طریق دانشگاه مذاهب اسلامی است. 

وی اظهارداشت: دانشگاه مذاهب اسلامی در سیستان و بلوچستان باید تقویت شود و رفت و آمدهای علمای سایر نقاط کشور و حتی کشورهای خارجی به این استان باید بیشتر شود. 
آیت الله محامی تصریح کرد: نکته مهم در بحث تقریب اعتقاد عملی به آن است که متاسفانه گاهی تنها شعار آن داده می‌شود و در عمل چیزی به عنوان تقریب دیده نمی‌شود. 

وی افزود: باید تلاش کنیم که وحدت و اتحاد بین شیعه و سنی در تمام کشورهای اسلامی به عنوان یک فرهنگ در جامعه اسلامی گسترش پیدا کند. 

نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: معنی تقریب این نیست که مذاهب اسلامی دست از اعتقادات خودشان بر دارند بلکه بر اساس تعلیمات مذهبی خودشان در این زمینه اقدام کنند. 

وی بیان کرد: روی مبانی تقریب از روهای علمی و کارشناسی شده بحث و تبادل نظر باید انجام شود و آن را در جامعه بسط و گسترش داد. 

آیت الله محامی تاکید کرد: تشکیل مدارس علمیه ترکیبی یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای اهل سنت و اهل تشیع است و این اقدام هر چه سریعتر باید انجام شود زیرا این مساله برکات بسیار زیادی در ایجاد وحدت عملی بین شیعه و سنی دارد. 

امام جمعه زاهدان اظهارداشت: تقویت مبانی تقریب نقش موثری در پیشبرد اهداف تقریب دارد و این مساله باید به صورت بسیار جدی توسط مسوولان دست‌اندرکار انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بین شیعه و سنی مذاهب اسلامی انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۶۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان

به دنبال سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی به منطقه مرزی افغانستان و ایران، نشست مشترک اقتصادی مقامات دو کشور در ولسوالی مرزی "زهک" ایران برگزار شد.

در این نشست که با هدف تقویت روابط تجاری، فعال‌سازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان ایران، بررسی مسیر اجرای خط آهن بین دو کشور و غیره با حضور والی سیستان و بلوچستان ایران به عنوان رئیس هیأت ایرانی و سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به عنوان رئیس هیأت افغانستانی در سالن اجتماعات ولسوالی زهک برگزار شد بر روی مفاد تفاهم نامه پیشنهادی توافق شد.

همچنین مقرر شد با تشکیل کمیته ای متشکل از مسئولان مرتبط دو کشور مباحث مطرح شده به صورت فنی و کارشناسی شده در جلسات بعدی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.

والی سیستان و بلوچستان ایران در این نشست گفت: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود، گویی اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است، بنابراین در کنار هم از موهبت های الهی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده بهره می‌بریم.

محمد کرمی با اشاره به اینکه پیرو سفر معاون اقتصادی رئيس الوزرا طالبان به جمهوری اسلامی ایران توافقات خوبی انجام شده است، عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این توافقات جلسات و پیگیری های خوبی انجام شده که باید دو کشور از توان یکدیگر برای پیشبرد اهدافشان بهره بگیرند.

وی با بیان اینکه توافقات خوبی در خصوص ترانزیت و راه آهن برای انتقال بار به دلیل اهمیت موضوع تجارت انجام گرفته است، گفت: در خصوص تسهیل تجارت، حقوق گمرکی باید توافقاتی داشته باشیم که به راحتی تجارت شکل بگیرد تا هر دو کشور از ظرفیت‌هایی که مرز دارد بهره مند شوند.

والی سیستان و بلوچستان افزود: تشکیل شرکت های مشترک و سرمایه گذاری های مشترک می‌تواند کمک کند تا دو کشور از ظرفیت‌های یکدیگر بهره بگیرند.

وی افزود: در سفرهای قبلی نیز توافقاتی صورت گرفته و بخشی از آن نیز انجام شده که نیاز است روند تجارت برای دو طرف تسهیل شود.

وی با بیان اینکه توسعه بخش ترمینال ها بسیار مهم است، عنوان کرد: باید به شکلی عمل کنیم که ترانزیت راحت انجام شود تا بتوان از ظرفیت مرز به بهترین نحو استفاده کرد.

مولوی نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت برای پی گیری توافقات اقتصادی و تجاری صورت گرفته با کشور ایران و همچنین تسهیل بیش از پیش تجارت بین دو کشور، روز چهارشنبه در رأس هیأتی از مرز زمینی ولایت نیمروز وارد ولایت سیستان و بلوچستان ایران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سردار شکارچی: رسانه یکی از مهمترین عناصر نقش‌آفرین در تقویت قدرت نرم و امنیت است
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • وحدت بین شیعه و سنی در تالش مثال زدنی است
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان