Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید ۳۵ ساله‌، بیست و سوم اسفند سال ۹۰ وارد دفتر کار مردی میانسال که رئیس اتحادیه تجار ایرانی در یکی از محله‌های تفلیس کشور گرجستان بود‌، شد. او ‌طرحی را که در زمینه تجارت نوشته بود به مرد تاجر داد تا برای کسب و کارش به او کمک کند. اما مرد تاجر بعد از بررسی طرح گفت این طرح برای اجرای کسب و کار کارایی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رکنا، انتظار این حرف‌ها را نداشت و عصبانی شد. خنجری که از یک دستفروش خریده بود را از زیر لباسش بیرون آورد و ضربه‌هایی به سر و گردن او زد. بعد هم با سرقت گوشی و لپ‌تاپ تاجر از آنجا گریخت و به کمپ پناهجویان سیاسی رفت و آنجا مخفی شد.

قتل در گرجستان بخشش در تهران

با تعریف کردن ماجرای قتل برای رئیس کمپ‌، خیلی زود دستگیر شد و در دادگاه گرجستان پای میز محاکمه قرار گرفت. قاضی دادگاه، فرید را به اتهام قتل به ۱۴ سال زندان و به اتهام سرقت به چهار سال زندان محکوم کرد.

 با اعتراض به این حکم، مجازاتش کاهش پیدا کرد. این در حالی بود که اولیای‌دم مقتول برای او حکم قصاص درخواست کرده بودند. فرید پس از سال‌ها تحمل زندان به ایران منتقل شد تا ادامه محکومیتش را در زندان رجایی‌شهر سپری کند.

همزمان با انتقال او به زندان ایران، پدر مقتول، او را بخشید. در پشت‌صحنه یک جنایت این هفته پای حرف‌های اعدامی بخشیده شده نشستیم و نظر مریم خلیفه، قاضی دادگستری تهران را جویا شدیم.

 چرا مهاجرت کردی‌؟

 می‌خواستم شرایط زندگی‌ام بهتر شود. مدتی در ترکیه بودم‌، آنجا به سفارت آمریکا و کانادا رفتم تا مهاجرت و حتی پناهندگی‌ام جور شود که نشد. در‌نهایت به گرجستان رفتم که آنجا قاتل شدم.

 مقتول را می‌شناختی‌؟

 نه. نزد ایرانی‌هایی که در بازار تفلیس

کار می‌کردند، رفتم که کار پیدا کنم و آنجا نام و نشان تاجر ایرانی را که به همه کمک می‌کرد و همچنین دفتر کارش را یافتم. روز حادثه بیست و سوم اسفند بود که یک‌بار ساعت ۱۱ صبح به دفترش رفتم اما جلسه داشت و  ساعت ۱۴ دوباره برگشتم.

 چرا همراهت خنجر بردی‌؟

در همان خیابانی که دفتر تاجر ایرانی بود از یک دستفروش خنجر را خریدم چون زیبا و تزئینی بود. فکر نمی‌کردم با آن مرتکب قتل شوم.  

 دعوایتان سر چه بود‌؟

طرحی درباره کسب و کار نوشته بودم. بردم تا او آن را بخواند و برای اجرایی کردن آن کمکم کند. مرد تاجر آن را خواند و گفت ایده آن اجرایی نمی‌شود و بهتر است دنبال یک حرفه دیگر بروم. با شنیدن این حرف‌ها ناراحت و عصبانی شدم. یک لحظه با خنجری که داشتم ضربه‌هایی را به گردن و سینه‌اش زدم که او فوت شد. گوشی تلفن همراه‌، نوت‌بوک و لپ‌تاپش را برداشتم و گمان می‌کردم داخل آن مطالب و محتویات مفیدی درباره کسب و کار و تجارت باشد که به نفع خودم از آن بهره بگیرم.

 بعد از فرار کجا رفتی‌؟

ساعاتی در کوچه‌های تفلیس سرگردان بودم و بعد به اتاق شماره ۳۶ کمپ پناهجویان سیاسی که در نزدیکی‌های یک روستا در گرجستان بود رفتم و پنهان شدم. خنجر و وسایل همراهم بود. عذاب وجدان سراغم آمد و رفتم موضوع قتل را به رئیس کمپ گفتم که او مرا به پلیس لو داد و بازداشت شدم.

 در گرجستان محاکمه شدی‌؟

بله. در دادگاه به دروغ می‌گفتم با انگیزه سیاسی او را کشتم اما بعد واقعیت را گفتم. دادگاه مدنی آنجا مرا بابت قتل به ۱۴ سال حبس و بابت سرقت اموال مقتول چهار سال حبس محکوم کرد. به این رای اعتراض کردم که چند سالی از آن کم شد. اگر در زندان تفلیس می‌ماندم تا دو سال دیگر محکومیتم تمام می‌شد و آزاد بودم. این کشور مجازات قصاص ندارد. قاتل به هفت تا ۱۵ سال حبس محکوم می‌شود.

 وضعیت زندان‌های گرجستان چطور بود‌؟

 وضعیت آنجا خیلی سخت بود. طبق قوانین قضایی این کشور کسی که قاتل است باید چهار تا پنج سال اول محکومیتش را در یک زندان بسته سپری کند. بعد از آن به زندان تفلیس یا همان بند عمومی زندان منتقل شدم. برخی‌ها نمی‌توانستند شرایط زندان بسته را تحمل کنند و جانشان را از دست می‌دادند.

 وضعیت تو در آن زندان چگونه بود‌؟

چهار سال و نیم در زندان بسته گرجستان بودم. یک اتاق برای زندانی‌ها بود که گاهی هم‌سلولی  برایت می‌آمد و می‌رفت و گاهی فقط تو تنها زندانی آن سلول بودی. صحبت تلفنی و ملاقات حضوری با کسی نداشتی‌، حتی خانواده‌ات. رادیویی نبود صدایی بشنوی و تلویزیونی نبود که تصویر و فیلمی ببینی. شرایط عذاب‌آور بود. در روز یک ساعت حق هواخوری داشتی، آن هم نه در حیاط زندان بلکه در یک اتاق تو را می‌بردند که بالای سرت خورشید بود و یک ساعت از آنجا به آن نگاه می‌کردی و باز‌می‌گشتی سلول و این می‌شد هواخوری. اگر اعتراض می‌کردی همین یک ساعت هم از بین می‌رفت.

 اصطلاح زندان باز چه بود‌؟

در این زندان تو حق هواخوری‌ و حرف زدن با زندانیان دیگر را داری. با خانواده‌ات تلفنی می‌توانی حرف بزنی یا به ملاقاتت بیایند. خانواده‌ام تلفنی با من حرف زده و چند‌بار به ملاقاتم آمدند. حق رادیو گوش دادن‌، تلویزیون نگاه کردن‌، روزنامه و کتاب  خواندن را به من دادند.

 در زندان توبه کردی‌؟

اوایل  تفکرات بدی داشتم. می‌گفتم عضو گروه‌های فرقه‌ای و شیطانی‌ام. اما وقتی از زندان بسته به زندان باز رفتم، به من رادیو دادند تا برنامه‌های مذهبی و فرهنگی کشورم را بشنوم که پی به اشتباهاتم بردم‌، پشیمان شده و توبه کردم. در زندان نماز خواندن‌، روزه گرفتن و  مناسبت‌های مذهبی را یاد گرفتم. درکم از زندگی و دین بیشتر شد.

 چطور از زندان گرجستان منتقل شدی‌؟

چندی پیش به‌دلیل شیوع بیماری کرونا و تبادل زندانیان، مرا به زندان ایران تحویل دادند و راهی زندان رجایی‌شهرکرج شدم.

 و در ایران توانستی رضایت بگیری‌؟

بله. لطف خدا بود. پدر مقتول وقتی فهمید در این سال‌ها توبه کرده‌ام و پای حرف‌های زندانیانی نشست که با من برای ادامه محکومیت‌شان به ایران  بازگشته بودند و پی برد واقعا توبه کردم،

مرا بخشید. به‌زودی آزاد می‌شوم و امیدوارم خدا مرا شرمنده آنها نکند.

منبع: جام جم

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا گرجستان اخبار حوادث قتل فجیع قتل با خنجر قتل در گرجستان سهام عدالت قیمت خودرو کرونا قیمت بازار آزاد سحر قریشی قیمت دلار فلور نظری فلور نظری اینستاگرام فال معلم ایرانی معلم نمونه زندان بسته کسب و کار حرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ایران برای انتشار بیانیه ایپس آسیا درمحکومیت اسرائیل

نشست اتحادیه ورزشی نویسان آسیا، در سومین روز هشتادوششمین کنگره ورزشی نویسان جهان (ایپس) در سانتاسوسانا اسپانیا برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این نشست که به ریاست هی دون، رویس اتحادیه ورزشی نویسان آسیا برگزار شد، نمایندگان 24 کشور آسیایی جدیدترین برنامه های ارائه شده را مورد بررسی قرار داده و گزارش های رسمی رئیس، دبیرکل و خزانه دار را تصویب کردند.

بر این اساس، برگزاری کنگره سال 2024 اتحادیه ورزشی نویسان آسیا در کاتماندو نپال و همچنین کنگره سال 2025 در هنگ کنگ مورد تصویب اعضا قرار گرفت. همکاری بین ایپس آسیا و فدراسیون جدید التاسیس ورزش های محلی قطر و توافق همکاری ایپس آسیا و آژانس بین المللی عکس ATP نیز از دیگر توافقات صورت گرفته در این نشست بود.

در جریان این نشست، میثم زمان آبادی نایب رئیس اتحادیه ورزشی نویسان آسیا و رئیس ایرانی کمیته آموزش با تشریح جزییات نشست های آنلاین برگزار شده بین اعضای کمیته آموزش، از ارسال دعوتنامه رسمی خطاب به انجمن های ملی برای معرفی کاندیداهای دارای صلاحیت برای ورود به فرآیند رقابت جهت دریافت بورسیه تحصیلی خبر داد و ضمن تشریح ماموریت های کمیته آموزش جهت فراهم آوردن فرصت های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، جزییاتی از مذاکرات صورت گرفته با 3 دانشگاه برتر جهت تخصیص بورسیه های مدنظر را ارائه کرد.

در جریان این نشست همچنین، دکتر عبدالحمید احمدی، رئیس انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی ایران و عضو هیئت رئیسه ایپس طی سخنانی، خواهان واکنش ایپس آسیا نسبت به شرایط غیرانسانی حاکم در اراضی اشغالی و غزه شد و جنایات فاجعه آمیز ماه‌های اخیر را که منجر به هزاران کشته و مصدوم و ویرانی اماکن و توقف جریان ورزش همگانی و قهرمانی و به تبع آن روزنامه نگاری ورزشی در فلسطین شده را محکوم کرد. وی همچنین خواستار حمایت و مساعدت جدی هیئت رئیسه ایپس آسیا از حضور همکاران فلسطینی در برنامه های آینده ایپس آسیا شد.

در ادامه روسای انجمن ورزشی نویسان عمان، عربستان سعودی و قطر نیز طی سخنانی، انتشار بیانیه اتحادیه ورزشی نویسان آسیا در محکومیت جنایات اخیر اسرائیل که علاوه بر کشته شدن بیش از 34هزار شهروند بیگناه فلسطینی، منجر به کشته شدن بیش از یکصد روزنامه نگار و همچنین 3 روزنامه نگار ورزشی عضو ایپس نیز شده را خواستار شدند.

در این نشست پیام رئیس انجمن ورزشی نویسان فلسطین، از محل اقامت وی و خانواده اش واقع در یک چادر موقت در مرز رفح قرائت شد. هی دون رئیس انجمن ورزشی نویسان آسیا و امجد مالک، دبیرکل نیز طی سخنانی ضمن ابراز همدردی با بازماندگان روزنامه نگاران فلسطینی درگذشته، بر انتشار بیانیه ایپس آسیا در محکومیت جنایات اخیر تاکید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بذرپاش: فصل نوینی از تعاملات اقتصادی ایران و امارات رقم می‌خورد
  • تجمع اعتراضی گرجی‌ها مقابل سفارت اسرائیل در تفلیس
  • تجار افغانستانی در نمایشگاه توانمندی های صادراتی + فیلم
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • درخواست ایران برای انتشار بیانیه ایپس آسیا درمحکومیت اسرائیل
  • تشدید تنش در تفلیس/ پلیس با اشک‌آور معترضان را متفرق می‌کند!
  • درگیری پلیس با معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • پلیس و معترضان گرجستانی در تفلیس درگیر شدند
  • گرجستان با ایجاد بندر خشک کریدور آسیا - اروپا را به هم متصل می‌کند
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس