Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: شهروندان در ساعات اولیه بارش برف از خانه بیرون نیایند تا با کاهش تردد خودرو در معابر و تسهیل برف‌روبی و پرهیز از نمک‌پاشی، شاهد کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی ناشی از نمک‌پاشی و محلول‌پاشی در فصل زمستان باشیم.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، علیرضا اصغری در حاشیه رژه تجهیزات و ماشین‌آلات زمستانی مناطق دهگانه تبریز اظهار کرد: ۱۷ دستگاه نمک‌پاش، ۴۰ دستگاه برف‌روب، هفت دستگاه گریدر و ۱۶ دستگاه لودر در سطح مناطق دهگانه تبریز داریم که علاوه بر آن و در صورتی که بارش برف بیش از انتظار و حالت وضعیت قرمز باشد از طریق شهردار و معاون خدمات شهری و اجرایی مجوز اجاره ماشین‌آلات از بخش خصوصی را به مناطق داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

وی افزود: ۲۲۰۰ نفر برای شهر دو میلیون نفری تبریز خدمات ارائه می‌دهند و عنوان شهر تمیز در سایه زحمات اینها به دست آمده است و باید تلاش کنیم که این عنوان برازنده را حفظ کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز با اشاره به خرید باکس‌های جدید زباله اعلام کرد: خرید باکس‌های زباله ۹۰۰ لیتری در دستور کار سازمان قرار گرفته بود که طی آن مناقصه‌ای به‌صورت کشوری برگزار کرده و از کارشانسان زبده کشور استفاده کردیم.

وی اضافه کرد: حدود یک‌هزار باکس زباله جدید در سطح شهر استقرار یافته و تا پایان سال دو هزار دستگاه باکس دیگر در استقرار می‌یابد؛ اما مهم‌ترین خواسته ما از شهروندان در این حوزه تفکیک زباله از مبدأ است که تفکیک زباله خشک و تر، به چرخه این مواد کمک می‌کند.

اصغری تأکید کرد: هر چقدر ترافیک شهری کمتر باشد، همانقدر خدمات ما در حوزه‌های مختلف با سرعت بیشتری پیش می‌رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم

سید محمدرضا بهشتی پور مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: بر اساس قوانین و ضوابط زیست محیطی، چیدن گونه‌های گیاهی از جمله ریواس و گیاهان دارویی در مناطق حفاظت شده ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود. 

وی در ادامه افزود: متأسفانه حضور بدون مجوز مردم در منطقه حفاظت شده پلنگ دره، موجب اختلال در امنیت منطقه و انجام وظایف محیط بانان، ریختن زباله و آلودگی زیست محیطی و روشن کردن آتش و افزایش احتمال آتش سوزی در منطقه شده است. 

وی در پایان تصریح کرد: از کانال‌های خبری و تبلیغاتی در فضای مجازی خواهشمندیم به هیچ عنوان با انتشار فیلم‌ها و تصاویر از ریواس چینی در منطقه پلنگ دره، مردم را نسبت به انجام این عمل غیرقانونی تشویق و ترغیب نکنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست