Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا مجلسی فیلمساز حوزه کودک، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به وضعیت فیلم کودک در سینمای ایران گفت: موضوع بازگشت سرمایه از مهمترین مسائلی است که مورد توجه سرمایه گذاران و تهیه کنندگان سینماست. به جهت اینکه ما در فیلم حوزه کودک کمتر شاهد بازگشت سرمایه هستیم، کمتر تهیه‌کننده و سرمایه‌گذاری به این کار اقدام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلسی افزود: وقتی ذهنیت بازگشت سرمایه در سازندگان باشد، کمتر شاهد ساخت و اکران فیلم در حوزه کودک هستیم.

او ادامه داد: دسترسی کودکان امروز به محتوای روز دنیا در کنار سرمایه گذاری ضعیف در حوزه کودک یکی از اتفاقاتی است که گرایش مخاطب را به فیلم‌های تولید داخل کم کرده و سلیقه مخاطبان را افزایش داده است.

این کارگردان فعال در حوزه کودکان تصریح کرد: حمایت مناسبی از سینمای کودک انجام نمی‌شود و ناظران هم بیشتر جنبه محتوایی را مدنظر قرار می‌دهند و موضوع تولید و توزیع در سینمای کودک مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

مجلسی در تشریح سینمای کودک عنوان کرد: در مقوله سینمای کودک با دو بحث فیلم کودکان و فیلم برای کودکان مواجه هستیم که هر کدام فضای متفاوتی دارند.

او افزود: از سال‌های دور، در فیلم‌هایی که برای کودکان ساخته می‌شد، حضور کودکان را شاهد بودیم که این موضوع کیفیت فیلم را تا حد قابل توجهی کاهش می‌داد.

مجلسی در پایان با بیان تشکیل جریان برای احیای سینمای کودک گفت: باید جریانی راه بیفتد که بتواند اعتماد خانواده ها، سرمایه گذاران و سینماداران را به خود جلب کند تا شاهد اتفاقات مثبت در حوزه سینمای کودک باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم سینمایی ژانر کودک سینمای کودک حوزه کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق