Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالقدیر کریمی روز پنجشنبه در نشست هماهنگی تشکیل شورای سیاستگذاری میراث فرهنگی گنبدکاووس اظهار داشت: اعضای اصلی این شورا که از مسوولان میراث فرهنگی، شورای اسلامی شهر و شهرداری و دیگر ادارات و نهادهای مرتبط هستند باید با تمرکز روی ظرفیت‌های تاریخی، گردشگری، اقوام و صنایع دستی شهرستان، از آنها برای معرفی بهتر و بیشتر گنبدکاووس به مسافران و گردشگران داخلی و خارجی استفاده نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی گنبدکاووس بالاخص شهرداری و شورای شهر ظرفیت بسیار خوبی برای کمک به معرفی ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان و رفع موانع و مشکلات پیش‌روی آن با همکاری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هستند. 

کریمی، نصب یادمان (المان) فرش ترکمن، پیش بینی مکانی برای احداث بازارچه دائمی صنایع دستی، تلاش برای آزادسازی و بهسازی حریم گنبدقابوس و نصب تابلوهای معرفی جاذبه‌های گردشگری و تاریخی گنبدکاووس در جاده‌های شهری و برون شهری را از دیگر نیازهای حوزه گردشگری این شهرستان و مصوبات نشست امروز اعلام کرد و افزود: شورای سیاستگذاری میراث فرهنگی باید این مصوبات و دیگر مسائل و نیازها را اجرایی کند.

شهردار گنبدکاووس در این نشست گفت که این شهرداری آمادگی کامل برای اجرای مصوبات شورای سیاستگذاری میراث فرهنگی شهرستان و طرح گردشگری "مرقد تا حرم" یعنی از بنای گنبدقابوس تا شهر باستانی جرجان در جوار امامزاده یحیی بن زید (ع) را دارد.

سیدعلی اصغر موسوی افزود: گنبدکاووس با همه ظرفیت‌هایی که در حوزه تاریخی، گردشگری و صنایع دستی دارد اما عقب ماندگی‌های زیادی در این حوزه‌ها دارد که باید با یک برنامه ریزی و کار گروهی منسجم آنها را در مدت کوتاه رفع کرد.

پرویز ناصری رییس شورای شهر گنبدکاووس گفت که اعضای این شورا و شهرداری همواره پای کار و همراهی با دیگر ادارات و نهادها برای پیشبرد توسعه شهر هستند ضمن اینکه انتظار شهروندان این شهر تسریع در تکمیل موزه مردم شناسی شهرستان از سوی اداره کل میراث فرهنگی گلستان هستند.

عبدالمجید نورتقانی مدیر پایگاه جهانی گنبدقابوس در این نشست گفت که با تشکیل شورای سیاستگذاری میراث فرهنگی شهرستان با محوریت بنای گنبدقابوس، می‌توان از ظرفیت و هویت این بنای تاریخی و دیگر آثار تاریخی و تمدنی موجود در گنبدکاووس برای معرفی هرچه بیشتر این شهرستان استفاده کرد.

وی افزود: از زمان ثبت جهانی گنبدقابوس درسال ۹۱ تا کنون ۴۵ میلیارد ریال صرف محوطه سازی حریم گنبدقابوس شده است و برای تسریع در روند محوطه سازی و آزادسازی بناهای باقی مانده چهار هکتار حریم این بنای تاریخی نیاز به همکاری و هم افزایی دیگر نهادها و دستگاه‌هاست.

همچنین مریم آق آتابای مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گنبدکاووس توجه بیشتر مدیران برای معرفی ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری با نصب تابلوهایی در مسیر جاده‌های برون شهری، ایجاد مکان دائمی برای بازارچه صنایع دستی، نصب یادمان (المان) فرش ترکمن و کمک به بخش خصوصی برای احداث اماکن اقامتی در این شهرستان را خواستار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان در این نشست گفت که برای جهت دهی به توسعه گردشگری شهری این اداره کل آماده همکاری (تعریف پروژه‌های مشترک این حوزه و اجرای آن) با دیگر ادارات و نهادها بویژه با شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهرها را دارد.

احمد تجری افزود: شهر گنبدکاووس دارای ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری زیادی از جمله بلندترین گنبد آجری جهان یعنی گنبدقابوس دارد که ثبت جهانی نیز شده است و می‌توان از این ظرفیت‌ها برای توسعه گردشگری این شهر استفاده کرد.

شهرستان گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

برچسب‌ها گردشگری گنبد قابوس گلستان شهرداری گنبد کاووس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری گنبد قابوس گلستان گردشگری گنبد قابوس گلستان شهرداری گنبد کاووس شورای سیاستگذاری میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی

به گزارش گروه فو جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش روز ملی خلیج‌فارس و افتتاح دو نمایشگاه با حضور فرماندار بندر ماهشهر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان، رئیس اداره میراث فرهنگی بندر ماهشهر، مشاور وزیر میراث فرهنگی و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، نماینده اداره کل پایگاه‌های وزارت میراث فرهنگی و سایر مسئولین شهرستانی و استانی در بندر ماهشهر افتتاح شد.

فریدون بندری فرماندار بندر ماهشهر اظهار کرد: در آستانه روز ملی خلیج‌فارس برنامه‌های متنوعی در سطح شهرستان بندر ماهشهر اجرا شد. بندر ماهشهر ظرفیت بسیار زیادی ابعاد مختلف ارائه تاریخ و فرهنگ غنی خود در کرانه خلیج‌فارس دارد.

فرماندار بندر ماهشهر گفت: افتتاحیه دو نمایشگاه را در روز ملی خلیج‌فارس داشته‌ایم. در گستره خلیج‌فارس تنوع فرهنگی بسیاری وجود دارد، این تنوع فرهنگی در قالب نمایشگاه نقشه‌های تاریخی خلیج‌فارس از دوران باستان تا آخرین تغییر و تحولات خلیج‌فارس و نمایشگاه عروسک‌های زیبای اقوام ایران که برآیندی از فرهنگ‌های متنوع و منحصربه‌فرد است، در معرض دید عموم قرار گرفته است.

سارا عبادی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندر ماهشهر بیان داشت: از حمایت و همکاری فرمانداری بندر ماهشهر، منطقه سوم دریایی سپاه پاسداران، شرکت عملیات غیر صنعتی، پتروشیمی بندر امام، موسسه فرهنگی هنری آوای نصر ایرانیان، کانون فرهنگی هنری دایا، موسسه آموزشی گردشگری فراز علم و دانش پارس، پژوهشگاه میراث فرهنگی، دریابانی و شیلات کمال تشکر را داریم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بندر ماهشهر افزود: نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس با این وسعت و اهمیت نقشه‌ها و نمایشگاه عروسک‌های بومی اقوام ایران برای اولین بار است که در استان خوزستان در بندر ماهشهر برگزار می‌شود.

علیرضا ایزدی مشاور وزیر میراث فرهنگی و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی بیان داشت: باعث خوشحالی است که روز بزرگداشت خلیج‌فارس در بندر ماهشهر حضور داشته‌ایم. همدلی و همراهی مسئولین و مردم باعث اتفاقات خوب در این شهر شده و افتتاح دو نمایشگاه بسیار ارزشمند قابل تأمل است.

غلامعباس اویسی مدیر موسسه فرهنگی هنری آوای نصر ایرانیان برگزارکننده دو نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس و نمایشگاه عروسک‌های بومی اقوام ایران‌زمین بیان داشت: خلیج‌فارس جان ما هست و با توجه به هجمه‌های رسانه‌ای که در این سال‌ها بر نام خلیج‌فارس بود تصمیم گرفتیم برای آشنایی نسل جدید یا z برنامه‌های در کناره خلیج‌فارس در بندر ماهشهر برگزار کنیم که خوشبختانه مورد استقبال فراوان نسل نوجوان و جوانان شهر قرار گرفت

همایش بزرگداشت روز ملی خلیج‌فارس از منظر پژوهش‌های مردم‌شناسی نیز در بندر ماهشهر با حضور اساتید پژوهشکده مردم‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، ژیلا مشیری، زهرا زارع، مریم کیان، گیتی دشتکی و نازنین نوری نژاد برگزار شد.

دو نمایشگاه نقشه‌های تاریخی و کهن خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایران، از تاریخ ۱۰ الی ۱۳ اردیبهشت از ساعت ۱۷ الی ۲۲ در فرهنگسرای فردوسی بندر ماهشهر دایر بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا