Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه از تشکیل کارگروه مشترک آمریکا و ترکیه برای حل پاره‌ای از مشکلات فیمابین که منجر به ایجاد تنش‌های کم سابقه در روابط دو کشور شده خبر داد.

بر اساس این گزارش، چاووش اوغلو امروز در جریان برگزاری جلسه کمیسیون بودجه پارلمان ترکیه گفت که آنکارا به حفظ تماس‌های خود با رئیس جمهور آمریکا ادامه داده و دیدار اخیر «جو بایدن» و «اردوغان» را نیز سازنده توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه ترکیه در خصوص مشکلات موجود در روابط میان کشورش و آمریکا گفت: ما مخالفت خود را با موضع ایالات متحده در مورد «پ. ک. ک» و سامانه S-۴۰۰ اعلام کردیم زیرا این موضع با روح اتحاد ما مطابقت ندارد. ما یک کارگروه برای حل این مسائل ایجاد خواهیم کرد. ما قبلاً گفته بودیم که چنین پیشنهادی را به ایالات متحده داده ایم و اکنون یک پیشنهاد جدید از ایالات متحده، از طرف بایدن ارائه شده است.

لازم به ذکر است، وزارت دفاع ترکیه نیز امروز خبرهای منتشر شده در خصوص قصد این کشور برای انتقال سامانه موشکی اس - ۴۰۰ روسی به پایگاه هوایی اینجرلیک، یعنی محل استقرار نیروهای آمریکایی در این کشور را رد کرد.

پیشتر برخی منابع خبری ترکیه گزارش داده بودند که ارتش این کشور اقدام به استقرار سامانه دفاع موشکی اس - ۴۰۰ روسی در پایگاه هوایی اینجرلیک واقع در جنوب ترکیه کرده است.

در همین راستا، یک منبع آگاه در وزارت دفاع ترکیه گفت: این اظهارات کاملاً خلاف واقع است.

با وجود تهدیدات آمریکا علیه ترکیه در ارتباط با خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰، یک مقام وزارت دفاع ترکیه روز ۱۰ آبان ماه، طی سخنانی تاکید کرد که این کشور از برنامه‌های خود درباره خرید سامانه دفاع موشکی «اس -۴۰۰» عقب نشینی نخواهد کرد.

این مقام وزارت دفاع ترکیه که نام آن اعلام نشده، گفته است: «هیچ تغییری در نگرش ما در مورد اس -۴۰۰ ایجاد نشده است و آنها در صورت لزوم مستقر خواهند شد».

کد خبر 5344001

منبع: مهر

کلیدواژه: سامانه اس 400 ترکیه ایالات متحده امریکا چاوش اوغلو ایالات متحده امریکا لبنان عربستان سعودی جورج قرداحی رژیم صهیونیستی روسیه افغانستان فلسطین جو بایدن ایران عراق ترکیه سوریه سودان وزارت دفاع ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۱۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد

به گزارش قدس آنلاین، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز جمعه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که این بزرگترین بسته کمک امنیتی آمریکا تاکنون است که صرف خرید سامانه های تسلیحاتی جدید برای اوکراین خواهد شد و شامل خرید موشک های پاتریوت بیشتری خواهد بود که کی یف برای مقابله با حملات موشکی روسیه به شهرهای این کشور به آن نیاز دارد.

آستین گفت: این بسته شامل سامانه های مهم رهگیری برای سامانه های دفاع هوایی NASAMS و پاتریوت اوکراین، سامانه های ضد پهپادی بیشتر و تجهیزات پشتیبانی، مقادیر هنگفتی مهمات توپخانه، مهمات تسلیحات هوا به زمین و تجهیزات پشتیبانی و نگهداری خواهد بود.

این دومین بار در هفته گذشته است که پنتاگون کمک جدیدی را به اوکراین اختصاص می دهد. هفته گذشته کنگره بسته دیگری را به ارزش ۶۱ میلیارد دلار شامل کمک به اوکراین تصویب کرد که به امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا رسید.

بسته شش میلیارد دلاری که روز جمعه اعلام شد، بر اساس طرح کمک امنیتی به اوکراین (USAI) به این کشور اختصاص خواهد یافت که شامل قراردادهایی با شرکت های آمریکایی برای ساخت تسلیحاتی است که اهداف بلندمدت امنیتی اوکراین را تامین می کنند.

حتی با وجود شتاب در امضای این قراردادها، زمان نیاز هست تا این سلاح ها بدست اوکراین برسند زیرا آنها باید از ابتدا ساخته شوند.

ارائه سامانه های دفاع هوایی بیشتر به اوکراین اولویت آمریکا بوده و محور مذاکرات ماهانه گروه تماس دفاعی اوکراین بوده که روز جمعه برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • دیدار وزرای دفاع ایران و روسیه در آستانه
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است