Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، صولت مرتضوی بعدازظهر پنجشنبه در نشست شورای اداری استان سمنان به ریاست رئیسی به میزبانی هلال‌احمر سمنان ضمن بیان اینکه بر اساس اسناد بالادستی، مزیت‌ها و نیازمندی‌های استان موردبررسی قرارگرفته است، ابراز داشت: سمنان ازجمله استان‌هایی که بسیار مستعد سرمایه‌گذاری است لذا می‌بایست موردتوجه برنامه ریزان این حوزه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه با ۲۴ دستگاه اجرایی نشست‌های کارشناسی انجام و نیازهای استان شناسایی شدند، افزود: در این بازه زمانی، با همکاری دستگاه‌های استانی و ملی در حوزه‌های مختلف تصمیمات مناسبی اتخاذ و در سطح استان و ملی، برنامه‌ریزی‌های بسیار مدونی صورت گرفت.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور بابیان اینکه در حوزه صنعت و معدن، آموزش‌وپرورش، رفاه و اجتماعی، بهداشت و درمان، آب و خوراک و کشاورزی و اشتغال جمع‌بندی مصوبات انجام‌شده است، ابراز داشت: برای برون‌رفت از نیازها و پاره‌ای از مشکلات استان برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت نیاز است که طی این مدت کوتاه این مهم اجرایی شد.

مرتضوی بابیان اینکه در حوزه اعتبارات و تسهیلات، اقدامات بسیار مناسبی برای استان سمنان انجام‌شده است، تصریح کرد: از فردا می‌بایست استاندار سمنان و دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌ریزی لازم را به‌منظور پیگیری و اجرایی شدن مصوبات سفر انجام دهند.

وی بابیان اینکه دغدغه رئیس‌جمهور، رفع مشکلات مردم است، افزود: با توجه به اینکه بخش قابل‌توجهی از نیازها در برنامه‌ریزی میان‌مدت به نتیجه خواهد رسید لذا این مهم می‌طلبد تا دستگاه‌های اجرایی برای عملیاتی شدن این طرح‌ها وارد میدان شوند.

کد خبر 5344041

منبع: مهر

کلیدواژه: سید صولت مرتضوی دولت سیزدهم سفر هیئت دولت به استان سمنان استانداری سمنان یوم الله 13 آبان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه سفر استانی استانداری سمنان عکس استانها گرگان آمار کرونا واکسن کرونا استکبار ستیزی راهپيمايي 13 آبان شهرداری قم لیگ برتر فوتبال ایران برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۱۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم