Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،لوگوی BBC 1.8 میلیارد دلار قیمت دارد. به همین خاطر است که زمانی که یک شرکت تصمیم به تغییر لوگوی خود می گیرد باید خیلی دقت به خرج دهد. و این تنها یک ریسک اقتصادی نیست چرا که اگر لوگو به درستی طراحی نشود، برند ممکن است هویتش را از دست بدهد. خوشبختانه برخی شرکت های مشهور این ریسک را کرده اند و بعد از مدتی به لوگوی‌شان سر و شکل مدرن تری داده اند که در Bright Side نگاهی به ۱۵ نمونه از آن ها می اندازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- توئیتر

لوگوی معروف توئیتر بعد از چند طراحی و بازطراحی در سال ۲۰۱۲ مورد استفاده قرار گرفت. در طراحی این لوگو از کلیپ آرت های طراحی شده توسط گرافیست انگلیسی، سایمون آکسلی استفاده شده است.

۲- اپل

عمر لوگوی نخست اپل که آیزاک نیوتن را نشان می داد، کوتاه بود. آن طرح که توسط ران وین خلق شده بود تنها یک سال پس از ظهورش با لوگویی که امروزه می شناسیم جایگزین شد. لوگوی اپل چندین بار رنگ عوض کرد و در نهایت بر روی مشکی توافق شد.

۳- کنن

لوگوی اوریجینال کنن، از سال ۱۹۳۴ یک بوداسَف را نشان می دهد و البته با دیکته ای متفاوت نوشته می شد. در سال ۱۹۵۶ لوگوی قرمز جدید مورد استفاده قرار گرفت.

۴- آمازون

این شرکت که توسط جف بزوس بنیانگذاری شده است با هر تغییر لوگویش را ساده تر کرده است. در آغاز، نشانی وبسایت شرکت نیز در لوگو لحاظ شده بود. در سال ۲۰۰۰، com حذف شد و فلشی a را به z متصل کرد که نشانگر نوع کسب و کار شرکت است (حروف الفبای انگلیسی و کتاب).

۵- نینتندو

از سال ۱۸۸۹ تا ۱۹۵۰ لوگوی نینتندو به زبان ژاپنی نوشته شده بود. بعد در سال ۲۰۱۶ لوگوی کنونی با نوشته ی انگلیسی جایگزین لوگوی پیشین شد.

۶- فورد

از زمان رونمایی از اولین لوگوی کمپانی فورد تا کنون، ۱۰ بار لوگوی این شرکت دستخوش تغییر شده و در حال حاضر هم لوگوی آبی رنگ کنونی که شبیه پلاک طراحی شده مورد استفاده قرار گرفته است.

۷- برگر کینگ

این رستوران زنجیره ای چندملیتی امریکایی کارش را با نام «اینستا برگر کینگ» و لوگوی بیرنگ خورشید در حال برآمدن در سال ۱۹۵۳ شروع کرد. بعدتر این شرکت از صاحب اولیه اش خریداری شد و به برگر کینگ تغییر نام داد و در لوگوی جدیدش از طرح های پر رنگ و آب تر استفاده کرد. لوگوی کنونی از ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰ مورد استفاده قرار گرفته است.

۸- آدیداس

آدیداس لوگوی کنونی این شرکت را از یک برند فنلاندی تولیدکننده ی کفش های ورزش خریداری کرد. شرکت فنلاندی از این لوگو در محصولات شان در طول المپیک تابستانی ۱۹۵۲ استفاده کرده بود. سال ها بعد در ۱۹۹۰ این شرکت که توسط آدولف داسلر بنیان نهاده شده بود، لوگوی ۳ خطی طراحی شده توسط پیتر مور را رونمایی کرد.

۹- ایکیا

مدت هاست که ایکیا رنگ های زرد و آبی را ـ که رنگ های پرچم سوئد، کشور مبدا این برند هستند ـ جایگزین قرمز و سفید لوگوی اولیه کرده است.

۱۰- مک دونالد

مک دونالد که یکی از شناخته‌شده‌ترین لوگوهای جهان را دارد در سال ۱۹۶۲ قوس های طلایی را به لوگویش اضافه کرد. لوگوی اولیه که متن محور بود در سال ۱۹۴۰ رونمایی شده بود.

۱۱- پپسی

نوشیدنی ای که حالا آن را با نام پپسی می شناسیم در آغاز «Brad’s Drink» (نوشیدنی برَد) نام داشت و بعد در سال ۱۸۹۸ به «پپسی کولا» تغییر نام داد. در همان سال بود که لوگوی قرمز رنگ آغاز به کار کرد و تا سال ۱۹۰۵ مورد استفاده قرار گرفت. نام نوشیدنی دوباره در سال ۱۹۶۱ به «پپسی» تغییر کرد.

۱۲- ادوبی

لوگوی کنونی ادوبی از ماه مه ۲۰۲۰ مورد استفاده بوده است. حرف A توسط ماروا وارناک، گرافیستی که همسر یکی از بنیانگذاران شرکت است، طراحی شده است.

۱۳- لِیز

لوگوی شرکت لیز با آغاز به کار این شرکت در سال ۱۹۴۰ رونمایی شد اما بعد از مدتی از قابلمه ی قرمز رنگ به روبان قرمز پیچیده شده دور خورشیدی زرد تغییر یافت.

۱۴- مایکروسافت

اولین لوگوی مایکروسافت ۵ سال دوام آورد؛ از سال ۱۹۷۵ تا ۱۹۸۰. پنجمین لوگوی این شرکت، یعنی لوگوی کنونی در سال ۲۰۱۲ متولد شد و در آن ۴ رنگ استفاده شده بود که اشاره ای به ۴ محصول عمده ی شرکت بود: ویندوز (آبی)، آفیس (قرمز)، اکسل (سبز) و بینگ (زرد).

۱۵- استارباکس

والری اونیل، سخنگوی استارباکس در سال ۲۰۰۶ توضیح داد که تصویر لوگو یک پری دریایی است. از زمان لوگوی اوریجینال این شرکت در سال ۱۹۷۱ به بعد، تصویر لوگو ۳ بار تغییر کرده است. در لوگوی کنونی، کلمه ها حذف شده اند.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برند لوگو مورد استفاده قرار طراحی شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نام استقلال کِی و طی چه مراحلی انجام می‌شود؟

به‌دنبال واگذاری باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس، اخباری درباره تغییر نام یا به عبارت دیگر، اضافه شدن پسوند «خلیج فارس» به نام این باشگاه مطرح شد که در این گزارش به روند و زمان احتمالی این تغییرِ «احتمالی» پرداخته‌ایم.

دیروز مصادف با دهم اردیبهشت و روز ملی خلیج فارس، علی عسگری مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس که عمده سهام باشگاه استقلال را خریداری کرده است، با انتشار پیامی اعلام کرد: «پسوند خلیج فارس نقطه اشتراک تمامی شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس است و در راستای حفظ وحدت رویه، سیاست حاکمیت شرکتی و همچنین روز مبارک خلیج فارس، بر اساس تصمیم مالکان جدید تیم محبوب استقلال، به تیم استقلال خلیج فارس تغییر می‌یابد. این اقدام، گامی مهم برای اصلاح ساختار‌های اقتصادی، سودده کردن این باشگاه، حرکت استقلال خلیج فارس در تراز جهانی و ان‌شاءالله کسب توفیقات در شأن این تیم در عرصه‌های بین‌المللی است.»

بعد از اظهارات عسگری، این شایعه مطرح شد که نام جدید استقلال ممکن است در رقابت‌های بین‌المللی نظیر لیگ نخبگان (فرمت جدید لیگ قهرمانان آسیا) برای نماینده ایران مشکل ایجاد کند!

ابراهیم بازیان، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی دوشنبه شب در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره تغییر نام باشگاه استقلال گفت: برخی از باشگاه‌ها، چون شرکت دولتی هستند باید حتما پسوند آنها تغییر کند و می‌توانند این موضوع را پیشنهاد کنند و مخالفتی با آن نشده، اما تا زمانی که به طور رسمی درخواست نشود نمی‌توانیم آن را در قرارداد عنوان کنیم. برای تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس، درخواستی آمده که این موارد هم محل طرح و بحث است و می‌توانند هر پسوندی را مالکان در چارچوب قانون مطرح کنند. اگر نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر کند و منع قانونی نداشته باشد مورد ملاحظه قرار می‌گیرد.

رضا شاه‌منصوری، کارشناس حقوقی ورزشی درباره تغییر نام باشگاه استقلال مدعی شد: ما درباره نقطه جغرافیایی حرف می‌زنیم که بیش از دو - سه هزار سال قدمت و پیشینه تاریخی دارد، طبق ماده ۳۰ و ۳۵ قانون مدنی هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و انتفاع دارد؛ بنابراین وقتی هلدینگ خلیج فارس سهامدار عمده استقلال است می‌تواند نسبت به این دارایی خود، دخل و تصرفاتی داشته باشد. ضمن اینکه الحاق نام خلیج فارس، خدشه‌ای بر برند باشگاه ایجاد نمی‌کند.

وی درباره اینکه آیا اضافه شدن این نام در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا می‌تواند مشکل‌ساز شود، عنوان کرد: در ایران و آسیا نام بسیاری از تیم‌ها طوری است که قید مکان یا شهر در آن وجود دارد؛ بنابراین من با این استدلال مخالفم که شعار سیاسی است چرا که این نام (خلیج فارس) پیشینه تاریخی دارد و ابداً تحریک آمیز نیست. ضمن اینکه ما در ایران لیگ برتر را با پسوند خلیج فارس برگزار می‌کنیم. این موارد غیرسیاسی است.

در سوی دیگر، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگویی تلویزیونی در واکنش به تغییر نام باشگاه استقلال گفت: «این‌ها مواردی است که باید به طور رسمی به وزارت ورزش اعلام شود تا بررسی کنیم. اینگونه نیست که شایعه‌ای مطرح شود که مثلاً باشگاهی می‌خواهد اسمش را عوض کند. تا کنون به‌طور رسمی چنین چیزی از سوی مالکین دو باشگاه یعنی کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی خلیج فارس به ما اعلام نشده است.»

گرچه عسگری به طور رسمی از تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس خبر داد، اما تحقق این امر مراحل اداری دارد که باید روند آن طی شود.

مراحل این کار چیست؟

قرار است اولین مجمع باشگاه استقلال به زودی برگزار شود. البته برگزاری این مجمع با قوانین خاصی همراه است؛ در واقع باتوجه به اینکه باشگاه استقلال از این پس یک شرکت بورسی محسوب می‌شود، برای برگزاری مجامع باید از سازمان بورس مجوز بگیرد و از ۱۰ روز قبل‌تر تشریفات اداری آن باید برگزار شود.

انتظار می‌رود که این تشریفات قانونی انجام و اولین مجمع باشگاه استقلال به زودی برگزار شود. اولین اقدام برای تغییر نام این است که صورت‌جلسه‌ای تنظیم شود و پس از اینکه به امضای اعضای هیات رئیسه یا اعضای هیات مدیره رسید، مطابق اساسنامه شرکت و قانون تجارت یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال ماموریت پیدا کند تا مراحل تغییر نام را بر عهده بگیرد. او وظیفه دارد که بعد از انجام مراحل آنلاین و پرداخت هزینه‌ها به اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه کند و پروسه تغییر نام را انجام دهد.

پس از اینکه مراحل تغییر نام رسمی باشگاه استقلال انجام شد نامه‌های جداگانه‌ای به فدراسیون بین‌اللملی فوتبال (فیفا) و کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال خواهد شد تا تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس به اطلاع این دو نهاد مهم فوتبالی رسیده تا در مکاتبات و برنامه‌ریزی‌ها از نام جدید باشگاه استفاده شود.

اسناد و مدارکی که در سازمان ملل و نهاد‌های بین‌المللی مختلف ثبت شده به‌طور قاطع تاکید می‌کنند که نامی به جز خلیج فارس (Persian Gulf) وجود نداشته و نخواهد داشت و به طور حتم حضور استقلالِ خلیج فارس در میادین بین‌المللی کوچک‌ترین مشکلی را ایجاد نمی‌کند.

سید مهدی میرصالحی، مدیرکل سابق دفتر حمایت از مالکیت فکری و کارشناس عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت پیش‌تر درباره ثبت جهانی «خلیج فارس» گفته بود: «باتوجه به ثبت جهانی نام خلیج فارس در سازمان جهانی مالکیت فکری، هیچ کشور، دولت و سازمانی نمی‌تواند خلیج فارس را به اسم دیگری نامگذاری کند.»

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • (عکس) تصویری جذاب از انبار رنو در تهران در دهه ۵۰
  • تغییر نام استقلال کِی و طی چه مراحلی انجام می‌شود؟
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس