Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه اکنون واکسیناسیون افراد بالای ۱۲ سال در اولویت قرار دارد، گفت: در بازگشایی مدارس واکسیناسیون دانش آموزان اصل نیست.

به گزارش قدس آنلاین، قاسم جان بابایی اظهار داشت: در برخی از استان‌ها تعداد مراجعان به مراکز درمانی در برخی روزها نوسان دارد که این قابل انتظار است، زیرا پیک پنجم از استان‌های جنوب شرقی آغاز شد و استان‌های غربی دیرتر وارد این پیک شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اکنون در استان‌های غربی مراجعات کم و زیاد می‌شود و در استان سمنان نیز مراجعات سرپایی است و به بستری نمی‌انجامد.

جان بابایی ادامه داد: دلیل ثابت ماندن تعداد فوتی‌ها نیز ورود دیرتر برخی استان‌ها به پیک پنجم بود و اکنون در این استان‌ها مریض بد حال داریم.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اکنون روسیه، اوکراین و ترکیه سخت‌ترین روزها را از نظر تعداد مرگ و میر و میزان بستری می‌گذرانند.

وی افزود: اگر بیش از ۸۰ درصد جامعه واکسن بزنند و دوزهای بعدی نیز تزریق شود حلقه بیماری در کشور شکسته خواهد شد.

جان بابایی ادامه داد: جمعیت را باید طوری ایمن کنیم که ۲۳ درصدی که واکسن نزده‌اند موجب آسیب به ایمنی جامعه نشود و بتوانیم بیماری را کنترل کنیم.

وی گفت: دلیل اینکه در آمریکا دوباره بر تعداد بستری‌ها و مرگ و میر آنها افزوده شده جمعیتی بود که واکسن نزده بودند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: باید در گروه حساس جامعه نسبت به بیماری کرونا ایمنی بیشتری ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: شاید نتوانیم تعداد مبتلایان را کاهش دهیم، اما نگرانی ما موارد سرپایی نیست بلکه همه تلاش ما صفر شدن تعداد مرگ و میر است.

جان بابایی اضافه کرد: بیشترین واکسنی که در کشور تزریق شده از نوع ویروس کشته شده است.

وی افزود: البته انواع دیگری از واکسن نیز در کشور تزریق شد که برخی واردات آن یا قطع شد یا با تأخیر به ما دادند.

جان بابایی با بیان اینکه از مرداد به طور میانگین روزانه یک میلیون دوز واکسن تزریق کرده‌ایم، گفت: اکنون ضروری است که به سمت تزریق دوز سوم حرکت کنیم.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: همه کادر بهداشت و درمان، افراد بالای ۶۰ سال و گروه‌های حساس هر نوع واکسنی که دریافت کرده‌اند باید دوز سوم را نیز تزریق کنند.

جان بابایی گفت: اگر از تزریق دوز دوم آن‌ها شش ماه گذشته باشد دوز سوم به عنوان دوز یادآور در سامانه ثبت خواهد شد.

وی اضافه کرد: در کمیته کارشناسی ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفته شد دوز سوم به افراد بالای ۶۰ سال تزریق شود که اگر کمتر از ۶ ماه از دوز دوم آنها گذشته باشد میزان آنتی ژن تزریقی مانند دوز اول و دوم است، اما اگر بیش از ۶ ماه از دوز دوم آنها گذشته باشد میزان واکسن یادآور کمتر از دوز اول و دوم است.

جان بابایی گفت: توصیه می‌کنیم اگر واکسن دوز اول و دوم را از نوع ویروس کشته شده تزریق کرده‌اند دوز سوم نیز از همان نوع باشد، اما می‌توانند دوز سوم واکسن را به صورت دلخواه از هر واکسنی که می‌خواهند انتخاب کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: دوز سوم را می‌توان هم از نوع ویروس کشته شده و هم از نوع پروتئینی تزریق کرد.

وی افزود: ذخیره واکسن بسیار خوبی داریم و واکسن‌های تولید داخل ایمنی خوبی را ایجاد کرده‌اند و ذخیره واکسن برکت نیز بسیار مناسب است.

جان بابایی با بیان اینکه اکنون واکسیناسیون افراد بالای ۱۲ سال در اولویت قرار دارد گفت: در بازگشایی مدارس واکسیناسیون دانش آموزان اصل نیست و اگر دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال را واکسینه می‌کنیم هدف ما قطع چرخه ابتلاء است.

وی با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس به دلیل مشکلات اجتماعی که تعطیلی مدارس ایجاد می‌کند ضروری است، افزود: مدرسه محل مناسبی برای تکمیل واکسیناسیون دانش آموزان و اولیای آنها است.

جان بابایی ادامه داد: فاصله گذاری و رعایت بهداشت فردی در مدارس اصل است.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: از افرادی که علائم عادی دارند تست پی سی آر گرفته نمی‌شود و این تست فقط برای تصمیم گیری درباره بستری شدن فرد مبتلا است که به صورت رایگان در بیمارستان‌ها انجام می‌شود.

جان بابایی افزود: دلیلی ندارد مبتلایانی که نیاز به بستری شدن ندارند، تست پی سی آر دهند.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن معاون درمان وزارت بهداشت گفت دانش آموزان افراد بالای استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۴۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

دیگر خبرها

  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد