Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، مسکن را نیاز اساسی خانوارهای جامعه دانست.

حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی مسکن را نیاز اساسی خانوارهای جامعه دانست و گفت: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۰ سیستم بانکی مکلف به اعطای یک میلیون و ۲۰۰ هزار وام ساخت ۳۰۰ میلیونی مسکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش بانک مرکزی در رونق تولید مسکن و کاهش رکود در این بازار را تأثیرگذار خواند و بیان کرد: اگر تمام بانک‌های عامل ۳۰ تا ۴۰ درصد از اعتباراتشان را به حوزه مسکن اختصاص دهند، در این حوزه رونق شکل خواهد گرفت و این موضوع، در بسیاری از رشته‌های شغلی و تولیدی رونق بخش خواهد بود.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: بانک مرکزی در سال‌های گذشته مدیریت خوبی در هدایت اعتبارات به سمت تولید نداشت. بانک مرکزی باید همان حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد اعتباراتش را به مسکن اختصاص دهد که با تمکین به قانون بودجه امسال، این اتفاق امکان‌پذیر است.

حجت الاسلام میرتاج‌الدینی درباره آمار پایین تسهیلات مرتبط با مسکن نسبت به دیگر تسهیلات اظهار کرد: این مسئله با سیاست‌های دولت ارتباط مستقیمی دارد. برای نمونه آخوندی، وزیر راه و شهرسازی وقت، اعتقادی به دخالت دولت در بخش مسکن نداشت که قیمت خانه سر به فلک کشید. متأسفانه در دولت گذشته شاهد برنامه‌ریزی درستی در این حوزه نبوده‌ایم.

وی یادآور شد: در حال حاضر مقدمات نهضت ساخت مسکن در کشور آغاز شده و یک دولت کارآمد باید در جهت رفع نیازهای اساسی مردم حرکت کند. تأمین مسکن برای مردم در اصول قانون اساسی ذکر شده و دولت لازم است تسهیلات ساخت آن را فراهم کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مجلس در بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ تسهیلاتی با عنوان تسهیلات ساخت و نوسازی مسکن را برای ساخت یک میلیون ۲۰۰ هزار واحد مسکونی پیش بینی کرد که بر اساس آن، بانک مرکزی و سیستم بانکی مکلف به اعطای یک میلیون ۲۰۰ هزار وام ساخت و اختصاص ۳۶۰ هزارمیلیارد تومان شدند. کارشناسان می‌گویند پس از گذشت ۷ ماه از سال، بانک‌ها هنوز یک فقره وام ساخت ۳۰۰ میلیونی مسکن را اعطا نکرده‌اند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک مرکزی یک میلیون ۲۰۰ هزار وام ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۴۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد