Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون درمان وزارت بهداشت گفت: هنوز در پیک پنجم کرونا هستیم اما در مجموع روند بستری شدن رو به کاهش است.
به گزارش خبرگزاری آریا، قاسم جان بابایی افزود: البته در برخی از استان‌ها تعداد مراجعان به مراکز درمانی در برخی روز‌ها نوسان دارد که این قابل انتظار است، زیرا پیک پنجم از استان‌های جنوب شرقی آغاز شد و استان‌های غربی دیرتر وارد این پیک شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: اکنون در استان‌های غربی مراجعات کم و زیاد می‌شود و در استان سمنان نیز مراجعات سرپایی است و به بستری نمی‌انجامد.
وی ادامه داد: دلیل ثابت ماندن تعداد فوتی‌ها نیز ورود دیرتر برخی استان‌ها به پیک پنجم بود و اکنون در این استان‌ها مریض بد حال داریم.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اکنون روسیه، اوکراین و ترکیه سخت‌ترین روز‌ها را از نظر تعداد مرگ و میر و میزان بستری می‌گذرانند.
وی افزود: اگر بیش از 80 درصد جامعه واکسن بزنند و دوز‌های بعدی نیز تزریق شود حلقه بیماری در کشورمان شکسته خواهد شد.
آقای جان بابایی ادامه داد: جمعیت را باید طوری ایمن کنیم که 23 درصدی که واکسن نزده اند موجب آسیب به ایمنی جامعه نشود و بتوانیم بیماری را کنترل کنیم.
وی گفت: دلیل اینکه در آمریکا دوباره بر تعداد بستری‌ها و مرگ و میر آن‌ها افزوده شده جمعیتی بود که واکسن نزده بودند.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: باید در گروه حساس جامعه نسبت به بیماری کرونا ایمنی بیشتری ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: شاید نتوانیم تعداد مبتلایان را کاهش دهیم، اما نگرانی ما موارد سرپایی نیست بلکه همه تلاش ما صفر شدن تعداد مرگ و میر است.
آقای جان بابایی اضافه کرد: بیشترین واکسنی که در کشور تزریق شده از نوع ویروس کشته شده است.
وی گفت: البته انواع دیگری از واکسن نیز در کشور تزریق شد که برخی واردات آن یا قطع شد یا با تاخیر به ما دادند.
او با بیان اینکه از مرداد به طور میانگین روزانه یک میلیون واکسن تزریق کرده ایم گفت: اکنون ضروری است که به سمت تزریق دوز سوم حرکت کنیم.
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: همه کادر بهداشت و درمان، افراد بالای 60 سال و گروه‌های حساس هر نوع واکسنی که دریافت کرده اند باید دوز سوم را نیز تزریق کنند.
وی گفت: اگر از تزریق دوز دوم آن‌ها شش ماه گذشته باشد دوز سوم به عنوان دوز یادآور در سامانه ثبت خواهد شد.
وی اضافه کرد: درکمیته کارشناسی ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفته شد دوز سوم به افراد بالای 60 سال تزریق شود که اگر کمتر از شش ماه از دوز دوم آن‌ها گذشته باشد میزان آنتی ژن تزریقی مانند دوز اول و دوم است، اما اگر بیش از شش ماه از دوز دوم آن‌ها گذشته باشد میزان واکسن یادآور کمتر از دوز اول و دوم است.
آقای جان بابایی گفت: توصیه می‌کنیم اگر واکسن دوز اول و دوم را از نوع ویروس کشته شده تزریق کرده اند دوز سوم نیز از همان نوع باشد، اما می‌توانند دوز سوم واکسن را به صورت دلخواه از هر واکسنی که می‌خواهند انتخاب کنند.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: دوز سوم را می‌توان هم از نوع ویروس کشته شده و هم از نوع پروتئینی تزریق کرد.
وی افزود: ذخیره واکسن بسیار خوبی داریم و واکسن‌های تولید داخل ایمنی خوبی را ایجاد کرده اند و ذخیره واکسن برکت نیز بسیار مناسب است.
آقای جان بابایی با بیان اینکه اکنون واکسیناسیون افراد بالای 12 سال در اولویت قراردارد گفت: در بازگشایی مدارس واکسیناسیون دانش آموزان اصل نیست و اگر دانش آموزان 12 تا 18 سال را واکسینه می‌کنیم هدف ما قطع چرخه ابتلا است.
وی با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس بدلیل مشکلات اجتماعی که تعطیلی مدارس ایجاد می‌کند ضروریست افزود: مدرسه محل مناسبی برای تکمیل واکسیناسیون دانش آموزان و اولیای آنهاست.
وی ادامه داد: فاصله گذاری و رعایت بهداشت فردی در مدارس اصل است.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: از افرادی که علائم عادی دارند تست پی سی آر گرفته نمی‌شود و این تست فقط برای تصمیم گیری درباره بستری شدن فرد مبتلا است که به صورت رایگان در بیمارستان‌ها انجام می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی افزود: دلیلی ندارد مبتلایانی که نیاز به بستری شدن ندارند تست پی سی آر دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا د ز سوم واکسن معاون درمان وزارت بهداشت گفت پیک پنجم استان ها دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟