Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی این پارک در همکاری مشترک با وزارت تعاون،کار و امور اجتماعی، صندوق جمعیت سازمان ملل، وزارت ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی، کارگاه " آموزش مهارت های زندگی به منظور افزایش اشتغال پذیری و تاب آوری روانی زنان و جوانان" را برگزار می کند.

این طرح از تاریخ ١٥ تا ١٩ آبان ماه ۱۴۰۰ به صورت رایگان و در قالب کارگاه های آنلاین برای ٦ استان چهارمحال بختیاری، کرمان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان و کردستان برگزار شده و زنان سرپرست خانوار، جوانان و افرادی که جزو جمعیت غیر فعال هستند را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 افرادی که تاکنون برای اشتغال اعلام آمادگی نکردند به عنوان جمعیت غیرفعال در نظر گرفته می‌شوند که مجموع این افراد بیکار و در جستجوی کار در این طرح از طریق مهارت‌های زندگی در رویکرد اشتغال پذیری مشارکت داشته و در نهایت از جمعیت غیر فعال به جمعیت فعال تبدیل می شوند.

برچسب‌ها کردستان کرمان چهارمحال وبختیاری وزارت ورزش و جوانان بویراحمد مهارت اموزی کرمانشاه لرستان کسب و کار آنلاین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان کرمان چهارمحال وبختیاری کردستان کرمان چهارمحال وبختیاری وزارت ورزش و جوانان بویراحمد مهارت اموزی کرمانشاه لرستان کسب و کار آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز

ژیلا خدادادی گفت: این آزمون با حضور ۴۵ نفر از هنرمندان و تولیدکنندگان متقاضی دریافت و تمدید مجوز(کارت صنعتگری) در رشته گلیم بافی برگزار شد و اولین مرحله از فرآیند اعطاء مجوز به این صنعتگران است.

به گفته معاون صنایع‌دستی استان البرز در مراحل بعدی بازدید‌های پسینی از محل تولید پذیرفته‌شدگان صورت گرفته و فعال بودن واحدهای تولیدی مورد رصد و تأیید قرار می گیرد.

 او افزود: این آزمون‌ها به طور تقریبی هر ۵۰ روز یکبار برگزار می‌شوند و کارشناسان این حوزه ناظر بر آزمون‌ها هستند.

خدادادی با بیان اینکه استان البرز با حدود بیش از هزار صنعتگر فعال گلیم یکی از مراکز مهم تولید گلیم در کشور است، گفت: ۹۸ درصد تولیدکنندگان گلیم استان را بانوان تشکیل می‌دهند. 

معاون صنایع دستی استان البرز اظهار کرد: اداره کل و معاونت صنایع دستی از این هنرمندان حمایت هایی چون دعوت به نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها  معرفی برای دریافت تسهیلات، معرفی تولیدکنندگان فعال به متقاضیان و خریداران گلیم، معافیت های مالیاتی و ... به عمل می‌آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است