Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از این پایگاه، ژاپنی، بودجه حیاتی بانک جهانی برای خدمات بهداشت عمومی افغانستان، در ماه اوت به عنوان بخشی از مجموعه تحریم های اعمال شده بر طالبان به رهبری ایالات متحده در پی خروج هرج و مرج این کشور قطع شد. بدون بودجه جایگزین، بیمارستان های سراسر کشور اکنون با کمبود دارو روبه‌رو هستند و کارکنان بدون حقوق کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که جنگ در حال حاضر به پایان رسیده است، افغان ها خود را بین حاکمان جدید خود و تحریم تحت رهبری ایالات متحده محصور می بینند. برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد پیش بینی می کند که اگر در این کشور تغییری صورت نگیرد، حدود نیمی از ۳۸ میلیون نفر تخمین زده شده افغانستان در ماه های زمستان آینده با گرسنگی حاد مواجه خواهند شد.

بحران انسانی که اکنون در حال شکل‌گیری است، اساسا ساخته‌ انسان است و قابل اجتناب است که مستقیما از تصمیم‌های سیاسی حکومت و ایالات متحده سرچشمه می‌گیرد. هر دو این عوامل (دولت و آمریکا) قدرت و اختیار را دارند تا از فاجعه بیشتر برای مردم افغانستان جلوگیری کنند.

در حال حاضر گزارش هایی از افزایش گرسنگی در مناطق روستایی ولایات غربی مانند بادغیس، فاریاب و هرات وجود دارد که تا کنون بیشترین آسیب را از خشکسالی متحمل شده اند. اما حتی در پایتخت با منابع بهتر، نشانه های فقر و گرسنگی در حال گسترش است.

عبیدالله بهیر، استاد مطالعات صلح در دانشگاه آمریکایی در کابل که اکنون تعطیل شده است می گوید: "ایالات متحده با حفظ تحریم خود علیه طالبان، در خطر محکوم کردن مردم افغانستان به بدبختی مطلق است و همه دستاوردهای ۲۰ سال گذشته ممکن است پشت سر هم از بین بروند."

بهیر هشدار می دهد که تحریم ها ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد و حمایت از طالبان را تقویت کند. افغان ها از آنجایی که اکنون مستصل هستند مجبور خواهند شد تا به هرحکومتی در این کشور وابسته باشند.

یکی از معیارهای کاهش تحریم که جامعه بین‌المللی به دقت آن را دنبال می‌کند این است که آیا طالبان در نحوه رفتار خود با زنان و دختران افغان تعدیل خواهد کرد یا خیر.

برچسب‌ها تحریم افغانستان بحران مالی فقر مرگ و میر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم افغانستان بحران مالی تحریم افغانستان بحران مالی فقر مرگ و میر ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۷۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی 13 میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی 13 میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ های " ای 4 بی" E-4B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه 1970 برای سناریوهای مختلف یک جنگ هسته ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک 4 فروند از این هواپیماها که به "ای 4 بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

عکس آرشیوی از هواپیمای روز قیامت ای 4 بی/ رویترز

این هواپیماها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای 4 بی) دهه 1970 شود که به پایان خدمت خود نزدیک می شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می شود و انتظار می رود در سال 2036 تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را  لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند. 

E-4B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-4B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان ها اداره می کند. 

این هواپیماها از ناوگان هواپیماهای جامبو جت بوئینگ 747-200 با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آنها به طور فزاینده ای دشوار و گران شده است.

انتظار می رود E-4B در اوایل دهه 2030 به پایان عمر مفید خود برسد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ساخت هواپیمای "روز قیامت" در روسیه دستور رئیس جمهور روسیه برای ساخت دو فروند هواپیمای "روز رستاخیز" هواپیمای روز قیامت چیست؟

دیگر خبرها

  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • آیا چین می‌تواند؟
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • به وقتِ بیداری