Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@23:34:11 GMT

باکو علاقمند به توسعه روابط با تهران

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۹۷۵۶۳

جیحون بایرام اف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان تاکید کرد؛ باکو علاقمند به توسعه روابط با تهران با توجه به اشتراکات فراوان دو کشور در زمینه‌های مختلف است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جیحون بایرام اف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان تاکید کرد؛ علاقمند به توسعه روابط با ایران هستیم و همکاری‌های زیادی پیش روی دو کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جیحون بایرام اف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما در باکو درباره آینده روابط دو کشور گفت: می‌توانم بگویم با توجه به اشتراکات فراوان دو کشور، طرح‌های زیادی برای همکاری‌های دوجانبه وجود دارد.
وی افزود: مطمن هستم که روابط خوب گذشته را می‌توانیم بر اساس حسن همسایگی توسعه دهیم.
وزیر خارجه جمهوری آذربایجان با تاکید بر ادامه گفتگو‌های دیپلماتیک مسولان وزارت خارجه دو طرف گفت:از گفتگو‌های رسمی و غیر رسمی دیپلماتیک هفته‌های اخیر خرسندیم و با گفتگو‌های تلفنی همکار محترم خودم (امیر عبداللهیان) اعتقاد داریم برخی مباحث قابل حل است.
وی افزود: اختلاف نظر میان همه‌ی کشور‌ها محتمل است و هیچ کشوری از این قاعده مستثنی نیست و حتی ممکن است میان کشور‌های همسایه هم باشد، اما مناسبت‌های نزدیک و همسایگی ما با ایران نشان داده با گفتگو می توان برخی این اختلاف نظر‌ها را رفع کرد.
جیحون بایرام اف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان با اشاره به لزوم توسعه روابط دو کشور درپایان گفت: اولویت سیاست خارجی جمهوری آذربایجان حفظ و توسعه روابط با کشور‌های همسایه به ویژه جمهوری اسلامی ایران است و باتوجه زمینه‌ها و ظرفیت‌های فراوان همکاری‌های دو جانبه و پیشینه همیشه مثبت این روابط، در آینده نیز شاهد توسعه روابط دو کشور خواهیم بود. برچسب ها: باکو ، جیحون بایرام اف ، ایران ، روابط

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: باکو ایران روابط توسعه روابط دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۷۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است

وزیر امور خارجه گفت: روابط جمهوری اسلامی ایران با قاره آفریقا بر اعتقاد عمیق و پایبندی عملی به احترام متقابل و منافع مشترک مبتنی است.

به گزارش ایسنا، حسین امیر عبداللهیان در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به برگزاری دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در تهران نوشت: «روابط جمهوری اسلامی ایران با قاره آفریقا بر اعتقاد عمیق و پایبندی عملی به احترام متقابل و منافع مشترک مبتنی است.

آسیا و آفریقا با برخورداری از ظرفیت‌های بزرگ در عرصه‌های مختلف می‌توانند روند‌های کلان سیاسی و اقتصادی جهان را رقم زنند و به موتور توسعه و پیشرفت پایدار مبتنی بر عدالت و برابری مبدل شوند؛ ایران در قلب منطقه غرب آسیا، از نقش و جایگاه ویژه‌ای در این تحول راهبردی برخوردار است.

دو رویداد مهم دومین اجلاس ایران و آفریقا و نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران، اکسپو۲۰۲۴ تهران، فرصتی ارزشمند برای تحقق این اهداف مهم است.»

دیگر خبرها

  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است