Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: کارفرما را نمی‌توان الزام کرد چراکه کارفرما از نحوه کار باخبر است و اجرای دورکاری بستگی به نوع کار دارد.

توران ولی‌مراد، مدیر شورای همکاری زنان، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا، درباره استمرار دورکاری زنان، گفت: خانم‌ها در دورکاری فرصت خوبی را برای مدیریت فرزندان و یا حتی تصمیم به بارداری داشتند چراکه علاوه بر انجام کار از راه دور، توانستند کنار فرزندان‌شان باشند و نگران از دست دادن شغل و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نیز نباشند.

او افزود: در قانون پنجم توسعه، دولت موظف شده بود که برای دورکاری زنان زیرساخت‌های لازم فراهم کند اما این موضوع به تاخیر افتاده بود حتی در این زمینه آئین نامه‌ لازم هم مصوب شده بود و جزئیات اجرای دورکاری با اولویت قرارگرفتن زنان از نظارت تا پیگیری کارها نوشته شده بود.

ولی‌مراد ادامه داد: آیین نامه دورکاری، سال 89 مصوب شد و تبصره ماده 4 مشخص کرده که اولویت دورکاری با زنانی است که فرزند معلول، فرزند زیر 6 سال دارند و یا باردار هستند.

مدیر شبکه ایران زنان بیان کرد: کرونا فرصتی بود که بستر لازم برای دورکاری فراهم شود اما بعد از فروکش کردن کرونا بخشنامه حضور کارمندان در محل کار صادر شد و در اینجا معاونت زنان تقاضای این را داشت در ارتباط با زنانی که فرزند زیر 6 سال دارند و فرزندان دبستانی دارند بخشنامه بازگشت به کار اجرا نشود.

وی اضافه کرد: بعد پیگیری معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، معاون امور استخدامی کشور قبول کردند تا جایی‌که امکان دارد و مافوق موافق است دورکاری مادرانی که فرزندان خردسال و دبستانی دارد ادامه داشته باشد.

ولی‌مراد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه استمرار دورکاری زنان توافق با کارفرماست یا کارفرما طبق قانون ملزم بر اجرای دورکاری زنان است؟ تصریح کرد: کارفرما را نمی‌توان الزام کرد چراکه کارفرما از نحوه کار باخبر است به عنوان مثال دورکاری اساتید دانشگاه شاید در بخشی از فعالیت ها برقرار باشد ولی اجرای دورکاری بستگی به نوع کار دارد اما خوشبختانه در این دوره زیرساخت دورکاری که در برنامه پنجم توسعه گفته شده بود، عملیاتی شد و ریاست هر مجموعه براساس نوع کاری که از افراد می‌خواهد مجاز است تصمیم بر استمرار اجرای دورکاری بگیرد.

مدیر شورای همکاری زنان در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر اینکه دورکاری زنان چه تاثیری در بحث فرزندآوری و جمعیت دارد؟ اظهار کرد: مسئله جمعیت و فرزندآوری یک موضوع تک بعدی نیست و ابعادی مختلفی در این حوزه تاثیر گذار است. مسئله دورکاری یکی از عوامل موثر در این خصوص است چراکه مادر در خانه علاوه بر انجام کار در کنار فرزندش قرار دارد.

او درباره اجبار دورکاری زنان برای کارفرمایان، خاطرنشان کرد: دورکاری کلا امکان اجباری شدن برای کارفرمایان را ندارد و باید در این خصوص کارفرما برحسب نوع کار تصمیم‌گیری کند چراکه برخی از کارها امکان دورکاری ندارد.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان بارداری قانون دولت ایران خانواده معاون برنامه پنجم توسعه مادران شاغل دورکاری مادران دورکاری زنان اجرای دورکاری دورکاری زنان نوع کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۰۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکصد و دومین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه دوره ‌های کوتاه مدت و کمیته تعیین شهریه دانشگاه برگزار شد.

علیرضا خیابانی سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه و دبیر کارگروه با اعلام این خبر به تشریح اهداف دوره پسیو فیبر نوری به عنوان یکی از دوره ‌های کاربردی مهم و مصوب این جلسه از کارگروه پرداخت و اظهار داشت: هدف از اجرای این دوره، آموزش کامل عملیات کامل کابل‌ کشی، مفصل‌ بندی، تست و راه ‌اندازی فیبر نوری است و شایستگی ‌هایی که مهارت‌ جویان با شرکت در این دوره کسب می‌ کنند شامل آشنایی با تجهیزات پسیو فیبر نوری، مراحل کار با دستگاه فیوژن و انجام عملیات فیوژن زنی و تست و اندازه ‌گیری میزان افت خطوط فیبر نوری و آشنایی با کارکرد قلم نوری و تجهیزات پسیو است و این دوره برای اولین بار تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان برگزار می شود.

سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علاوه بر این دوره، ‌مجوز دوره‌ های دیگری نظیر مدیریت منابع انسانی، تحلیل رفتار کارکنان با مدل دیسک، تولید گیاهان آپارتمانی و متصدی کافی شاپ صادر شده که علاق‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و کسب اطلاعات بیشتر به پرتال دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی https://sto.uast.ac.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6096890

دیگر خبرها

  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • شورای تامین مجوز حضور زنان را صادر نکرد؛ ترکش‌های حواشی بازی پرسپولیس و سپاهان؟
  • تخصیص زمین به خانواده ۳ فرزند به بالا در استان همدان
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • مشکلات طرح جوانی جمعیت از زبان یکی از مادران مشمول طرح
  • امام جمعه اهواز: هر روز در غرب ظلم به زنان بیشتر می‌شود/ درصد خودکشی در زنان آمریکایی 50 درصد افزایش داشته/ همه قوانینی که در غرب اجرا کردند، به ضرر زنان بوده/ پدران و مادران باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد