Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به نقش مهم مشاغل خانگی در اقتصاد شهری، از عدم وجود شبکه‌سازی به‌عنوان حلقه مفقوده کسب‌وکارهای مردمی یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، نرجس نیازمند در حاشیه همایش نقش رسانه‌ها در رونق کسب‌وکارهای مردمی اظهار داشت: بانوان کارآفرین در مشاغل خانگی قم آشنایی چندانی با بازارهای اینترنتی و کسب‌وکارهای مجازی جهت عرضه محصولات خود ندارند و به همین علت بازدهی این تولیدات کمتر از ظرفیت واقعی آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر تحولات دنیای معاصر با رشد روزافزون تکنولوژی و تغییر شیوه‌های رایج برخی فعالیت‌های اقتصادی، ادامه داد: برای اینکه کسب‌وکار کارآفرینان مشاغل خانگی از رونق موردنظر نیفتد، لازم است تا با حمایت دستگاه‌های متولی بازارچه‌های مجازی و فیزیکی عرضه تولیدات این افراد فراهم شود.

وی با اشاره به تشکیل کمیته بانوان و خانواده در شورای اسلامی شهر قم، یادآور شد: تأمین معیشت پایدار زنان سرپرست خانوار یکی از دغدغه‌های همیشگی مجموعه مدیریت شهری است و این کمیته می‌تواند در تسهیل فضای کسب‌وکار زنان کارآفرین شهری اقدامات مطلوبی انجام دهد.

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر قم اضافه کرد: آموزش مهارت و کمک به اشتغال کارآفرینان مشاغل خانگی از طریق ایجاد بازارچه‌های عرضه محصولات از راهکارهایی است که می‌تواند به درآمد پایدار این افراد در شرایط سخت اقتصادی کمک کند.

وی شبکه‌سازی را حلقه مفقوده مشاغل خانگی دانست و تصریح کرد: با شبکه‌سازی در مشاغل خانگی ضمن مشخص شدن مسیر آینده این فعالیت‌ها در آینده، پایداری و ماندگاری این مشاغل نیز تثبیت می‌شود.

نیازمند با تأکید بر ضرورت ساماندهی فعالیت‌های جزیره‌ای در مشاغل خانگی کارآفرینان شهری، گفت: مشاغل خانگی به خاطر نوع فعالیتی که دارد با تسهیلات اندکی به مرحله درآمدزایی می‌رسد. در حد توان شهر قم می‌بایست سهم مشاغل خانگی در اقتصاد شهری توسعه یابد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشاغل خانگی مشاغل خانگی شبکه سازی شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان؛  رئیس کل دادگستری استان گیلان در دیدار با محمد دوستار سرپرست دانشگاه  گیلان با تبریک روز معلم و قدردانی از جایگاه و شان رفیع معلم، استاد  و اهمیت علم آموزی گفت: امنیت و آرامش دانشجو باید مورد توجه دانشگاه قرار گیرد و از  هرگونه دسته بندی و گروه بندی در دانشگاه‌ها اجتناب شود.
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی با بیان اینکه دانشگاه باید با تولید مقالات علمی مناسب و تحلیل‌های کارشناسی در کاهش آسیب‌های اجتماعی جامعه موثر باشد، افزود: دادگستری گیلان این آمادگی و توانایی را دارد که در کنار پژوهش‌های حقوقی زمینه استفاده از ظرفیت همکاران قضایی با حضور در بین دانشجویان را فراهم کند و انتظار می‌رود دانشگاه نیز با تولید مقالات علمی مناسب و تحلیل‌های کارشناسی به کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمک کند.
در ادامه این دیدار تفاهم نامه همکاری بین دادگستری  و دانشگاه گیلان برای ارتقای سلامت جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی امضا شد. 

دیگر خبرها

  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت