Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- کارشناس بازار سرمایه گفت: ممنوعیت ورود لوازم خانگی خارجی سبب می‌شود که وضعیت برخی از نماد‌های تولیدکننده لوازم خانگی در شرایط بهتری قرار بگیرد.

 کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه با تحلیل نماد‌های شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی در بورس بیان کرد: در حوزه لوازم خانگی در بورس ۶ نماد قابل بررسی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمادهای لپارس، لخانه، لابسا، لبوتان، لخزر و لازما از جمله این نماد‌ها هستند.

کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند تغییرات سودآوری این شرکت‌ها افزود: با توجه به رشد قیمت دلار در سال ۹۶، در سال ۹۷ رشد سود عملیاتی اکثر این شرکت‌ها بالا بوده است، به طوری که لخانه ۷۸۷ درصد سود عملیاتی بیشتری نسبت به سال قبل‌تر یعنی ۹۶ شناسایی کرده بود.

او در ادامه افزود: البته این رشد فقط به یک شرکت محدود نشد و در سال ۹۷ اکثر شرکت‌های گروه لوازم خانگی وضعیت مطلوبی داشته اند که در نمودار به طور دقیق قابل مشاهده است. اما بعد از لخانه به ترتیب لابسا و لخزر رشد ۳۱۶ و ۳۷۷ درصدی در سود عملیاتی خود داشته اند که بیشترین رشد در سال ۹۷ بود است. سال ۹۹ نیز که دلار رشد داشت و از حدود ۱۴ هزار تومان به ۳۲ هزار تومان نیز رسید، سبب شد شرکت‌ها سود عملیاتی مناسبی داشته باشند (در نمودار زیر با رنگ آبی مشخص شده است). در کل در حوزه سود عملیاتی ضعیف‌ترین عملکرد برای نماد لازما و بهترین عملکرد برای لخانه بوده است.

   

​​

آسایش در رابطه با رشد سود هر سهم در نمادهای لوازم خانگی اظهار کرد: در سال ۹۷ لابسا سود بسیار خوب و مناسبی را به ازای هر سهم شناسایی کرد. اما لازما در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ کاهش سود هر سهم را داشته است. لپارس نیز در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۵۶ درصد کاهش سود در هر سهم را داشته است و بقیه نماد‌ها شرایط مطلوبی داشته اند.

   

​​

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: موضوع بعدی که می‌توان این شرکت‌ها را با یکدیگر بررسی و مقایسه کرد درصد رشد قیمت سهام این شرکت‌ها است. بیشترین رشد این شرکت‌ها مربوط به سال ۹۸ بوده است. لپارس در سال ۹۸ هزار و ۲۷۴ درصد رشد قیمتی داشته و بعد از آن لبوتان در جایگاه دوم قرار گرفته است. همچنین در سال ۹۹ لابسا وضعیت مناسبی را در بازار داشته است. در این سه سال نیز تنها یک سال نماد لخانه کاهش ۲۵ درصدی را در انتهای سال خود داشته است.

​​

آسایش در ادامه در رابطه با نرخ رشد این نماد‌ها نیز گفت: نرخ رشد لابسال در بحث سود هر سهم بسیار مناسب بوده است که آن نیز به دلیل سودی بوده که در سال ۹۷ شناسایی کرده است. در کل میانگین نرخ رشد این شرکت‌ها وضعیت مناسبی دارند و در حوزه‌های مختلف نرخ رشد مثبتی را داشته اند.

​​

او در آخر تصریح کرد: ممنوعیت ورود لوازم خانگی کره جنوبی سبب می‌شود که وضعیت این نماد‌ها در شرایط بهتری قرار گیرند و شرکت‌ها‌یی که رشد سود عملیاتی مناسبی داشته اند مثل شرکت لخانه، لابسال و لخزر می‌توانند شرایط خوبی را تجربه کنند. البته ذکر یک نکته ضروری است که این ممنوعیت شامل لوازمی است که در داخل کشور تولید می‌شود. بنابراین شرکت‌های که این لوازم را تولید می‌کنند مانند لپارس و لخزر می‌توانند وضعیت بهتری داشته باشند.

    باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارشناس بازار سرمایه لوازم خانگی سود عملیاتی شرکت ها داشته اند سال ۹۷ نرخ رشد نماد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۱۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ شاخص هم وزن نیز با ۴ هزار و ۶۵۰ واحد افزایش معادل ۶۱ صدم درصد در محدوده ۷۶۳ هزار و ۶۵۵ واحد قرار گرفت.
نماد‌های فملی، شبندر، فایرا، جم، سدشت، کویر و خزامیا از نماد‌های تاثیر گذار مثبت بر شاخص کل بورس بودند. اما نماد‌های پارسان، فولاد، کگل، شپدیس و بوعلی با تاثیر منفی از افزایش بیشتر شاخص کل ممانعت کرد.
نماد‌های ذوب، خزامیا، فولاد، کاما، کساپا، خودرو و فاذر هم از نماد‌های پرتراکنش بر بازار سهام بودند.
شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۱۱۶ واحد افزایش به عدد ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحد رسید.
نماد‌های فجهان، شگویا، وسپهر، مادیرا، سپیدار و فغدیر از نماد‌های با تاثیر مثبت و نماد‌های آریا، آریان، ساروج، بپاس و بمپنا از نماد‌های با تاثیر منفی بر بازار فرابورس امروز بودند.
بازار امروز سهام شاهد ۴۳۴ نماد مثبت برابر ۳۷۳ نماد منفی بود. ۹۶ صف خرید مقابل ۲۸ صف فروش تشکیل شد. خالص ورود و خرج پول حقیقی هم امروز به مثبت ۱۶۱ میلیارد تومان رسید.
معامله گران امروز ۹ میلیارد و ۲۹۰ میلیون سهام را به ارزش ۴ هزار و هشت میلیارد تومان دست به دست کردند.
ارزش دلاری امروز بازار سرمایه نیز ۲۳۶ میلیارد دلار بود.

دیگر خبرها

  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
  • آتش سوزی مغازه لوازم خانگی در فریمان
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد