Web Analytics Made Easy - Statcounter

اشتغال ۶ هزار نفر در بخش صنعت پیش‌بینی می‌شود

به گزارش ایرنا، اردبیل با وجود اینکه جزو استان‌های صنعتی به شمار نمی‌آید، افزون بر یک‌هزار و ۴۵ واحد تولیدی با اشتغال بیش از ۲۵ هزار نفر و سرمایه‌گذاری بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد ریال در این استان وجود دارد که حدود ۷۳ درصد فعال هستند.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۶ هزار نفر در بخش صنعت این استان مشغول به کار شوند، گفت: از این تعداد تاکنون زمینه اشتغال سه هزار و ۵۰۰ نفر فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیوک جهانی تشریح کرد: بر اساس آخرین پایش‌های صورت گرفته، در حال حاضر حدود ۳۰۰ واحد تولیدی واجد شرایط برای دریافت تسهیلات بانکی در استان اردبیل وجود دارد که در دست پیگیری و اقدام است.

وی با اشاره به تاثیر احیای واحدهای راکد در افزایش اشتغال صنعتی در استان اردبیل، بیان کرد: برای رونق دوباره واحدهای تولیدی که تعطیل شده بودند، ۱۱۱ واحد قابل احیا در سال‌جاری شناسایی شد که از میان آنها ۸۷ مورد در دستور کار قرار گرفت و از این بین ۳۵ مورد احیا شد.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل افزود: علاوه بر اینها برای ۳۵ واحد دیگر مصوبات لازم صادر شده و در دست پیگیری است که برخی از آنها البته مشکلات دیگری هم دارند و به جد پیگیری می‌شود تا پایان سال‌جاری مابقی این واحدها نیز راه‌اندازی شوند.

۲ هزار میلیارد ریال به راهداری اختصاص می‌یابد

استان اردبیل در مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر انواع راه‌ مانند بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که ارزش ریالی امروز آنها به بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد می‌رسد اما  تخصیص اعتبار کم برای بهسازی، نوسازی و نگهداری از آنها یکی از عمده‌ترین مشکلات در این حوزه به شمار می‌رفت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان اردبیـل در این زمینه گفت: در سفر رئیس‌جمهوری به این استان ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای منطقه در نظر گرفته شد.

کلیم‌الله وثوقـی افزود: از این میزان هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برای مرمت و بهسازی راه‌های روستایی و ۴۰۰ میلیارد ریال نیز برای رفع و اصلاح نقاط حادثه‌خیز در نظر گرفته شده که امیدواریم با تخصیص بموقع این اعتبارات شاهد مرتفع شدن مشکلات در این زمینه باشیم.

وی با بیان اینکه میانگین عمر آسفالت راه‌های روستایی استان اردبیل بیش از ۲۰ سال است، اظهار کرد: آسفالت یک هزار و ۷۵۰ کیلومتر از راه روستایی استان به مرور زمان تخریب و خراب شده است که نیاز به مرمت و بازسازی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای بیان کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه کشور باید راه ارتباطی روستاهای بالای ۵۰ خانوار بهسازی و آسفالت می‌شدند اما هنوز راه ارتباطی ۴۰ روستای بالای ۵۰ خانوار در استان اردبیل هنوز مرمت و آسفالت نشده است.

۵۰ درصد واحدهای صنفی تولیدی از کرونا متضرر شدند

پیش‌تر حدود ۵۵ هزار واحد صنفی در استان اردبیل وجود داشت اما بنابر آخرین آمارهای اعلامی از سوی مسئولان در حال حاضر ۵۰ هزار واحد صنفی در قالب ۱۱۶ اتحادیه و ۶ اتاق اصناف در این استان فعالیت دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در نشستی با مسئولان اتاق اصناف اردبیل گفت: شیوع ویروس کرونا موجب بروز مشکلات بسیاری برای واحدهای صنفی در ۲ سال گذشته شد و بیش از ۵۰ درصد واحدهای تولیدی صنفی متضرر شدند.

رامین صادقی بیان کرد: بر این اساس ارایه تسهیلات بانکی به واحدهای صنفی متضرر در نظر گرفته شد و در این راستا در مجموع یک‌هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی با نرخ سود ۱۲ درصد به حدود ۲ هزار واحد پرداخت شد.

وی افزود: در سال گذشته نیز تسهیلاتی از محل رونق تولید برای واحدهای صنعتی پرداخت شد و ما توانستیم ۴۵ درصد بیش از سهم استان اردبیل برای این واحدها جذب کنیم و از این نظر استان اردبیل در رتبه دوم قرار گرفت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل اظهار کرد: این تسهیلات یارانه‌دار تنها مختص واحدهای صنعتی است و از این رو انتظار می‌رود طی رایزنی با مسئولان ذی‌ربط بتوانیم از این تسهیلات برای اصناف تولیدی نیز بهره‌مند شویم؛ چرا که صنوف تولیدی در ۲ سال گذشته با وجود شرایط حاکم در جامعه، قدم‌های خوبی در بحث تولید و ایجاد اشتغال برداشتند.

اعتبارات ۱۴۰۱ در مسیر رشد اقتصادی و اشتغال هزینه می‌شود

استان اردبیل بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت دارد و سهم بودجه این استان در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۷ هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال تعیین شده بود که ۷۸.۵ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد داشت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل به مناسبت روز آمار و برنامه‌ریزی گفت: اعتبارات سال آینده این استان در مسیر رشد اقتصادی، اشتغال و پروژه‌های با ارزش افزوده بیشتر هزینه خواهد شد.

داوود شایقی اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه در فصل جدید فعالیت‌ها تلاش می‌کند که برای سال ۱۴۰۱ لایحه بودجه عملیاتی را تهیه و تدوین کند تا بیشتر پروژه‌ها با رویکرد رشد اقتصادی، ارزش افزوده بیشتر، درآمدزایی و اشتغال مردم به سرانجام برسد.

وی بیان کرد: استان اردبیل در رشد اقتصادی و تولید ناخالص بر اساس آمارهای ارائه شده در سال‌های گذشته حرکتی رو به جلو داشته است که باید تلاش کنیم تا این توانمندی‌ها تقویت شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با اشاره به اینکه سرانه درآمدی مردم استان را ۶۷ درصد سرانه درآمدی میانگین کشوری است، اضافه کرد: باید تورم مهار شود و با کنترل نقدینگی، معیشت مردم بهبود یافته و وضعیت مطلوبی را در نظام اقتصادی شاهد باشیم.

خط ملی نماد راه‌اندازی شد

۲۵۳ هزار دانش‌آموز در قالب سه هزار و ۴۰۰ واحد آموزشی و ۱۰ هزار کلاس درس در استان اردبیل به تحصیل اشتغال دارند اما پیش‌تر در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای و اجتماعی به این قشر توجه چندانی صورت نمی‌گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در این زمینه گفت: خط ملی نماد با هدف ارائه خدمات مشاوره‌ای و اجتماعی بهتر برای دانش‌آموزان با استفاده از ظرفیت‌های فناوری های نوین ارتباطی در استان اردبیل راه‌اندازی شده است.

احمد ناصری افزود: محافظت همه‌جانبه از کودکان و نوجوانان در برابر مخاطرات سلامت روان و آسیب‌های اجتماعی علاوه بر ارائه آموزش‌های خودمراقبتی به آمادگی برای مداخله بموقع و موثر نیز نیازمند است.

وی بیان کرد: در شرایطی که آسیب‌های اجتماعی مختلف سلامت روانی اجتماعی کودکان و نوجوانان را تهدید می‌کند، شناخت و استفاده از ظرفیت‌های متنوع و راهکارهای جامع برای دسترسی دانش‌آموزان و خانواده‌ها به خدمات موردنیاز راهنمایی، مشاوره و مددکاری اجتماعی امری لازم است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اضافه کرد: دسترسی سریع و رایگان به متخصصان موضوعی در زمینه‌های راهنمایی، مشاوره و مددکاری اجتماعی و اتخاذ رویکردی همدلانه و نوآورانه در ارائه خدمات اهمیت بسزایی دارد.

زمینه آزادی ۳۵ زندانی جرایم غیرعمد فراهم شد

حدود ۲ هزار نفر در زندان‌های استان اردبیل در حال گذراندن دوران محکومیت خود هستند که تعداد ۱۵۳ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با مبلغ محکومیت ۳۲۰ میلیارد ریال در سال‌جاری از زندان‌های استان اردبیل آزاد شده‌اند.

رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل در نشست اعضای هیات امنای نمایندگی ستاد دیه گفت: زمینه آزادی ۳۵ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی از زندان‌های این استان به مناسبت گرامیداشت زادروز حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) فراهم شد.

حجت‌الاسلام حسین کثیرلو اظهار کرد: همزمان با هفته وحدت تعداد ۲۱ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با مبلغ بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال از زندان‌های استان آزاد شدند و ۱۴ نفر دیگر نیز با مبلغ محکومیت ۱۰۰ میلیارد ریال در شرف آزادی هستند.

وی با اشاره به اینکه جمعیت کیفری زندان‌های استان اردبیل به طور چشم‌گیری کاهش یافته است، افزود: فعالیت‌های این ستاد در زمینه فراهم کردن بستری مناسب برای آزادسازی زندانیان نیازمند آبرومند اثرهای بسیار مثبتی در جامعه داشته است و یکی از راهکارهای اساسی در زمینه کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها همین تقویت فعالیت‌های ستاد دیه است.

رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۱۸۲ زندانی جرایم غیرعمد در زندان‌های این استان به دلیل محکومیت مالی زندانی هستند که از این تعداد ۸۴ نفر واجد شرایط دریافت کمک ستاد دیه می‌باشند و برای آزادسازی آنها نیازمند کمک‌های مضاعف خیران استانی و ستاد دیه کشور هستیم.

نقص دودکش عامل ۸۰ درصد مرگ‌های خاموش است

بیش از ۵۱۱ هزار مشترک گاز طبیعی در استان اردبیل وجود دارد که بیش از ۸۰ درصد ‌حوادث گازگرفتگی و مرگ‌های خاموش در این استان به دلیل وجود مشکل در دودکش ساختمان یا وسیله حرارتی و وارد نشدن هوای تازه یا نبود تهویه هوا عنوان شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل در حاشیه نشست مدیریت بحران در مورد آمادگی برای گذر ایمن از فصل سرد بیان کرد: دودکش‌های ناسالم، ناایمن و فاقد کارکرد صحیح یا فاقد مکش مناسب، جدا شدن لوله و زانویی دودکش از دیوار یا وسیله حرارتی از جمله علت‌های نشت گازهای مسموم به داخل فضاهای داخلی است.

سردار اسماعیلی افزود: استفاده از لوله‌های خرطومی قابل‌ انعطاف یا آکاردئـونی به‌ عنوان دودکش، مسدود شدن دودکش با نخاله ساختمان یا لانه پرندگان و دودکش‌های فاقد کلاهک H سالم از مهم‌ترین علت‌های انتشار گاز مونوکسید کربن است که شرکت گاز در این زمینه با برنامه‌ریزی و تخصیص منابع اقدام‌های گسترده‌ای برای فرهنگ‌سازی و آموزش جامعه هدف انجام داده است.

وی داغ بودن دودکش را بهترین آزمایش برای اطمینان از سلامت آن دانست و اظهار کرد: اگر لوله دودکش سرد باشد، ناشی از خارج نشدن محصولات احتراق و گازهای سمی از آن است که در این صورت باید رفع نقص شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل اضافه کرد: همچنین نصب کلاهک مخصوص برای دودکش در پشت‌بام‌ها برای جلوگیری از انتشار و برگشت گاز مونوکسیدکربن در محیط منزل نقش مهمی دارد و باید به یاد داشته باشیم که استفاده از دودکش‌های آکاردئونی آلومینیومی به علت نبود امکان آب‌بندی در ابتدا و انتها خطرناک است.

شهرداری اردبیل آماده واگذاری زمین برای توسعه اماکن ورزشی است

اردبیل در زمینه ورزش قهرمانی یکی از استان‌های برتر کشور است، به طوری که ورزشکاران این خطه تا کنون موفق به کسب چهار مدال المپیک، هشت مدال پارا المپیک و ۲۰۰ مدال جهانی و آسیایی شده‌اند اما با این وجود میانگین سرانه ورزشی در این استان ۰.۴۶ مترمربع است و شهرستان اردبیل با ۰.۳۱ مترمربع کمترین سرانه ورزشی را دارد.

شهردار اردبیل در نشست اعضای شورای اسلامی شهر و مدیرکل ورزش و جوانان گفت: این مجموعه آمادگی دارد تا نسبت به واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با هدف توسعه اماکن ورزشی اقدام کند.

محمود صفری بیان کرد: ساخت ورزشگاه و سالن‌های ورزشی از حیطه منابع مالی شهرداری خارج است اما آمادگی وجود دارد تا با واگذاری زمین در قالب مشارکت با سرمایه‌گذاران در مناطق مختلف شهر فضاهای ورزشی مانند اسکیت و اسکواش ساخته شود و در اختیار جامعه ورزشی قرار گیرد.

وی به پایین آمدن آمار ساخت و سازها به دلیل افزایش قیمت مصالح اشاره کرد و افزود: پایین بودن آمار ساخت و ساز بر منابع درآمدی شهرداری اردبیل نیز تاثیر گذاشته است و در این شرایط می‌توان از توان بخش خصوصی در توسعه فضاهای ورزشی استفاده کرده و ارتقای نشاط در جامعه کمک کنیم.

شهردار اردبیل در مورد احداث زمین ورزشی در محله‌های سلمان‌آباد، میراشرف، آرازعلی و سایر مناطق سیزده‌گانه شهری تصریح کرد: با انتشار آگهی به راحتی می‌توان در جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این حوزه موفق عمل کرد اما با ترک تشریفات مخالفم چرا که در بیشتر موارد این اقدام با فساد و برخی زد و بندها همراه می‌شود.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مدارس صنعت و معدن و تجارت استان اردبیل اشتغال زایی امنیت گاز اقتصاد کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مدارس صنعت و معدن و تجارت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مدارس صنعت و معدن و تجارت استان اردبیل اشتغال زایی امنیت گاز اقتصاد کرونا معدن و تجارت استان اردبیل هزار میلیارد ریال زندان های استان استان اردبیل استان اردبیل راهداری و حمل نقل جاده ای جرایم غیرعمد سازمان صنعت برنامه ریزی رئیس سازمان رشد اقتصادی ستاد دیه زندان ها هزار نفر ۶ هزار ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل

استان اردبیل تا چند سال پیش در حوزه فضای کسب و کار، شرایط مطلوبی نداشت به طوری که بر اساس آخرین ارزیابی و پایش انجام شده این استان در بهبود فضای کسب و کار،‌ در رتبه سی ام کشور قرار داشت اما این میزان از سال گذشته به رتبه بیستم کاهش یافته و بر اساس اعلام استاندار اردبیل این استان تا پایان سال جزو ۱۰ استان برتر کشور در بهبود فضای کسب و کار شناخته می‌شود.

به عقیده کارشناسان اقتصادی ، تاخیر در صدور مجوزها، تاخیر در استعلام دستگاه‌های اجرایی، مشکل صدور و تمدید پروانه ، قوانین مربوط به تامین اجتماعی ، قوانین مربوط به اخذ مالیات ،قوانین مربوط به عوارض گمرکی ، وجود استعلام‌های زاید، دشواری و کندی فرآیندهای اقتصادی، تفاسیر سخت‌گیرانه از قوانین در مقایسه با سایر استان‌ها، بالا بودن تعرفه‌ صادرات محصولات استان و موانع واردات مواد اولیه از جمله قوانین مخل و همچنین موانع پیش روی فضای کسب و کار در استان اردبیل به شمار می رود.

در سال‌های اخیر برای رفع موانع سرمایه‌گذاری و همچنین قوانین مخل کسب و کار ، سامانه شناسایی قوانین و مقررات مخل کسب و کار به عنوان دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار راه‌اندازی شده تا نظرات فعالان اقتصادی در مورد قوانین و مقررات مزاحم کسب و کار به منظور امکان تحلیل آماری و بررسی محتوایی آنها توسط کارشناسان مربوطه اخذ و آسیب‌شناسی شود.

بر این اساس وظایف اصلی هیات مقررات‌زدایی بهبود فضای کسب و کار، تایید عناوین مجوزهای اعلامی و تعیین سقف زمانی صدور مجوز در هر کسب و کار و شرایط و مراحل صدور مجوزها شامل استعلامات پیش‌نیاز، هزینه‌های قانونی، مدارک لازم و فرایندهای بین‌دستگاهی صدور مجوز و مدت زمان اعتبار، تسهیل و تسریع شرایط و مراحل صدور مجوزهای کسب و کار با حداقل هزینه و ترجیحا به صورت آنی و غیرحضوری و راه‌اندازی آن در کمترین زمان ممکن است.

 

عاملی رونق تولید در واحد های تولیدی و صنعتی و هم چنین تامین زیرساخت‌های مربوط به بخش راه، آب و کشاورزی را راهبرد دیگر توسعه استان برشمرد و گفت: احداث بزرگراه‌ها، تکمیل راه آهن اردبیل- میانه ، راه اندازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی، تسریع در منطقه ویژه اقتصادی نمین و تکمیل طرح‌های آبیاری و زهکشی جزو طرح‌های اولویت‌دار استان است که منجر به توسعه کسب و کار و رونق سرمایه گذاری در استان خواهد شد.

صدور مجوزهای کسب و کار به صورت الکترونیکی در استان اردبیل

یکی از مشکلاتی که طی سال‌های گذشته سرمایه گذاران استان با آن در اخذ مجوزها دست و پنجه نرم می‌کنند موضوع صدور مجوزها از سوی دستگاه‌های اجرایی است که با پیگیری‌های به عمل آمده مسئولان استان اردبیل در مرحله اول مجوزهای کسب و کار کاغذی به مجوزهای الکترونیکی تبدیل خواهد شد با این شرط اگر فعالان اقتصادی تا مهلت مقرر اقدامی در این زمینه انجام ندهند از سوی دولت به عنوان فعال اقتصادی شناخته نمی شوند.

یعثوب نژاد محمد مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با بیان اینکه از ۲۵ اردیبهشت ماه به بعد ارائه خدمات بانکی و مالیاتی، امکان تمدید، توسعه و اصلاح مجوز برای دارندگان مجوزهای قدیمی امکان پذیر نخواهد بود، اظهار کرد: پس از این تاریخ تمام مجوزهای کاغذی باطل خواهد شد.

 موقع سازمان‌ها، مشکلات مربوط به تامین اجتماعی ، صادرات غیرنفتی و مسایل مرتبط با سازمان امور مالیاتی مواجه می‌باشد که باعث پایین آمدن رتبه این استان در کشور شده است.

پیر موذن اضافه کرد: برای سرمایه‌گذاری در این استان باید مشوق‌های لازم برای سرمایه گذاران اعمال شود ضمن اینکه در کنار این مشوق‌ها، زمین مورد نیاز هم به صورت رایگان در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی قرار داده شود.

توسعه سرمایه گذاری و کسب و کار های نوین در سال جهش تولید

یاسر عبداللهی عابد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: مصمم هستیم بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری شعار جهش تولید را با مشارکت و نقش‌آفرینی مردم محقق کنیم تا شاهد توسعه سرمایه گذاری و کسب و کارهای نوین در استان باشیم.

وی با اشاره به اقدامات دولت مردمی در استان اردبیل طی سال‌های اخیر اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم ساماندهی فضای کسب و کار و تولید و اشتغال استان را با ارائه تسهیلات کم‌بهره و همچنین احیای طرح‌ها و واحدهای تولیدی راکد پیش بردیم و در سال جدید هم ضمن احیای طرح‌ها و واحدهای راکد ، چندین واحد تولیدی به باشگاه هزار نفری ملحق خواهد شد.

عبداللهی افزایش ظرفیت اشتغال واحدهای تولیدی را از برنامه‌های مدیریت استان در راستای بهبود فضای کسب و کار و رشد تولید و اشتغال عنوان کرد و گفت: در این زمینه ۱۵ واحد بزرگ تولیدی در استان مدنظر قرار گرفته است که با پرداخت تسهیلات و رفع موانع تولید به دنبال این هستیم هر واحد یک هزار نفر به ظرفیت اشتغال استان اضافه کنند و این واحدها به عنوان محرک و پیشران در دستیابی به رشد تولید و اشتغال عمل خواهند کرد.

وی ادامه داد: همچنین برای بهبودی فضای کسب و کار برای نخستین بار باشگاه هزار نفری‌ها در استان راه‌اندازی شد تا واحدهایی که با تکمیل و توسعه زنجیره یا خط تولید میزان اشتغال خود را به بیش از یک هزار نفر ارتقا دهد، عضو این باشگاه شود.

شناسایی ۷۰ قانون مخل کسب و کار در استان اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل شناسایی و رفع قوانین و مقررات مخل کسب و کار را از دیگر اتفاقات خوب اقتصادی استان دانست و گفت: در جلسات و نشست‌های شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان تاکنون بیش از ۷۰ عنوان از این قوانین احصا شده که تعداد قابل توجهی از آنها برطرف و تعدادی هم به هیات مقررات زدایی ارجاع شده است.

وی در ادامه تامین منابع مالی را یکی از عوامل و عناصر تحقق رشد تولید استان دانست و افزود: رشد تولید و به تبع آن رشد اشتغال در استان منوط به تامین منابع مالی است که در این زمینه بانک‌های عامل استان به رغم محدودیت‌هایی که دارند، به‌صورت ویژه عمل کرده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل برنامه‌ریزی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی راکد را از اولویت‌های اصلی استان ذکر کرد و گفت: یکی از راهکارهای افزایش تولید توجه و تمرکز بر واحدهای راکد توسعه سرمایه گذاری و کسب و کار در استان است.

وی ادامه داد: طی ۲ سال اخیر در جلسات ستاد تسهیل بیش از ۲ هزار مصوبه با هدف ساماندهی فضای کسب و کار و همچنین احیای واحدهای راکد به تصویب رسیده و در این جلسات مشکلات اساسی واحدهای تولیدی بررسی و درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

منبع ایرنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی