Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@16:28:27 GMT

گرانترین شهرهای جهان برای مسکن

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۱۲۲۳

گرانترین شهرهای جهان برای مسکن

مسکن مقرون به صرفه یکی از مهم‌ترین مولفه‌ها در میزان زیست‌پذیری شهرهای جهان به شمار می‌رود؛ در بعضی از نقاط دنیا، ساکنان بخش بزرگی از درآمد ماهیانه خود را به عنوان اجاره خانه صرف می‌کنند که همین امر، چالش‌های بسیاری پیش روی آن‌ها قرار داده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مقرون به صرف بودن هر جنبه‌ای از زندگی شهرنشینی، خواه خوراک، پوشاک یا مسکن از نسبت تهیه هر یک از آن‌ها به میانگین درآمد ماهیانه ساکنان سنجیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، هزینه سکونت از اهمیت بیشتری برخوردار است و به طور قابل توجهی می‌تواند کیفیت زندگی در یک شهر را تحت تأثیر قرار دهد. امروزه آمریکا بیشترین شهرهای مقرون به صرفه جهان از حیث تهیه مسکن نظیر پیتسبورگ، روچستر، بوفالو و سنت لوئیس را در خود جای داده است حال آنکه در بعضی از نقاط دنیا نیز، ساکنان باید هر ماهه بخش بزرگی از درآمد خود را صرف تهیه محل سکونتشان کنند. در ادامه به معرفی شهرهایی از جهان با بالاترین هزینه تهیه مسکن پرداخته می‌شود که زندگی را حتی برای افرادی با درآمد بالا نیز مشکل کرده است.

هنگ‌کنگ

هنگ‌کنگ، یک قلمرو خودمختار و منطقه ویژه اداری در غرب دلتای رود مروارید و دریای جنوبی جمهوری خلق چین، میزبان گران‌ترین بازار مسکن جهان است. میانگین درآمد ماهیانه ساکنان از سه هزار و ۸۰۰ دلار آمریکا تجاوز نمی‌کند حال آنکه تهیه مسکن در آن به طور باور نکردنی بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار دلار هزینه در بر دارد. البته هزینه بالای زندگی در این منطقه تنها به مسکن محدود نمی‌شود، بلکه از جنبه‌های دیگر نیز برای ساکنان سرسام‌آور است؛ به عنوان مثال، رانندگان به ازای هر لیتر بنزین، دو دلار و ۹۲۰ سنت پرداخت می‌کنند که این مقدار حدود دو برابر هزینه سوخت در شهر سیدنی استرالیا بوده و این در حالی است که نرخ خدمات عمومی شهر به طور میانگین در هر ماه به بیش از ۳۰۰ دلار می‌رسد.

ونکوور، کانادا

ونکوور، شهری ساحلی و بسیار مهم در کانادا به حساب می‌آید که در منطقه لوئر مین‌لند استان بریتیش کلمبیا واقع شده است. این بندر بزرگ، دومین جایگاه شهرهای جهان از حیث هزینه بالای مسکن را از آن خود کرده است چرا که مردم آن برای تهیه یک خانه با امکانات معمولی یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلار هزینه مصرف می‌کنند حال آنکه درآمد ماهیانه آن‌ها به طور میانگین از چهار هزار و ۷۲۰ دلار تجاوز نمی‌کند. جالب است بدانید که دیگر هزینه‌های زندگی در شهر نظیر تهیه غذا از رستوران، عضویت در باشگاه‌های ورزشی و تهیه پوشاک در مقایسه با سایر شهرهای جهان نظیر سیدنی بسیار رضایت‌بخش بوده با این حال، نرخ مسکن در ونکوور، زندگی را برای اغلب ساکنان حتی افرادی با درآمد ماهیانه بالا را با مشکل مواجه کرده است.

سیدنی، استرالیا

سیدنی، بزرگ‌ترین شهر استرالیا و قاره اقیانوسیه و نیز مرکز ایالت نیو ساوث ولز از حیث مسکن گران‌قیمت‌ترین شهر کشور و سومین در جهان به شمار می‌رود. ساکنان این شهر به طور میانگین در ماه ۶ هزار و ۱۰۰ دلار درآمد کسب می‌کنند و این در حالی است که تهیه یک خانه معمولی با امکانات متوسط برای آن‌ها بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلار هزینه در بر دارد. حتی برای افرادی که توانایی خرید خانه را ندارند، هزینه اجاره یک خانه با سه اتاق خواب در فاصله دور از مرکز شهر به بیش از سه هزار دلار اجاره در ماه می‌رسد.

متأسفانه تا کنون مدیران سیدنی برای ایجاد تعادل بین درآمد و هزینه مسکن اقدام قابل توجهی انجام نداده‌اند و به همین دلیل، نرخ سکونت در این کلان شهر نارضایتمندی زیادی از سوی ساکنان در پی داشته است. مهم‌تر اینکه هزینه رفت و آمد با وسایل نقلیه عمومی نیز به صرف حدود ۲۱۷ دلار در ماه می‌رسد حال آنکه تهیه غذا در این شهر نیز ۲۴ درصد بیشتر از شهرهایی نظیر لندن برای ساکنان هزینه در پی دارد.

اوکلند، نیوزلند

هزینه مسکن در اوکلند، پرجمعیت‌ترین شهر در نیوزلند، با سرعتی باور نکردنی و بدون توقف در حال رشد است و در حال حاضر به بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار دلار می‌رسد حال آنکه میانگین درآمد ساکنان از چهار هزار و ۲۶۹ دلار تجاوز نمی‌کند. حتی مردم ساکن در نقاط دور دست شهر که از نظر جغرافیایی و امکانات در سطح نامناسبی قرار دارد، مجبور به پرداخت مخارجی نامعقول برای تهیه مسکن هستند. هزینه خوراک در این شهر نیز به میزان ۱۰ درصد بیش از سیدنی بوده و این در حالی است که ساکنان به ازای هر لیتر بنزین دو دلار پرداخت می‌کنند.

تورنتو، کانادا

تورنتو دومین شهر کانادایی نیز در لیست پرهزینه‌ترین شهرهای جهان از نظر مسکن قرار گرفته است که نرخ تهیه منزل در آن به بیش از یک میلیون دلار می‌رسد حال آنکه میانگین درآمد ماهیانه خانواده‌ها از هشت هزار و ۸۰۰ دلار تجاوز نمی‌کند. از سوی دیگر، هزینه تهیه غذا در این شهر در مقایسه با سیدنی بسیار بالا است به طوری که مثلاً صرف یک فنجان قهوه حدود چهار دلار و ۶۰ سنت و خدمات حدود ۲۰۰ دلار برای ساکنان هزینه در بر دارد.

ملبورن، استرالیا

ملبورن، پایتخت ایالت ویکتوریا در استرالیا، ششمین شهر پر هزینه جهان در زمینه مسکن محسوب می‌شود که در آن، هزینه خرید یک خانه معمولی از یک میلیون دلار تجاوز می‌کند حال آنکه میانگین درآمد مردم آن بسیار کمتر از ساکنان سیدنی است و به حدود پنج هزار و ۲۸ دلار در ماه می‌رسد. دیگر هزینه‌های زندگی در این شهر نیز در مقایسه با سایر شهرهای استرالیا بسیار بالا است و به ویژه ساکنان آن مبالغ هنگفتی را صرف تهیه خوراک و پوشاک می‌کنند.

کد خبر 533430

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کلانشهرهای جهان کشورهای جهان مسکن مقرون به صرفه مسکن بازار مسکن رهن و اجاره مسکن اوکلند نیوزیلند ملبورن استرالیا سیدنی ونکوور کانادا هنگ کنگ تورنتو گران ترین شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیش از یک میلیون درآمد ماهیانه میانگین درآمد شهرهای جهان یک میلیون دلار تجاوز هزار دلار تهیه مسکن حال آنکه ترین شهر یک خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۱۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)

عصر ایران ــ معاون علمی رییسی بعد از دو سال گفت ساخت هواپیمای 72 نفره فعلا شدنی نیست. بهار 1401 رییسی از مجموعه هسا در اصفهان بازدید کرد و بعد از آن با هیجان دستور داد سریع هواپیما ساخته شود.

گزارش را این‌جا ببیند

این در حالی است که ساخت هواپیما پیچیدگی‌های خودش را دارد. معاون علمی رییسی گفته تا حالا 500 تا یک میلیون دلار هزینه‌ برای پروژه ساخت هواپیمای 72 نفره صرف شده است. رقم بزرگی که معلوم نیست چه کسی می‌خواهد جوابگوی آن باشد؟ این گزارش را در این باره ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هواپیمای باورنکردنی آینده‌نگر با بال حلقه‌ای (+عکس) هواپیمای ایرانی مسافرگیری می کند؟ | مشخصات سیمرغ ؛‌ ساخت ایران

دیگر خبرها

  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس