Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر مجید مختاری عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در حال حاضر بیماری کرونا هم از نظر ابتلا و هم از نظر مرگ و میر فروکش کرده است. نباید مردم را ترساند، اما ترغیب به رعایت پروتکل‌های بهداشتی را هم باید همواره ادامه دهیم.

او افزود: البته شاید وارد پیک ششم شویم که امیدوارم روند کاهشی با توجه به تمام اصولی که باید رعایت شود و با عدم تجمعات، رستوران‌ رفتن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ادامه داشته باشد. باید توجه کرد که ویروس‌ها اعم از ویروس کرونا و ... علاقه بسیار زیادی به تجمع و دورهم بودن دارند و با انجام تجمعات و عدم رعایت اصول بهداشتی، گردش ویروس بالاتر می‌رود و درنتیجه منجر به جهش‌های بیشتری می‌شود. بنابراین از یک سو ملاحظات بهداشتی جامعه و از سوی دیگر واکسیناسیون قطعا به ما کمک می‌کند. کما اینکه تعداد مرگ‌ومیر را بعد از واکسیناسیون در یک سیر کاهشی مشاهده می‌کنیم.

لزوم بومی‌سازی بازگشایی مدارس

مختاری درباره بازگشایی مدارس گفت: موضوع پاندمی کرونا و بازگشایی‌های بعد از آن برای تمام دنیا نو است. البته مدل‌سازی‌های متفاوتی در زمینه بازگرداندن کودکان به مدارس انجام شده اما آیا این مدل‌سازی‌ها در شرایط کشور ما بومی‌سازی شده است؟ باید گفت که این مدل‌ها از سوی مسئولان وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش و ... در حال بومی‌سازی است و امید داریم که بتوان از این مدل‌ها استفاده کرد، اما معمولا مدل‌ها موفق نیستند.

او اظهار کرد: معمولا رعایت اصول اولیه بهداشتی و بالا بردن پوشش واکسیناسیون است که می‌تواند به ما کمک بسیاری کند.

دور زدن محدودیت‌ها در صورت نادیده گرفتن مسائل اقتصادی

عضو کمیته علمی کشوری کرونا ادامه داد: بحث هوشمندسازی محدودیت‌ها هم در حال مطالعه است. البته هوشمندسازی محدودیت‌ها در بسیاری از کشورهای اروپایی و کشورهای همسایه ما انجام شده است. البته باید توجه کرد که هوشمندسازی باید همراه با پوشش اقتصادی افرادی که دچار این محدودیت‌ها می‌شوند. به ویژه افرادی که درآمد پایین‌تری دارند، همراه باشد.

مختاری گفت: اگر این محدودیت‌ها را بدون حمایت اقتصادی اعمال کنید، افراد آن‌ها را دور می‌زنند؛ چراکه مجبورند دور بزنند. در حالی که اگر از نظر اقتصادی حمایت شده و با بسته‌های تشویقی مواجه شوند، مطمئن باشید که مردم بسیار هوشمند و فهیم هستند و این رعایت را حتی بهتر از کشورهای دیگر و بدون توسل به تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته،‌ انجام می‌دهند. حال زمانی که مردم را حمایت نکنیم، مشخص است که وقتی معاش روزمره‌شان مورد هجمه قرار می‌گیرد، سعی می‌کنند، محدودیت‌ها را دور بزنند.

او گفت: من همواره این موضوع را اعلام کردم که هیچ اقدامی بهتر از کنترل و پیشگیری از بیماری نیست. مردم فکر نکنند که اگر واکسیناسیونی انجام شده، دیگر نباید موارد بهداشتی را رعایت کنند. افراد فکر می‌کنند که اگر واکسن تزریق کردند، می‌توانند ماسک را کنار بگذارند. در حالی که اصلا چنین موضوعی درست نیست.

عدم رعایت مسائل بهداشتی ‌تاثیر واکسن کرونا را بسیار کاهش می‌دهد

عضو کمیته علمی کشوری کرونا بیان کرد: ما همواره باید مسائل پیشگیری را هم در کنار واکسن قرار دهیم. تجارب نشان می‌دهد که با عدم رعایت مسائل بهداشتی بعد از واکسیناسیون، ‌تاثیر واکسن را بسیار کاهش می‌یابد. سال گذشته ما به ۸۵ تا ۹۰ درصد رعایت مسائل بهداشتی رسیدیم و بیماری حتی بدون واکسن خوب کنترل شد. البته در آن زمان نوع ویروس، دلتا نبود و قدرت سرایت بیماری کمتر بود، اما با این حال در آوریل ۲۰۲۰ جزو کشورهای موفق در کنترل کرونا بودیم، اما متاسفانه تغییر رویه دادیم و اکنون میزان رعایت‌هایمان تقریبا حدود ۴۰ درصد است که باید روی این مساله تجدیدنظر شود و مردم رعایت کنند تا وارد پیک ششم نشویم. در این صورت به احتمال قوی اگر هم وارد پیک ششم شویم، صدمه پیک ششم کمتر خواهد بود.

کد خبر 636043 برچسب‌ها مرگ ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسیناسیون پروتکل بهداشتی واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مرگ ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسیناسیون پروتکل بهداشتی واکسن کرونا محدودیت ها پیک ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها

دبیرکل فدراسیون فوتبال از افزایش پاداش تیم‌های زیرمجموعه این فدراسیون با یکسری پروتکل‌ها خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، هدایت ممبینی در حاشیه مراسم استقبال از اعضای تیم ملی فوتسال پس از قهرمانی در جام ملت‌های آسیا 2024 اظهار داشت: به جامعه ورزش و فوتبال کشور تبریک می‌گویم. پتانسیل فوتسال کشورمان در این مسابقات نشان داده شد و امیدواریم در جام جهانی فوتسال در ازبکستان در شهریور ماه باعث شادی مردم شویم و سطح فوتسال‌ و استعدادهای‌مان را به دنیا نشان دهیم.

وی در مورد نزدیک شدن سطح تیم‌ها در مسابقات جام ملت‌های آسیا تصریح کرد: تیم‌های منطقه کافا که خودمان عضو هیئت رئیسه آن هستیم، پیشرفت قابل توجهی به واسطه سرمایه‌گذاری روی فوتبال و فوتسال کرده‌اند. چهار تیم از کافا به جام جهانی فوتسال راه پیدا کرده‌اند که جای خوشبختی برای ما خواهد بود. فوتسال ایران باعث رشد چشمگیر این منطقه شده است. مربیان ایرانی در کشورهای مختلف از جمله افغانستان حضور دارند و این نشان می‌دهد فوتسال روند رو به رشدی را دنبال می‌کند.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که آخرین روند گرفتن اسپانسرهای برای تیم‌های ملی فوتبال و فوتسال به کجا رسید، گفت: مشکلات ما بودجه‌ای است که فدراسیون باید در اختیار بگیرد. فضای فوتبال به شکلی است که باید اسپانسری را بالا ببریم. تا زمانی که بحث حق پخش تلویزیونی حل نشود، شاید اسپانسرها نیز رغبتی برای جلو آمدن نداشته باشند. در دولت جدید و البته در مجلس اتفاقات خوبی می‌افتد و وزیر ورزش مدام پیگیری می‌کند. امیدوارم با گرفتن حق پخش برای فدراسیون و باشگاه‌ها روند رو به رشدی برای فوتبال‌مان داشته باشیم.

ممبینی راجع به پاداش‌های در نظر گرفته شده برای اعضای تیم ملی فوتسال خاطر نشان کرد: در طول برگزاری مسابقات یکسری پاداش‌ها که شاید چشمگیر نباشد به بازیکنان دادیم. فردا جلسه‌ای داریم تا میزان پاداش‌ها را با رعایت یکسری پروتکل‌ها بیشتر کنیم. این بحث برای کلیه تیم‌های ملی است. تیم ملی بانوان زیر 18 سال قهرمان کافا شده و فوتبال ساحلی نیز به مقام سوم جهان دست یافته است. همه اینها باعث شده است که راهکاری داشته باشیم تا بتوانیم زحمات بازیکنان را جبران کنیم.

وی درباره آخرین وضعیت استفاده از سیستم‌های VAR در فوتبال ایران یادآور شد: در بحث VAR تا یکسری اتفاقات نیفتد، نمی‌توانیم خیلی اطلاعات بدهیم. یک شرکت چینی به شرکت‌های موردتأیید فیفا، اضافه شده است و شاید به خاطر مراودات‌مان با این کشور بتوانیم تسهیلاتی داشته باشیم.

دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره ادعای وحید شمسایی مبنی بر عدم داشتن قرارداد با فدراسیون فوتبال گفت: شاید به لحاظ اداری برخی قراردادها مانده باشد، ولی مشکلی نیست و حتما امضا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی