Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه گیلان گفت: آسیب‌‌شناسی معضل زیست‌محیطی پسماند سراوان رشت را در قالب تولیدات هنری دنبال می‌کنیم. - اخبار استانها -

روح‌الله قمری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه با شتاب‌گیری واکسیناسیون در استان گیلان فضای هنری مهیاتر از گذشته است، اظهار داشت: به نظر می‌رسد رکودی که در گذشته در فضای هنر شاهد بودیم تقلیل یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه گیلان خاطرنشان کرد: نخستین جشنواره تئاتر امسال‌ در هفته دفاع مقدس برگزار شد و به واسطه فضای مساعدی که با تسریع در واکسیناسیون به وجود آمده است استقبال افراد و هنرمندان هم خوب بود.

قمری با اشاره به از سرگیری فعالیت‌ انجمن‌های هنری عنوان داشت: در همین هفته برای جشنواره ادبیات داستانی که 9 ماه گذشته برگزار شده بود و به واسطه کرونا فضا برای ادامه فرآیند جشنواره مهیا نبود برنامه‌ریزی‌هایی انجام شد.

"معضل پسماند" مرگ تدریجی طبیعت استان گیلان را رقم زده استروستاهای محروم گیلان توسط گروه‌های جهادی دانشجویی آب‌رسانی می‌شودرفع مشکلات شهر رشت نیازمند تعامل همه‌جانبه استانداری گیلان با شورا و شهرداری است

وی افزود: نشست‌های ادبی و کارگاه‌های آموزشی در حوزه ادبیات به‌ویژه ادبیات داستانی با استفاده از اساتید کشوری و استانی حدود 10 روز دیگر برگزار می‌شود و آموزش‌هایی را به استعدادهای شناسایی شده در جشنواره‌های پیشین ارائه می‌کنیم.

مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه گیلان تصریح کرد: در حوزه صنایع‌دستی نیز با توجه به شرایط مساعد توانستیم در شهرستان‌هایی نظیر شفت نمایشگاه‌ صنایع‌دستی برگزار کنیم که با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد.

وی درباره اقدامات سازمان در راستای انعکاس معضلات با نگاه هنر با بیان اینکه در تولیدات هنری موضوعات اجتماعی را دنبال می‌کنیم ‌گفت: پسماند یکی از معضلات زیست‌محیطی گیلان است و ما از هنرمندان برای تولید محتوا در این حوزه حمایت می‌کنیم.

قمری ابراز داشت: به عنوان مثال در جهت آسیب‌شناسی معضل زیست‌محیطی پسماند سراوان از هنرمندان حوزه عکاسی حمایت به عمل آوردیم و‌ تولیدات عکاسان با موضوع پسماند سراوان در جشنواره عکس دوسالانه بسیج حائز رتبه شد.

مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه گیلان افزود: با توجه به حجم بالای معضلات و مشکلات موجود این اقدامات کافی نبوده و نیازمند برنامه‌ریزی‌های بیشتری است اما در حد مقدورات و امکانات سازمانی برای انعکاس معضلات استان گام برمی‌داریم.

انتهای پیام/614/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پسماند سراوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۲۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • برگزاری جشنواره مالک اشتر در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • برگزاری نخستین همایش خوشنویسی «کاتبان وحی» + تصویر