Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@14:05:39 GMT

کدام دانش‌آموزان از امروز مدرسه می‌روند؟

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۲۷۵۱

کدام دانش‌آموزان از امروز مدرسه می‌روند؟

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش مدارس متوسطه دوم از امروز، پانزدهم آبان ماه فعالیت خود را به صورت حضوری آغاز کرده‌اند، دانش آموزان دوره متوسطه اول هم از ابتدای آذرماه به مدرسه می روند. درباره بازگشایی مدارس ابتدایی نیز در جلسه امروز ستاد ملی کرونا تصمیم گیری نهایی اتخاذ و اعلام خواهد شد.

 علیرضا کمرئی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس در این باره گفت: مدارس در دوره متوسطه دوم یعنی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم امروز فرصت بازگشت به آموزش‌های حضوری را پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه مدارس مناطق روستایی که فعالیت‌شان را از مهرماه آغاز کرده بودند که شامل متوسطه دوم هم می‌شد این روند را ادامه می‌دهند. در مناطق شهری هم مدارسی که مجوزهای لازم را دریافت کرده‌اند امروز می‌توانند بازگشایی را انجام دهند.

وی با اشاره به اطلاع‌رسانی واحدهای آموزشی به دانش‌آموزان برای زمان‌های رفتن‌شان به مدرسه گفت: چون شرایط متفاوتی از وضعیت عادی را در بازگشایی‌های اخیر داریم، یکی از اساسی‌ترین مسائلی که باید رعایت شود فاصله گذاری فیزیکی است. بنابراین ممکن است کلاس‌ها گروه‌بندی شده باشند که مستلزم آن است برخی دانش‌آموزان امروز و بخشی در روزهای دیگر در مدرسه حضور یابند که قبلاً از سوی خود مدارس اطلاع داده شده است.

وی تاکید کرد: اگر هنوز این اطلاع رسانی از سوی مدارس انجام نشده، لزومی ندارد که دانش آموزان و والدین نگران شوند و یا به صورت حضوری به مدرسه مراجعه کنند. آنها باید منتظر اعلام از سوی مدرسه باشند. اگر مدرسه‌ای همه فرایندهای بازگشایی را طی کرده باشد حتماً اطلاع رسانی کرده و دانش آموزان می‌دانند که کدام روزها باید به مدرسه بروند. اگر مدرسه‌ای فرایندها را طی نکرده باشد دانش آموزانش همچنان در فضای مجازی مانند سابق آموزش می‌بینند تا این امکان فراهم و اطلاع‌رسانی در روزهای آتی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه نکته مهم توجه به بهداشت مدارس است که اصلی‌ترین حوزه توجه مدیران مدارس خواهد بود و باید دقیق رعایت شود گفت: تهویه کلاس‌های درس و فاصله گذاری ضروری است (فضای دو متر و ۲۵ صدم سانتیمتر برای هر دانش آموز و فاصله یک و نیم متری از طرفین).

کمرئی در مصاحبه‌ای با رادیو، درباره اینکه بنابراین همچنان آموزش ها ترکیبی خواهند بود؟ اظهار کرد: بله، اگر جمعیت دانش آموزی در یک مدرسه به گونه‌ای است که باید گروه‌بندی شوند تا فاصله رعایت شود قطعاً آموزش ترکیبی است، اما اگر تراکم در مدرسه ای بالا نبود می توانند همه پنج روز هفته را فعالیت حضوری داشته باشند.

به گفته وی ۸۸.۸ درصد دانش آموزان تا کنون واکسن زده‌اند که البته واکسیناسیون شرط و الزام برای حضور در مدرسه نیست.

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اطلاع رسانی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۲۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟

فرهنگیان به بهانه روز معلم از دغدغه‌های خود در دیدار با مسئولان گفتند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هر سال در آستانه روز معلم با فرهنگیان که همکلام می‌شویم از مشکلات مختلف و تجارب شیرین خود در طول سال‌ها تدریس می‌گویند.

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت بوده و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آنها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و.... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

به بهانه روز معلم/بازی، شادی و کودکی در متفاوت‌ترین کلاس درس

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به نحو احسنت بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به جای شعار عمل کنیم، هر چه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان