Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرمین جوادی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بابیان اینکه دانش آموزان درس ریاضی را بیشتر به‌صورت نظری و مسائل محض فرامی‌گیرند، افزود: آن‌ها مهارت مدل‌سازی و کاربرد ریاضی در حل مسائل دنیای واقعی را چندان فرانمی‌گیرند و همین امر به ایجاد چالش‌هایی مانند آشنا نشدن پایه‌ای و مفهومی با ریاضی منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: آشنایی دانش آموزان بامهارت برنامه‌نویسی به‌ویژه زبان‌های ساده مانند "پایتون" و "اسکرچ"، کد نویسی و طراحی الگوریتم به آن‌ها برای پیدا کردن بهترین راه‌حل جهت حل مساله ریاضی کمک می‌کند.

پایتون (Python) از ساده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای خواندن و یادگیری محسوب می‌شود، اسکرَچ (Scratch) نیز یک زبان برنامه‌نویسی تصویری است که برای کودکان طراحی‌شده است.

این استاد دانشگاه بابیان اینکه در زمان حاضر، برنامه‌نویسی فقط در دوره متوسطه و به‌صورت محدود به دانش آموزان کشورمان آموزش داده می‌شود، اظهار داشت: این در حالی است که در برخی از کشورها این مهارت از سنین پایین‌تر و به‌صورت گسترده‌تر آموزش داده می‌شود.

وی بابیان اینکه آموزش زبان برنامه‌نویسی اسکرچ از کلاس چهارم ابتدایی امکان‌پذیر است، تأکید کرد: این زبان برنامه‌نویسی برای دانش آموزان بسیار ساده و مفید است و به آموزش مفاهیم ریاضی و حل مسائل کاربردی کمک زیادی می‌کند.

جوادی با اشاره به اینکه ابزار برنامه‌نویسی و مفاهیم ریاضی ۲ بال اصلی آموزش ریاضی هستند، تصریح کرد: لازم است که آموزش مهارت برنامه‌نویسی از سنین پایین‌تر وارد نظام آموزشی کشورمان شود زیرا امروزه دنیا به سمت علم داده و هوش مصنوعی حرکت می‌کند و یادگیری چنین مفاهیم و مهارت‌هایی به پیشرفت دانش و فناوری کشورها منجر می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه لازم است نظام آموزشی کشور در این زمینه بازنگری شود، اضافه کرد: بیشتر معلمان ریاضی نیز با این مبحث چندان آشنا نیستند و لازم است دوره‌های آموزشی موردنیاز برای آن‌ها ارائه شود.

وی با اشاره به اجرای طرح کشوری آموزش مهارت برنامه‌نویسی دانش آموزان پایه‌های چهارم تا دوازدهم ، گفت: این طرح با همکاری سازمان فناوری اطلاعات، خانه ریاضیات اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان باهدف آموزش دانش آموزان به‌ویژه در مناطق محروم و کشف استعدادها در نقاط مختلف کشور و توانمندسازی آن‌ها در حال اجراست.

این استاد دانشگاه بابیان اینکه در این طرح دانش آموزان با چند زبان برنامه‌نویسی ساده مانند پایتون و اسکرچ آشنا می‌شوند، افزود: آن‌ها با کسب مهارت برنامه‌نویسی می‌توانند از آن برای حل مسائل ریاضی و مدل‌سازی برای مسائل کاربردی استفاده کنند.

وی هدف از اجرای این طرح را آموزش مدل‌سازی برای حل مساله با برنامه‌نویسی و سپس آشنا کردن دانش آموزان با مباحثی مانند علم داده و تولید برنامه‌های کاربردی تلفن همراه عنوان و خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۳۰۰ دانش‌آموز در این طرح شرکت کردند.

برنامه‌نویسی شامل عمل‌هایی مانند تحلیل، ایجاد الگوریتم‌ها و پیاده‌سازی آن الگوریتم‌ها به یک زبان برنامه‌نویسی انتخاب شده‌است که به آن کدگذاری (کدینگ) گفته می‌شود.

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان ریاضیات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان ریاضیات دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان ریاضیات مهارت برنامه نویسی زبان برنامه نویسی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد

هاشم ناظمی جلال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نمایشگاه تولیدات کارگاه‌های خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در قالب ۹۵ غرفه به مدت سه روز در معرض دید قرار گرفت.

وی افزود: این نمایشگاه سومین نمایشگاهی است که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی سنندج به همت دانش‌آموزان کردستانی برپا شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان برپایی نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه روزی را نوید دهنده گام نهادن در مسیر پیشرفت و مهارت آموزی دانش آموزان استان دانست و بیان کرد: ضرورت دارد هر دانش‌آموز در طول دوران تحصیل یک مهارت منجر به تولید را یاد بگیرد.

ناظمی جلال با تاکید بر سرعت بخشیدن به مهارت آموزی و ترویج این فرهنگ اظهار داشت: مدارس شبانه‌روزی علاوه بر شأن مدرسه بودن، محل زندگی نیز هست لذا باید این تلفیق منجر به افزایش مهارت‌های اجتماعی دانش آموزان گردد.

وی با بیان اینکه توجه به فرهنگ، علوم محاسباتی و مهارت آموزی سه اولویت اصلی نظام آموزشی است، گفت: باید به اولویت‌های اساسی تعلیم و تربیت توجه ویژه‌ای شود.

ناظمی‌جلال با اشاره به برنامه نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه روزی و نیز گردهمایی مدیران مدارس شبانه روزی ۱۰ استان کشور در شهر سنندج گفت: این دو برنامه نشان از یک تلاش جمعی و اعتماد مجموعه وزارت به آموزش و پرورش استان دارد؛ که خوشبختانه در طلیعه آن همه امور محوله به خوبی در حال انجام است.

ناظمی جلال در این آئین ضمن تقدیر از زحمات عوامل اجرایی برپایی این نمایشگاه، از رشد تعداد غرفه‌های این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته خبر داد و گفت: در سومین نمایشگاه تولیدات کارگاه‌های خوداتکایی مدارس شبانه روزی استان، ۹۱ غرفه از مناطق ۱۶ گانه آموزش و پرورش محصولات خود را در معرض دید عموم مردم قرار داده‌اند.

وی به وجود چهار غرفه تخصصی از جمله غرفه تولیدات دانش آموزان مدارس استثنایی، غرفه مشاوره تحصیلی و دو غرفه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال نیز پرداخت و در این خصوص گفت: برپایی این غرفه‌ها نشان از رشد دانش‌آموزان در زمینه علوم جدید است.

کد خبر 6092005

دیگر خبرها

  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است