Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه خانواده: تبلیغات تلویزیونی به شکل شبانه روزی در حال تبلیغ هایپرمارکت‌های مختلف است و در راستای تشویق بیشتر برای آنها جشنواره هم برگزار می‌کند و جایزه‌های مختلف در نظر می‌‌گیرد تا مردم هرروز رغبت بیشتری به خرید از آن‌ها داشته باشند.

شلوغی هرروزه هایپرمارکت‌ها و سبدهای پری که هر‌روز آن‌ها خارج می‌شود نشان می‌دهد تبلیغات تا اندازه زیادی موفق بوده‌اند و توانسته‌اند میل به خرید از مغازه‌ها و فروشگاههای محلی را کاهش و آنها را به سمت خرید در مارکت‌ها و فروشگاههای زنجیره‌ای بزرگ بکشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال کارشناسان اقتصادی زیادی معتقدند به دلایل برای داشتن جامعه بهتر و سبک زندگی درست بهتر است مردم از همان مغازه‌های محلی خرید کنند و نتیجه خرید از فروشگاههای محلی در مقیاس بزرگ بیشتر به نفع کشور است. زیرا رفت و آمد به هدیپرمارکتها و خرید در آنها مشتریان آنها را دچار آسیب‌های مختلفی خواهد کرد.

در این گزارش خواهیم گفت چرا باید از فروشگاههای محلی خرید کرد‌؟

هایپرمارکت‌ها کسب و کارهای اصیل و محلی را از بین می‌برند

همه‌گیری خرید از هایپرمارکت‌ها رونق کسب و کارهای اصیل محلی را از بین می‌برد و باعث خلوتی آن‌ها می‌شود. این در حالی‌ست که از قدیم کسبه محلی نسبت به صنف‌شان متخصص بودند و حتی در صورت به وجود آمدن مشکل، نسبت به حل آن خودشان را متعهد می‌دانستند. چیزی که در مارکت‌ها و فروشگاههای بزرگ وجود ندارد. وقتی شما از سوپرمارکت کالایی که خراب شده‌است را به اشتباه می‌خرید او خود را موظف می‌داند که کالای شما را تعویض کند و مشکل به وجود آمده را به شرکت مربوطه اطلاع دهد و همه تلاشش را برای کسب رضایت شما و جبران تلخی پیش آمده انجام دهد. اما در هایپرمارکت شما از یک مشتری محلی، تبدیل به یک عدد میان هزاران عدد دیگر هستید که بود و نبودتان چندان تفاوتی ندارد.

 

هایپرمارکت‌ها ولع خرید را زیاد می‌کنند

چینش هایپرمارکت‌ها همه در راستای جذب مشتری است. آنها هر روزه با تخفیفاتی که حتی بسیاری از آنها غیرواقعی‌ست در تلاش هستند شما با سبد‌ پرتری از فروشگاه خارج شوید به گونه‌ای که برخی معتقدند مدیران مجموعه‌های بزرگ افرادی را به شکل روزانه استخدام می‌کنند که با سبد پر در فروشگاه تردد کنند تا میل به خرید را میان افراد افزایش دهند چون معتقدند سبدخالی نوعی ضد ارزش در هایپرمارکت‌هاست و کسی که با سبدخالی تردد می‌کند و به صندوق می‌رود در خودش احساس ضعف می‌کند.

هایپرمارکت‌ها نیاز کاذب ایجاد می‌کنند

چینش فضای هایپرمارکت‌ها و مواجهه با حجم زیادی از کالاهای غیرضرور سبب نیازسازی برای مشتریان هایپرمارکت می‌شود. به خصوص اینکه کالاهای تازه بازاریاب‌هایشان را راهی هایپرمارکت‌ها می‌کنند. برای همین است مشتریان هایپرمارکت وقتی برای چندقلم کالا وارد فروشگاه می‌شوند می‌بینند که یکباره چندین برابر قیمتی که پیش‌بینی کرده بودند خرید کرده‌اند که بخش زیادی از آن مربوط به همان خریدهای غیرضروری می‌شود. آن وقت است که شما می‌مانید و فیش خرید سنگینی که باید پرداخت کنید!

 

هایپرمارکت‌ها صاحبان سرمایه‌ را پولدارتر و کاسبان جزء را بی‌پول‌تر می‌کنند

مثلی هست که می‌گوید با خرید از مغازه‌ محلی چرخ زندگی کاسب محله می‌چرخد و حتی اجاره خانه‌اش پرداخت می‌‌شود. اما با خرید از هایپرماکت‌ها یک ویلا به ویلاهای صاحب آنجا اضافه می‌شود. شما کدام را ترجیح می‌دهید؟ واقعیت این است که تغییر سبک زندگی خرید از مغازه محلی به هایپرمارکت‌های بزرگ به شکاف طبقاتی بیشتر دامن می‌زند و پول را از گردش میان مردم به شکل آهنرباگونه‌ای به سمت جیب سرمایه‌دار و متمول سوق می‌دهد. کاسب محلی به مرور باید مغازه‌اش را جمع کند و مسیر را روز به روز برای سرمایه‌دار خالی‌تر کند و زیربار فشار اقتصادی نابود شود.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سبک زندگی تبلیغات هایپرمارکت بقالی محلی کسب و کار درآمد اقتصاد خانواده هایپرمارکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۴۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم از اتمام عملیات ساخت پارکینگ در محله چهل اختران و نزدیکی بقاع متبرکه این محله خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مجید متین‌فر امروز _ یکشنبه نهم اردیبهشت _ در جلسه هیئت مدیره سازمان بهسازی، زیباسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر در خصوص پروژه تملک و تخریب مغازه‌های اطراف قبرستان نو اظهار کرد: با همکاری دادستانی در ماده ۸ بیش از ۹۰ درصد پروژه تملک و مغازه‌ها تخریب شده است.

وی افزود: به دلیل مشترک بودن دیوار وقفی با مغازه‌های قبرستان نو، اختلافاتی با اداره کل اوقاف بوجود آمده که تلاش مجموعه مدیریت شهری در راستای حل آن است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با اشاره به پروژه ساماندهی میدان مطهری خاطرنشان کرد: در هسته مرکزی شهر قم نیاز به همکاری فعال تمام ارگان‌ها داریم و نقش آستانه مقدسه حرم و اداره کل اوقاف در گسترش و پیشرفت و اجرای پروژه‌های مهم شهری بسیار پررنگ است.

متین‌فر در خصوص پروژه چهل اختران تصریح کرد: پروژه پارکینگ چهل اختران با ظرفیت ۱۰۰ خودرو و شبستان اجرا و تکمیل شده است.

وی تأمین بودجه برای پروژه‌های شهری را مورد توجه قرار داد و گفت: در سال جاری پشتیبان‌های ملکی متناسبی برای اجرای پروژه‌های اطراف حرم مطهر در نظر گرفته شده است.

کد خبر 748815

دیگر خبرها

  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • بازار فروش گیاهان محلی زنجان در فصل بهار
  • آتش‌سوزی یک باب مغازه در تالش
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره؛ اجاره راه پله به جای مغازه
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره مغازه / ۵ متر راه پله ماهی ۵ میلیون!
  • دستگیری ۲۲ سارق مغازه طی ۳ روز در گیلان
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • نحوه پخت نان‌های محلی ترکیه‌ای در یک نانوایی استانبولی (فیلم)
  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت