Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس اعلام یک مقام ارشد آمریکا، رئیس جمهوری این کشور با همراهی شرکای بین المللی خود در واکنش به انتخابات یکشنبه هفتم نوامبر ریاست جمهوری نیکاراگوئه- با ادعای تقلبی دانستن این انتخابات- در حال آماده‌سازی تحریم‌های جدید علیه این کشور است.

 از خبرگزاری افه اسپانیا، یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد: «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا احتمالا در روز یکشنبه (۷ نوامبر /۱۶ آبان) -همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نیکاراگوئه- بیانیه ای منتشر خواهد کرد و پس از آن در هفته جاری، مصوبه کنگره آمریکا موسوم به رناسر را امضا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رناسر (Renacer) که مخفف انگلیسی «تقویت انطباق با شرایط اصلاحات انتخاباتی در نیکاراگوئه» است در هماهنگی با شرکای واشنگتن (کانادا و کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین کشورهای همسوی آن در آمریکای لاتین) به منظور تشدید فشار علیه دولت نیکاراگوئه اعمال خواهد شد.

با امضای این مصوبه، آمریکا خواستار بازبینی درخصوص ادامه مشارکت نیکاراگوئه در معاهده تجارت آزاد با آمریکای مرکزی (CAFTA) خواهد شد. حدود نیمی از صادرات نیکاراگوئه به آمریکا می‌رود و تعرفه‌ها بر اساس قرارداد مذکور (CAFTA-DR)، پایین نگه داشته می‌شوند.

با این اقدام همچنین تحریم هایی علیه فعالان کلیدی دولت اورتگا  از جمله اعضای خانواده وی (به ویژه «روساریو موریّو» همسر و معاونش، مقامات پلیس و ارتش، کارکنان بانک مرکزی، اعضای شورای عالی انتخابات و مقامات حزب ساندینیست طرفدار اورتگا اعمال می شود.

به گفته این مقام ارشد کاخ سفید با اعمال این تحریم ها، مخالفت گسترده بین المللی علیه انتخابات تقلبی در نیکاراگوئه به راه خواهد افتاد.

این منبع آگاه با اینکه تاریخ دقیق امضای این قانون را اعلام نکرد، اما گفت که برای آخر هفته جاری آن را پیش بینی کرده اند.

این مقام ارشد آمریکایی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا بایدن پیش از انتخابات این مصوبه را امضا نمی کند، گفت: به این دلیل که اذهان عمومی را از روند انتخابات نیکاراگوئه منحرف نکند.

فشارهای واشنگتن و کارزار لکه دار کردن دولت نیکاراگوئه از زمانی تشدید شد که «دانیل اورتگا» رئیس جمهوری نیکاراگوئه تصمیم گرفت بار دیگر در انتخابات ریاست جمهوری هفتم نوامبر (۱۶ آبان) شرکت کند.

انتخابات سراسری نیکاراگوئه در حالی روز یکشنبه برگزار می‌شود که به اعتقاد تحلیلگران، اورتگا راهی‌ هموار برای پنجمین پیروزی (و چهارمین پیروزی متوالی از سال ۲۰۰۶) در انتخابات ریاست جمهوری دارد.

به گزارش ایرنا، دولت جو بایدن مهرماه گذشته نیز با اتهام اقدام علیه دموکراسی، برخی از مقامات دولت نیکاراگوئه را در فهرست تحریمی خود قرار داد.

اورتگا در پاسخ به اقدام واشنگتن در تحریم برخی از مقامات کشورش در یک نطق تلویزیونی گفت این تحریم ها مانعی بر سر راه دولت وی نخواهند بود. دولت نیکاراگوئه همچنین با محکوم کردن «مداخله مداوم» آمریکا در امور داخلی این کشور از واشنگتن خواست به «اعمال سیاست‌های گستاخانه، ناجوانمردانه و نفرت‌انگیز» خود پایان دهد./ ایرنا

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دولت نیکاراگوئه ریاست جمهوری مقام ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۴۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد

وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که واشنگتن به این نتیجه رسیده که پنج واحد ارتش رژیم صهیونیستی قبل از حمله حماس در ماه اکتبر، علیه فلسطینیان در کرانه باختری مرتکب نقض‌هایی شده بودند.

به گزارش مشرق، وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که چهار واحد از پنج واحد با این تخلفات به شیوه‌ای که آن را «موثر» خواند، برخورد کردند. این وزارتخانه افزود که «اسرائیل اطلاعات بیشتری درباره (فعالیت‌های) واحد پنجم ارائه کرده است». وگو با دولت اسرائیل» در این زمینه، .

در سایه وجود گزارش‌هایی مبنی بر عقب‌نشینی کاخ سفید از اعمال تحریم‌ها علیه تیپ «نتسح یهودا» ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: رایزنی‌ها با دولت اسرائیل در مورد واحد پنجم مورد بحث در ارتش اسرائیل ادامه دارد.

گزارش‌های مطبوعاتی از اتهاماتی به طور خاص علیه تیپ «نتسح یهودا» که عمدتاً متشکل از سربازان افراطی است، صحبت می‌کنند.

این تیپ شامل ۱۰۰۰ سرباز تا سال ۲۰۲۲ در کرانه باختری مستقر بوده؛ منطقه‌ای که رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۶۷ این منطقه را اشغال کرده است.

پاتل گفت: «پس از یک عملیات دقیق، پنج واحد اسرائیلی را مسؤول حوادث فردی که نقض جدی حقوق بشر است، یافتیم.»

وی افزود: همه این حوادث خیلی قبل از هفت اکتبر رخ داده و هیچ یک از آنها در غزه رخ نداده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ادعای اینکه «چهار واحد از این واحدها به طور موثر با این تخلفات برخورد کردند که این همان چیزی است که ما از شرکای خود انتظار داریم»، خاطرنشان کرد: در مورد واحد پنجم، دولت اسرائیل اطلاعات تکمیلی را در اختیار وزارت خارجه آمریکا قرار داده است.

پاتل در اظهاراتی که بیشتر سعی داشت وجهه صهیونیست‌ها را بهبود ببخشد، افزود: ما به رایزنی‌ها و تعهدات خود با دولت اسرائیل ادامه می‌دهیم. اسرائیل اطلاعات تکمیلی در مورد این واحد ارائه کرده است و ما همچنان به این گفت‌وگوها ادامه می‌دهیم.

این مقام از شناسایی این واحدها یا مشخص کردن تحریم‌های اسرائیل علیه آنها خودداری کرد.

قوانین ایالات متحده، دولت را از اعطای کمک مالی یا ارسال سلاح به واحدهای نیروهای امنیتی خارجی در صورت وجود اطلاعات معتبر مبنی بر دخالت آنها در نقض حقوق بشر، منع می‌کند.

بیش از ۶ ماه است که ارتش اشغالگر علیه جنبش حماس در نوار غزه که از درگیری ویران شده و در مرز لبنان که تقریباً روزانه شاهد تنش با حزب‌الله است درگیر نبردی سخت است.

چند روز پیش، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن ممکن است یک واحد ارتش این رژیم را تحریم کند، گفت که در شرایط کنونی نباید بر ارتش تحریم اعمال شود.

به گفته پاتل، وزارت خارجه آمریکا به ارزیابی خود در مورد این واحد از ارتش اسرائیل ادامه می‌دهد و هنوز تصمیمی در مورد توقف یا ادامه ارسال کمک‌های آمریکا به آن اتخاذ نکرده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • صلاحیت صدور حکم در شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را نداریم
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • اقدام آفریقای جنوبی علیه صهیونیست‌ها نشان داد آرمان‌های نلسون ماندلا زنده است