Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@15:16:17 GMT

رعایت پروتکل‌های بهداشتی به زیر ۵۰ درصد رسید

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۴۲۴۴

رعایت پروتکل‌های بهداشتی به زیر ۵۰ درصد رسید

نقشه رنگ بندی کرونایی شهرهای کشور از افزایش تعداد شهرهای قرمز به ۳۳ شهرستان حکایت دارد اما میزان رعایت پروتکل های بهاشتی به زیر ۵۰ درصد افت کرده است!

به گزارش قدس آنلاین؛‌ نقشه رنگ بندی کرونایی شهرهای کشور از افزایش تعداد شهرهای قرمز به ۳۳ شهرستان حکایت دارد.

شهرستان‌هایی که از شنبه ۱۵ آبان در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند شامل جلفا، مرند (آذربایجان شرقی)، اشنویه، پلدشت، پیرانشهر، چایپاره، سردشت (آذربایجان غربی)، مبارکه(اصفهان)، ایوان، چرداول، دره‌شهر (ایلام)، بیرجند، قائنات، نهبندان (خراسان جنوبی)، خلیل آباد، سبزوار، کاشمر (خراسان رضوی)، جاجرم، گرمه (خراسان شمالی)، دامغان، شاهرود (سمنان)، زابل (سیستان و بلوچستان)، استهبان، سرچهان، ممسنی (فارس)، بانه (کردستان)، زرند، شهربابک (کرمان)، پاوه (کرمانشاه)، پلدختر (لرستان)، تفرش (مرکزی)، خاتم، مهریز (یزد) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهران و کرج زرد شدند

تهران و کرج در وضعیت زرد قرار گرفتند و در حال حاضر ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی،‌ ۲۲۰شهر زرد و ۱۰۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

خطر بروز پیک ششم کرونا در کشور

اپلیکیشن ماسک، زیر نظر وزارت بهداشت، هشدار داده است که اگر روند افزایشی شهرهای قرمزبه سرعت مهار نشود، با خطر جدی موج ششم کرونا مواجه خواهیم بود.

با این وجود در شهرهای قرمز محدودیت‌ خاصی اعلام و اعمال نشده است و فعالیت مشاغل به قوت قبل باقی است.

اگرچه بسیاری از کارشناسان هشدار می‌دهند که بازگشایی کلاس‌های حضوری مدارس و دانشگاه‌ها هنوز بسیار پرخطر است و بار حمل و نقل عمومی را افزایش می‌دهد اما ساعات طرح ترافیک تغییر کرده است و اقدام خاصی نیز برای کنترل کرونا انجام نشده است.

روند کاهشی بستری در کل کشور/ روند افزایشی در برخی استانها

تصویر زیر روند موارد بستری و فوت مبتلا به کرونا را در کل کشور نشان می‌دهد؛ بر این اساس میزان بستری‌ها نسبت به هفته های قبلی کاهش چشمگیری داشته است و در حال طی کردن روند نزولی در هفته منتهی به آبان ماه هستیم؛‌ البته میزان ابتلا و بستری در برخی استان‌ها روند صعودی به خود گرفته است و زنگ خطری برای بروز موج جدید بیماری به شمار می‌رود.

مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۹۲ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۷۳۷ دوز رسیده است؛ با این وجود گفته می‌شود بروز پیک ششم کرونا در کشور قطعی است و واکسیناسیون می‌تواند میزان مرگ و میر و بستری افراد را در پیک بعدی کاهش دهد.

افت میزان رعایت پروتکل‌ها به زیر ۵۰ درصد

اگرچه مقامات بهداشتی کشور مدام هشدار می‌دهند که رعایت پروتکل‌های بهداشتی حتما باید در کنار واکسیناسیون صورت پذیرد تا شاهد طغیان و موج جدید بیماری در کشور نباشیم اما نمودارهای زیر نشان می‌دهد که میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی درهفته منتهی به هفته اول آبان به زیر ۵۰ درصد افت کرده است که این مسئله زنگ خطری برای بروز پیک ششم کرونا در کشور به حساب می‌آید.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت؛ درصد رعایت بهداشت فردی ۵۰ درصد، میزان پروتکل‌های بهداشتی از سوی ارائه دهندگان خدمت ۴۷ درصد، و میزان رعایت فاصله گذاری به ۴۶ درصد رسیده است در حالی که باید برای مهار همه گیری بیماری کرونا علاوه بر واکسیناسیون، میزان رعایت پروتکل ها حدوداً به بالای ۸۰ درصد برسد.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی کرونا در ایران شهرهای قرمز کرونایی میزان رعایت پروتکل ها پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل زیر ۵۰ درصد شهرهای قرمز ششم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۴۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است