Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاوشگر استقامت ناسا سنگ‌های لایه‌ای در مریخ رصد کرده است که این سنگ‌ها در نتیجه وجود آب به این شکل در می‌آیند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاوشگر استقامت ناسا سنگ‌های لایه‌ای در مریخ رصد کرده است. این سنگ‌ها در نتیجه وجود آب به این شکل در می‌آیند. این کاوشگر که در ۱۸ فوریه ۲۰۲۱ میلادی زمین را ترک کرده، همچنان مشغول بررسی بخشی از منطقه Jezero Crater است که احتمالاً در نتیجه آب به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ناسا در حساب کاربری توئیتر خود دراین باره نوشت: سنگ‌های لایه‌ای مشابه این مورد بیشتر اوقات در آب به وجود می‌آیند و احتمالاً سرنخ‌هایی درباره محیط منطقه در گذشته را در خود دارند. سازمان فضایی آمریکا در همین پست تصاویری از سنگ‌های مذکور را نیز منتشر کرده است.

استقامت با استفاده از یک ابزار مخصوص که برای بریدن سنگ‌ها به کار می‌رود، لایه‌های مذکور را دقیق‌تر بررسی می‌کند. هنگامیکه ابزار سنباده مانند سنگ‌ها را می‌تراشد تا زیر آن را بررسی کند، کاوشگر غبار را پاک می‌کند تا مشخص شود منطقه مذکور مکان مناسبی برای نمونه برداری است یا خیر.

منطقه Jezero Crater در گذشته مملو از آب بوده و ناسا با کمک استقامت نشانه‌های فسیلی حیات باستانی را در آنجا جستجو می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ناسا کاوشگر استقامت مریخ سنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد (که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آنها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آنها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منابع: upi ، neurosciencenews

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901098

دیگر خبرها

  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ